- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Sizin gibi bencil, virüsun hızlı yayılımıni önemsemeyen, kaç kişinin ölümüne sebep olabilecek kişileri seri katillere benzetiyorlar. Buyurun bu benzetmeyle istediğiniz yere gidin.Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Hergun insan içine çıkana çalışan bizler 1.5 aydır evde çok mutluyuz. Çünkü sosyal değildik. Salonun duvarlarını incelemek, mutfağın fayanslarına bakmak hepimizi zevkin doruğuna çıkarıyor. Çünkü hepimiz enayiyiz.
Yazdığınız çok çok sorumsuz cümleler. Kim mutlu şu durumdan? 1.5 aydır eşim dışında herhangi bir insan görmedim. Dışarıya adım atmadım. Patlamak uzereyim. Her gün otomatik 10 bin adım atan ben, şuan günde 200 adımdan öteye geçemiyorum. Neden? Ya bir şekilde bana bulaşmış ve ben tasiyiciysam, ya biri benim yüzümden ölürse diye. Bu toplumsal sorumluluktur. Kirin bacağınızı oturun oturduğunuz yerde. Kimse keyfe evinde kalmıyor.
Şu an en çok korktuğum şey bu. Herkes bayramda oraya buraya gitmeye kalkacak yasaklanmazsa. Sonra gelsin yeni bir dalga salgın. Bizim millet düşünüp de bu bayramı evde geçireyim demez çünkü.
Oteller falan da faaliyete başlayacakmış. Bir sürü aklı evvel de doluşacak kesin. Şu bayramı yasaklı geçirsek keşke.Mayis sonunda yurtici turizmin acilacagini soyluyor uzmanlar ve bu durum beni cok korkutuyor. Mayis sonu=bayram
Valla normalde ben evi seviyorum. Fakat 2 haftadır eşim sabah 8 akşam 9 çalışmaya başladı. Gelince de yorgunluktan uyuyup kalıyor. Haliyle arada ufaktan afakan basıyor. Ama yapacak bisey yok. Bugün serbest deseler çıkmam bende. Ki bizim bulunduğumuz yerde vaka sayısı 2 3 falan çok az. Ona rağmen markete vs bile çıkmıyorum. En kısa sürede bu olay bitsin istiyorsak hepimiz gerçekten hayati ebe sığdırmak zorundayız. yoksa süreç daha çok uzayacak.Çok ilginç ama bizim keyfimiz yerinde. Eşim de ben de 5.haftamızı bitirdik evde henüz sıkılmadık. Gezmeyi seven ama evi de seven, evde bunalmayan insanlar olmamız etken herhalde bunda. Yapacak tonla şey varken evde, sıkıldım bunaldım diye isyan edenleri anlamıyorum o yüzden. Şimdi bana yayılım bitti, hadi çık gez deseler cesaret edip de çıkamam herhalde. Gideceğim tek yer dağ bayır falan olur. Hayat bizim eve gayet güzel sığıyor valla.
Çok ilginç ama bizim keyfimiz yerinde. Eşim de ben de 5.haftamızı bitirdik evde henüz sıkılmadık. Gezmeyi seven ama evi de seven, evde bunalmayan insanlar olmamız etken herhalde bunda. Yapacak tonla şey varken evde, sıkıldım bunaldım diye isyan edenleri anlamıyorum o yüzden. Şimdi bana yayılım bitti, hadi çık gez deseler cesaret edip de çıkamam herhalde. Gideceğim tek yer dağ bayır falan olur. Hayat bizim eve gayet güzel sığıyor valla.
Biz her sey normale döndü dense bile bu yaz sadece karavanla cikmaya karar verdik. Cok bunalirsak dag bayir modunda :)
Açıkçası denizden falan cekinirim. Normalde her hafta yurtici, ayda 1 yurtdisi seyahat eden bir aileydik. Ama canimizi sokakta bulmadik. Bazi kisiler hic kiymet vermiyor canina. Kendilerine degil de yayip hasta ettikleri insanlara üzülüyorum.
O kadar canım sıkkınkı anlatamam çevremde hasta olan mı dersin İşten atılıp çoluk cocugu olan mı dersin Yeni evlenip karı koca işsiz kalan mı dersin baya zor günlerdeyim. Çok şükür benim sıkıntım yok Ama kardeşlerimin ikisinin eşi işten çıktı çok üzüldüm. Akrabalarımda korona virüsü var. Onada canım çok sıkılıyor. Sağlık her şey ama maddi olarakta herkes zor durumda. Çok kötü dünya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?