Ben tüp bebek tedavisi 2 kere gördüm aldığımız hormonlar kadınlık hormonu.Kist tehlikeli değilse erteleyin tabiki. Bu durumda hastane ortamına girilir mi hiç. Helede ameliyata. Birde tüp bebek tedavisi hergün nerdeyse hastanede olmanızı gerektirir. Zaten hormonlarıda yükleniyorsunuz. Bağışıklık filan hak getire.
Olduda herşey yapıldı tuttu. Bebeğe geçme olasılığını düşünmek bile fena.
Bir kaç ay daha sabretmekte fayda var. Elbet buda geçecek.
Ben tüp bebek tedavisi 2 kere gördüm aldığımız hormonlar kadınlık hormonu.
Bağışıklık düştüğüne dair hiç bir doktor bilgi vermedi araştırmamda da karşılaşmadım.
Bu bilgiyi nereden biliyorsunuz?
Yorumunuz çok yanlış çünkü tüp bebek tedavisi bağışıklık düşürmez.Kendi vücudumdan. Aldığım hormonların etkisiyle bağışıklığım düşüyor ve her seferinde hastaneden bir şeyler kapıyorum. Bana böyle bir etkisi oldu. Diğerinede olmaz diye birşey yok. Binde birde olsa olabilirliği varsa önlem alınmalı diye düşünenlerdenim.
Yorumunuz çok yanlış çünkü tüp bebek tedavisi bağışıklık düşürmez.
Ben trombofiliyim ve hiperhomosistein hastasıyım ve vücudun b12 ve folik asit kesinlikle üretmiyor.
Benim bağışık sistemimin hassas olması gerekirken böyle sorun yaşamadım.
Lütfen böyle bı platformda böyle bı yorum yazılmaz ve yazmayın.
Hanımefendi yorumunuz çok çok çok çok aşırı derece yanlış.Yaşadığımı söylüyorum. Sizin yaşamamış olmanız onun yada benim yaşamayacağım anlamına gelmediği gibi. Benim yaşamamın sizin ve onunda yaşayacağınız anlamına gelmeyecektir. Ama bir acaba varsa neden göz ardı edilsin ki. Ben yaşadığımı yazma özgürlüğüne sahibim sizin gibi.
Hanımefendi yorumunuz çok çok çok çok aşırı derece yanlış.
O zaman doktorlar bağışıklık düşüyor şu önce tüp bebek tedavisi görecek kadınların otoimmun sistemi kontrolü için dahiliye doktoruna gönderir bağışıklık için özel testler onlar yaptırılırdı.
Su platforma bu yorumu bı sizde gördüm.
Bı tek ben değil bağışıklık sorunu yaşanmıyor tedavi olan hastalarda, bı kere FSH hormonunun sentetik şekli veriliyor insana bunun bağışıklık ile uzaktan yakından alakası yok.
He çok stres yaparsınız etkilenirsiniz o da ap ayrı bı konu!!!
Yanlışsınız ve yanlış bilgi veriyorsunuz.Hanımefendi tüp bebekten önce eğer rapor aldıysanız dahiliye doktorundan olur istendiğini bilirsiniz.
Yanlışsınız ve yanlış bilgi veriyorsunuz.
Dahiliye doktoru tüp bebek için tıbbi isimlerini yazmayacağım kan pıhtılaşma değerleri, ciğer filmi, TSH, asl Alt, idrar testine bakarlar.
Siz otoimmun sistemi düşüklüğünden bahsederek burda yanlış bilgi veriyorsunuz.
Otoimmun sistemi benim rahatsızlarımdan dolayı kontrol ediliyor onlar öyle tüp bebek tedasinin dahiliye doktorunun baktığı şeyler değil.
Yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Yanlışınızı savunamazsınız.
Kusura bakmayın buna izin vermeyeceğim.
Kendi bünyenize ait olabilecek bi sıkıntıyı bı tedavi şekline yükleyezsiniz.Tamam hanımefendi . Kusura bakmayın kullandığım ilaçlardan dolayı bağışıklığım düştüğü ve hasta olduğum için ben ve bağışıklığım sizden özür dileriz. Bir daha yapmayız. Hasta olmayı çok seviyoruz zaten. Özel hobimiz bu bizim. Yaşadığımızı söylememizde ayıp. Böyle birşey tıp literatüründe yok haklısınız.
Genel olarak hamilelikte bağışıklık düşer diyor Dr lar.Ben tüp bebek tedavisi 2 kere gördüm aldığımız hormonlar kadınlık hormonu.
Bağışıklık düştüğüne dair hiç bir doktor bilgi vermedi araştırmamda da karşılaşmadım.
Bu bilgiyi nereden biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?