Bence öyle bir şey yapmazlar yoksa ikinci dalga gelir insanlarda bayram yapmayıversin .Zaten bayramda büyüklerin yanına gidilir bilerek onlara virüs taşımak doğru olmaz hemde risk grubunda son görüşümüz olabilir yani.Bayramda gitmeyiz biz, o zaman hafiflese sehirler arasi ulasim açılsa bile gitmeyi düşünmüyorum. Siz nasil gitmeyi düşünüyorsunuz anlamıyorum hic mi korkunuz yok siz olsanız hissetmeden atlatsanız bile başkasina bulastirsaniz vicdan azabi çekmez misniz? Bu olağanüstü bir durum azicik sabir, azıcık dikkat ,önlem zor olamaz
Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Yok bence baya ciddi.Fake konu ne kadar belli. Az ötede oynayın
10 gün gezeriz dedik
Hayat eve sığmıyor.
Bazen sadece bizim evde kaldığımızı düşünüyordum. Haklıymışım.Çok sosyal biri için ev çok zor
Ben de öyleyim ya.
Virüsten önce Güneydoğu'ya gitmistim şükür.
Virüs zamani balkanlara biletim vardı önceden alınmış,yandi.
Şimdi ise 23 Nisan için,1 Mayıs için, 19 mayis için, ramazan bayramı için hep hep planlarim vardı. Haritada cizikti gitmeyi düşündüğüm yerlerYıllık iznimi özellikle kullanmamıştım birer günlük izin alayım haftasonuyla birleştireyim bu günlük tatilleri diye.
Simdiyse kalakaldım evde. Bahar ayları geçiyor... evimin yakınındaki koruya gidip hamagimda sallanmak bile bir lüks benim için.
Gercekten çok zor. Ben asla cumartesi Pazar evde kalmazdim, şimdi her gün evdeyim...
Yine de iyi tarafından bakarsak çin,Kore,Tayland falan hep normale döndü. Zelandada okullar açılacakmis. Takip ettiğim kadarıyla ilk bulaşan ülkeler artık atlattilar.
Biz de bakarsın önlemleri sıkı tutarsak birkaç aya -ramazana değil de kurbana atlatırız. Belli mi olur?
Allah kavuştursun inşallah bir an önce sizi eşinizeYaz tatili için bizimde harika planlarımız vardı ama sanırım hepsi hayal oldu. Üstüne üstlük eşimin yüzünü 2 aydır görmüyorum sesini günde 10 dk duyuyorum. Ne zaman yüzüne olan hasretim bitecek belli değil. Artık canım sıkılmıyor tek derdim virüsün bitmesi ve eşime kavuşabilmek. Bazen geceleri tek başıma ağlıyorum çünkü bu sonu görünmeyen bir kuyu gibi tarihi olmayan bir şeyi bekliyorum. Ben o güzel planları her şeyi unuttum tek derdim elime kavuşabilmek... Keşke eşimde yanımda olsaydı da evde sıkıntıdan patlasaydım işte bunu her şeyden çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?