Kafam çok karışık

serpilss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
14
2
1
35
Merhaba Arkadaşlar Ben 2 buçuk yıldır evliyim ve eşimle evliliğimizin ilk günlerinden beri hep sorunlar yaşıyoruz Esimin Ailesiyle beraber yaşıyoruz suan küçük bir bebegim var ve maddi sıkıntılar yaşadığımız icin kendi evimizde degiliz bir evimiz var ama eşim çalışmıyor yani bir türlü düzgün bir is bulamıyor bulduğu zamanda ufacık bir durumda isten cikiyor. Bu nedenden dolayı k.v kalıyoruz en azından hersey yoluna girene kadar. Esim onunla 3 yıldır birlikteyim ve bu birliktelik boyunca hep kiskandi beni kısıtlandım her konuda. Mesela hala tek basima bir yere gitmemisimdir hep kendi bırakmak ister çevreye güvenmediğini bana zarar gelmesini istemediğini dile getirir,Hic bir arkadaşımla gorusemem ki çevremde sadece 1 tane arkadaşım var oda evli benim gibi çocuğu var gaye rahat o istedigi zaman benim yanima geliyor ama ben ona oturmaya gidemiyorum Ailemin anina gitmek icin 40 takla atıyorum kavga ediyoruz ve ben o kadar kırıldıktan sonra Ailemle gorusebiliyorum. Ailemi eleştiriyor sürekli yok boyle yok soyle. Surekli k.v beraberim sürekli evdeyim Esimle beraberde dışarı çıkamıyoruz Hamilelik doneminde de sıkıntılar yaşadım bebegim oldu hala devam ediyor bu sıkıntılar is bul dediğimde bende istiyorum bulamıyorum vs cümlelerle konuyu kapatmaya çalışıyor Eksiklerim var bebegimin eksiklerini k.pederim alıyor ve ben cok sinir olmaya başladım esimi cok seviyorum ama bana yaşattığı hayat beni cok uzuyor artık cok bunaldim sizce ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim

İşiniz çok zor ve iş bulmadığı sürece de daha da zorlaşacak. En başından beridir mi çalışma problemi var eşinizin?

Offff yemin ederim artık, böyle konuları okudukça bağırmak istiyorum
Arkadaşım esir hayatı yaşıyorsun
Maddiyat bozuk
Mutsuzsun
Yahu neden çocuk yaptın, nedennn?

Esin 2,5 yilin tamaminda is bulamayip bulduklarini da hemen birakiyorsa
Durumun vehametini anlamamis olman imkansiz.

İşiniz çok zor ve iş bulmadığı sürece de daha da zorlaşacak. En başından beridir mi çalışma problemi var eşinizin?
Ilk yıl Dukkanimiz vardı onu isletti.isler iyi gitmeyince kapatıp devrettik dükkanı ondan sonrada gir cik.gir çık oldu suana kadar ve suan boş

Offff yemin ederim artık, böyle konuları okudukça bağırmak istiyorum
Arkadaşım esir hayatı yaşıyorsun
Maddiyat bozuk
Mutsuzsun
Yahu neden çocuk yaptın, nedennn?
Iyiki yapmisim çocuğu yarinimiz belli mi ki harika giden evliliklerde biranda bozulabiliyor ayrilabiliyor eşler

persembenin gelisi carsambadan bellidir, diye atalar bosa dememis. siz boyle biri ile maddi durumunu yola koymadan neden evlendiniz, neden evlendiniz de cocuk yaptiniz? bizim bu durumda size yazacagimiz her tavsiye cig kalacaktir cunku konumunuzu anlamamiz mumkun degil. allah yardimciniz olsun.

Ilk yıl Dukkanimiz vardı onu isletti.isler iyi gitmeyince kapatıp devrettik dükkanı ondan sonrada gir cik.gir çık oldu suana kadar ve suan boş
Tüm çözüm yollarını kapatıp seni bir eve hapsederse elde para yok ve kv yle bir arada ne aşk kalır ne sevgi zamanla birbirinizi yıpratmaya başlarsınız bir şekilde ufak ufak da olsa çalışmaya ikna edeceksiniz ha madem çalışmaya niyeti yoksa sizin çalışmanıza mani olmayacak

Evlendigim zmanda hamile kaldığım donemde eşim çalışıyordu Allah razi olsun

Sabrediyorum Türk kadını sabreder ya boyle gördük boyle bildik...

Bu söylediğinin dogru olmadigiyla ilgili sayfalarca yazabilirim sana ama konumuzla ilgisi yok :)

Yakin zamanda kadinlarimizin calismasi gerektigiyle ilgili bir konu açılırsa senide beklerim.

Şuan için isin zor. Ne söylersek havada kalacak gibi.
Sabretmeye gönüllü oldugun sürece senin icin sadece dua edebilirim.

O zaman adam ol da sen çalış de. .
İş bulup evi ayırmazsan boşancam de ..
Bunu söylediğim zaman sakın ağzından bu cümleyi bir daha çıkarma diyor tartışıyoruz bu seferde cocugu hayatta alamazsın diyor aramız duzeldiginde sinirliyken ağzımdan çıktı diyor özür diliyor

İşin zor

Bebegim küçük emziriyorum hem esim buna müsade etmez. Surekli tartışıyoruz cok daraldim cok caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…