Kafam çok karışık

ben yıllardır ailemden uzak yaşıyorum. nişanlım da öyle. dip dibe olmasını pek tercih etmesem de bazen şartlar bunu gerektirebilir, çok uzak olmalarını da istemem. aynı semtte olabilir ama mümkünse bir sokak ötede olsun. camımı penceremi açtığımda görmesinler, ben de görmeyeyim. yakın bir mesafeye gitme imkanın varsa değerlendir bence. hem annene de yakın olacakmışsın. artık dengeleri korumakta sana ve eşine kalmış. hayırlısı olsun canım

valla normalde bu şekılde konusuyorsan ınsanlarla ısın zor canım senın. çok tepkılısın herseye kusura bakma. herkesın kendı düsüncesı saygı duymalısın.

Buda yeni moda konu sahibi beğenmediği zaman konusundan kovuyor

evet demın kovuldum kızlar hadı baska konuya canım dıye eee takdir sizin bısey dıyemeyeceğım ılk kez boyle bı konu sahıbı gordüm. konu sahıbının istedıklerını yazın onaylayın aksını yazarsanız kovar sızı...

okadar kompleksli birisinnki en küüçük lafta şurda şunu okudum şu puanı aldım..
Biz kabayız yani sen bu yüzden bizimle böyle konuşuyorsunuz öylemi?.. okey ozman o puanlarınla kurslara gittigin akılla yol bul kendine. bukadar öz güvenin varsa kendinde bulursun bi çağresini. Burda daha açıklama yapamıyorsun birde kusa gittim diyorsun ilginç.

asıl siz yazdıklarınıza bir bakın ,ben durup dururken agresifleşmedim herhalde ..anlamadıysan birşeyi sor cnm sana baştan sona kadar anlatayım .. benim sorduğum şey başka, senin yazdıkların başka, senin yazdığın şeyler çokmu hoş durup dururken konunun içine cumbur lop girip eleştirmişsin bumu hoş bumu seviye

anlatmazsan kimse dinleyemezki.........

o 'cumburlop diye eleştri ' yaptın dediğin şey senin bizim aklımıza ihtiyacın oldugu için yapılıyor istmesen yapılmaz zaten

dikkat çekmek isteyenler hdi cnm hadi başka konuya ..size kesinlikle yazmıyorum bu son sizde yazarsanız direk şikayet edrim haberiniz olsun

dikkat çekmek isteyenler hdi cnm hadi başka konuya ..size kesinlikle yazmıyorum bu son sizde yazarsanız direk şikayet edrim haberiniz olsun

o 'cumburlop diye eleştri ' yaptın dediğin şey senin bizim aklımıza ihtiyacın oldugu için yapılıyor istmesen yapılmaz zaten

benim 10 dk k.validemle mesafem
bu beni hiç rahatsız etmiyo aksine gayet memnunum iki anneme de yakın olmaktan
önemli olan ne kadar uzak olduğun değil ki
10 saatlik mesafede olursun ama yine de bazı durumlardan rahatsızlık dıuyabilirsin o kadar mesafeden de yetebilir yani
önemli olan ne kadar anlaşabildiğin ne kadar uzakta olduğun değil bence
tabi ki gene altlı üstlü ya da aynı sokakta oturmaktan yana değilim bu sadece k.validem için değil kendi annem içinde geçerli

Alla alla bunun bi ölçüsü mü var :44:
Şu kadar saat makbuldür,bu kadarı zararlı şeklinde
Bekarım bu arada evlenene kadar neler duyacağım acaba

Buda yeni moda konu sahibi beğenmediği zaman konusundan kovuyor

konunun dışında çok gereksiz yorumlar yapmışsınız üstelik evlide değilsiniz neden burdasınız acaba ortalığı karıştırmak için olabilirmi (evlenene kadar neler duyacağım) demişsinizya insanların açtığı konuları küçümsemeyin umarım evlendikten sonra senide görmeyiz buralarda...

Sanırım yürüyerek 2 dk'lık mesafedeyiz. Şimdilik zararsız.

annenlermi cnm 2 saatlik uazk yoksa kayınvaldenmi..insan annesini özlemezmi cnm bende çok özlüyorum

Sanırım baybi'nin 2.üyeliğisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…