- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
Hayat eve sığmıyor, falan yazmış. Bunu ya sarhoşken yazması lazım yada fake olması lazım. Ciddi ise çok kötü. Cahillik başa bela gerçektenYok bence baya ciddi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat eve sığmıyor, falan yazmış. Bunu ya sarhoşken yazması lazım yada fake olması lazım. Ciddi ise çok kötü. Cahillik başa bela gerçektenYok bence baya ciddi.![]()
Olsun, ben yine de olumlu düşünmeye inanmak istiyorum :)Korkutmak istemem de genel olarak yıl sonuna kadar tedbirleri çok bırakmayın derim.Bu hastalık bir yere gitmeyecek çünkü,nedense bazı insanlar hastalık yok olacak diye düşünüyor,öyle bir şey imkansız.Yayılması da şu an için kontrol altına alınsa bile uluslararası hatta yurt içi geziler başladığı anda yeniden artabilir.Bu kez her gün tv'de de görmeyebiliriz durumlar ne,nasıl gidiyor diye,çünkü millet rahatlığa kapılıp gitmiş olacak çoktan.Aşı / kesin bir ilaç bulunana kadar tedbirleri sıkı tutmanızı öneririm günlük hayata dönsek bile,ki dönmek zorundayız çünkü para yok.
Bence gezileri bu yıl çok düşünmeyinBenim de bütün planlar suya düştü,yazmıştım zaten size özelden kaldı öyle her şey,gelecek seneye artık.
Olsun, ben yine de olumlu düşünmeye inanmak istiyorum :)
Şu dönem zaten evden çalışıyorum, haftada iki gün kimseye ilismeden,yuruyerek ise gidiyorum, ailemi çıkarmayıp market alışverişini işe gittigim günlerde hallediyorum, eldivenle maskeyle. Onun dışında kafamizi dışarıya çıkarmayarak üstümüze düşeni zaten yapıyoruz :)
Amaaaaa umut etmeden de yasanmaz:) bu üç ayda her şey yerli yerine oturursa, işlere başlarsak,uçuşlar açılırsa , hastalık kontrollü seyirde ilerlerse -hayat normale dönerse ben de durmam heralde
Ki inşallah öyle olur. Onca bilim adamı çalışıyor dünyanın her yerinde,bir çare bulurlar heralde. İnancım tam:)
*Hatta evrene başka bir iyi dileğim daha var; turizm çökme noktasına geldi , ülkeye döviz girmiyor diye bazı ülkeler (başta rusya) vize serbestesi, e vize falan getirir inşallah. Dinimiz amin:))
İnanırsak olur bence ^^
40 gundur kucuk cocuklarimla evdeyim. komsumla da samimi degilim olsam da gidilecek gezilecek zaman degil kimse keyfinden oturmuyo evinde. herkes bunaldi bizim ki psikoloji degil mi ne turu ne tatiliArkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Sana bir şey söyleyeyimmi hayat eve sıgar. Sen hastanede hiç o virüsten yatan insanları gördünmü ben hergün görüyorum.. Entübe hasta duymussundur ha işte onlar için yapılacak bir şey kalmadı.. Sevdiklerini bir daha göremeyecek, evlerine gidemeyecek, daha kötüsü nefes alamama nasıl çırpınıyor biliyormusun, doktorlar, hemşireler çocuklarından uzak bir kere bile sarılamadan kaç aydır evlerinden uzagız biliyormusun.. Senin su sımarıkça yazdığın hayat eve sığmıyor dediğin kelime bizler için ne kadar önemli bizler sizler için canımızı dişimize takalım.. Ölümle yasam arasında gidip gelelim sen tur peşinde koş yazık. Yazıkkkkk emeklerimizeArkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Konu sahibi hemen gidip gezicem dememis ki. En azindan 1.5 ay sonra demiş. O zamana ne olur ne biter bilemeyiz. Hepimiz bunaldık hayat eve sığmıyor ama yapılabilecek bir şey de yok maalesef. O hayat eve sığar diyenler sevdikleriyle beraber olan,gelecek kaygisi olmayan ya da normalde de sosyal olmayan kisiler. Bu süreci atlatana kadar hepimiz fedakarlık yapmak zorundayız. Umarım salgın kısa sürede biter siz de gezmeye gidersiniz
Bayramda sokağa çıkma yasağı gelse keşkeŞu an en çok korktuğum şey bu. Herkes bayramda oraya buraya gitmeye kalkacak yasaklanmazsa. Sonra gelsin yeni bir dalga salgın. Bizim millet düşünüp de bu bayramı evde geçireyim demez çünkü.