Hayat eve sığıyor. Çok bilinçsiz biri için ev çok zor.Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Biz bayrama memlekete gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz siz tur peşindesiniz maaşallahhepimiz çok bunaldık ama sabretmek zorundayız.
Fake konu ne kadar belli. Az ötede oynayınArkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Fake konu ne kadar belli. Az ötede oynayın
Bunu yapacak insanlar için cahil, cehalet denemez, bu çok fazla birsey. Gerçi salonda düğün yapamayıp evde gizli gizli yapanlar varken bayramda öpüşüp sarılacak insanlar elbet çıkarBelki öyledir,ama bu kafada binlerce insan olduğundan eminim.Hatta bayramda da gezmek isteyecek bir sürü insan olacak bakın görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?