kızlar siz beni anlamamışsınız galiba ben şunu diyorum ..beniim annemde kaynanamla aynı yerde ve ben annemlere yakın olmak istiyorum dolayısıyla kaynanamada yakın olucam ..yani buralarda çok sıkıldım artık ne akrabam ne bir tanıdığım var ..çat kapı gidebileceyim biryer yok sürekli evdeyim ve çok sıkılıyorum ...kurslara falan gittim gitmediyim kurs kalmadı şuan açıköğretimdede okuyorum ama gel görki çok sıkılıyorum çatlıyorum ya resmen ..ben daha önceleri kesinlikle assslaaa kayınvaldemlere yakın oturmam diyodum yakın derken arabayla 2 veya 3 saat bile yakın oturmam diyodum ama şimdi fikirlerim değişiyor çünkü artık sıkılıyorum ...kayınvaldemin bana karışma konusuna gelince mesafeyi korudummu kimse karışamaz yani öyle düşünüyorum bilemediyim için yani uzun lafın kısası kızlar annemlere yakın olmak için gitmek istiyorum yoksa kayınvaldeye durup dururken ne diye yakın oturayım offfoffff
Nasil bir soru anlamadim. Birden fazla kaynanan mi var ki birinden birini sececeksin ? :)) Mesafeyi kim belirleye bilirki ? ayrica ucus mesafesimi araba mi ? :))
kendi annene yakın ama eşinin annesine uzak olmak istiyorsun yani, böyle bir ayrım yapmak için geçerli sebeplerin vardır diye düşünüyorum yoksa ben eşitlikten yanayımdır aileler konusunda
kendi annene yakın ama eşinin annesine uzak olmak istiyorsun yani, böyle bir ayrım yapmak için geçerli sebeplerin vardır diye düşünüyorum yoksa ben eşitlikten yanayımdır aileler konusunda
Aslında bu tam ayrıma girmiyor.
Bir insanın kendi annesinin evine gitmesiyle eşinin annesinin evine gitmesinin arasında dağlar kadar fark var.
Saygı güleryüz gösterme açısında insanlar dikkatli olmalı fakat kendi annen gibi davranamazsın bu çok zor.
Aynı şekilde erkeklerde anne evine gitmesiyle, k.validesinin evine gitmesi bir değil.
Fakat erkekler bu konuda ''gelin''lere göre daha rahat..
Hizmet, sorumluluk,size yüklenilenler, yapmak zorunda olduklarınız v.s v.s erkekler için geçerli değil.
Bu ülkede ''kız alma'' diye bir tabir yaşıyor hala.
.
Bu yüzden kötü niyetli değilsen, şeffaf olarak bu istek varsa kalbinde haksızlığa girmiyor.
kızlar siz beni anlamamışsınız galiba ben şunu diyorum ..beniim annemde kaynanamla aynı yerde ve ben annemlere yakın olmak istiyorum dolayısıyla kaynanamada yakın olucam ..yani buralarda çok sıkıldım artık ne akrabam ne bir tanıdığım var ..çat kapı gidebileceyim biryer yok sürekli evdeyim ve çok sıkılıyorum ...kurslara falan gittim gitmediyim kurs kalmadı şuan açıköğretimdede okuyorum ama gel görki çok sıkılıyorum çatlıyorum ya resmen ..ben daha önceleri kesinlikle assslaaa kayınvaldemlere yakın oturmam diyodum yakın derken arabayla 2 veya 3 saat bile yakın oturmam diyodum ama şimdi fikirlerim değişiyor çünkü artık sıkılıyorum ...kayınvaldemin bana karışma konusuna gelince mesafeyi korudummu kimse karışamaz yani öyle düşünüyorum bilemediyim için yani uzun lafın kısası kızlar annemlere yakın olmak için gitmek istiyorum yoksa kayınvaldeye durup dururken ne diye yakın oturayım offfoffff
allahım yaa neden birkaçı beni anlamamakta ısrar ediyor...evet kardeşim çok geçerli sebeplerim var..olmasada durup dururken konu açmazdım herhalde ..herşey günlük gülistanlıkken konu açılmıyor bir derdim var bölümüne
kesinlikle kötü niyetli değilim arkadaşım ..kötü niyetli biri olsam yakına gitme isteyim olmazdı..ama işte karşı tarafı kestiremiyorsun teredüdüm ondan.. birde insan annesine yakında olmak ister yani samimi olmak gerekiyo..birde kayınvaldeyle annemi bir tutmuyorsam bu kayınvaldemden kaynaklanıyor bilmem anlatabildimmi ...
annenle kayın validen aynı yerlerde oturuyor demişsin anladıgım kadarıyla... canım benim ben anladım seni sen bece ikisinede aynı uzaklıkta bir mesafe olsun nedersin.. ilki annem diyorsa annenin 5-6 mahelle uzagına taşın :)
eeeeee peki ya annemlere yakın oliiim derken eşinle aran açılırsa:26::26:
buda çok sık gördüğümüz bişii
tamam seni anlıyorum bende senle aynıyım
burda hiç kimsem yok ama yine de ne kendi aileme nede eşimin ailesine yakın olmak istemezdim doğrusu
konunda kaynananla ilgili bir sorunun olduğunu yazdığını hatırlamıyorum ha belkide yazdın ben unuttum çünkü birsürü yer okudum ama benim aklımda kalan tayinci olduğunuz çok uzakta olduğunuz ve şu an yakına gelme isteğinle istemeyişinin çelişkisini yaşaman. bende bundan dolayı eğer böyle bir ayrıma gidiyorsan sebeplerin vardır ve kendince haklısındır diye düşündümü yazdım şimdi bunun neresinde sizi anlamamak ?? sonuçta okadar yalın açılmışki konu tek derdin yakın oturmak istemeyişinde olabilir ve konunu bu şekilde anlayan arkadaşlarda olabilir.
çok geçerli sebepleriniz var madem o zaman biraz önceki eşitlik kavramımı bırakıyorum ve gerçekten yaklaşmayın diyorum, ha bu sizin annenizden yine uzak kalmanıza sebep olacak belki ama sonuçta huzurunuz daha önemli bence , kurulu düzeninizi bozmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?