Kafam karışık coronadan dolayı ameliyat iptali

yaşınız kaç?

doktor Haziran a kadar anca düzeleceğini düşünüyor demek
31 malesef. 5 yıl olucak evleneli. Bilmiyorum yengem hastanede çalışıyo nolcağı belli olmaz iyiye de gidebilir kötüye de dedi

O konuda haklısınız ama süreç ne kadar sürer bilmiyo kimse ve 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çok zaman kaybetmek istemiyorum benden önce sonra evlenen herkesin 2 3 çocuğu var içim acıyo Bi yandan da gerçekten sağlık herşeyden önemli diyorum..

Bende öyle duydum ama doktorum kapalı ameliyatları yapıyoruz dedi. Hemen tüp bebek olmucak en az 1 en çok 3 ay geçici menapoz süresi olucak eğer o durum olmasa direk ertelerim zaten

Çikolata kisti ameliyatından sonra yumurtalık rezervinin düşecegini söyledimi doktorunuz...
Birde kistiniz beri nerede?
Elimden geleni Yapıcam düşürmemek için dedi. Asla olmucak diyodum ama kist rahimi kaydırmış ve tutmasına engel olur tüp bebeğin dedi muayene olduğum 2 güvendiğim doktor da. O yüzden malesef mecburum

psikolojinizi anlayabiliyorum ancak sanırım çevrenizdekilerin çocuğu olduğu için paniktesiniz daha ziyade. herkesin zamanı vardır ve inanın 31 geç bir yaş değil.
ölümcül bir risk yoksa hem kendiniz hem çevreniz hem de doktorların müsaitliği için ne olur öteleyin. bu inşallah doğacak çocuğunuzun daha güzel bir dünyaya gelmesi için yapacağınız en önemli fedakarlık bence.

Kapalı ameliyat olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Hemen olmucak transfer en az 1 en çok 3 ay geçici menapoza sokucak doktorum. Ah keşke Bi kaç ayda geçiceği keisn olsa beklerim ama doktorum hazirana kadar olmaz bidaha diyo

Özellikle hastanelere gitmeyin diyorlar.salgın için en Tehlikeli yerler arasında. Ama siz bilirsiniz tabiki.
geçmiş olsun.moralinizi yüksek tutun. Gitmeniz gerekirse hiç maskenizi çıkarmayın.
Çok az kişi var ama gidince cidden insan paranoyak oluyo acaba virüslü biri buraya dokundu mu oturdu mu diye.. Valla moral falan kalmadı malesef adetim bile kesildi stresten..

Geçici menapoza sokucak doktorum en az 1 en fazla 3 ay. Onun yaza denk gelme ihtimali de beni aslında düşündürüyor normalde yazın bile çok zor geçer benim için aşırı bunalırım

hazirana kadar bekleyin derim ben
Pztsye kadar düşünücem dedim doktoruma snaırım eşimle konuşucaz bu durumu. Şu menapoz durumu korkutuyor malesef yaz aylarında ciddi sıkıntı yaratır bana

Eğer bekleyebiliyorsaniz bekleyin.. Ama kistiniz yumurtaliklariniza zarar verecekse ameliyatı olun.. Tüp bebek tedavisinde ertelemenizi tavsiye ederim..
Malesef yumurtalığımı kaydırmış diğer tarafa ağrısı da oluyo yıllardır.. Tüp bebek olsa zaten asla başlamazdım ama kapalı ameliyat diye düşünüyorum sadece

Bekleyin derim, cidden ihtiyac olmadikca hastaneye gitmeyin. Hazirana kadar beklerdim ben olsam
Teşekkür ederim fikriniz için gerçekten mikrop yuvası aslında şuan ama işte bebek için değer mi acaba diyorum

Bence ameliyatınızı olun çünkü virüsün daha da yayılma durumu var. 2-3 ay sonrasında virüsün biteceğinin garantisi yok. Belki de ileride hastanelere hiç gidemeyeceğiz. Riske atmayın.
İşte bu ihtimal beni düşündürüyor ya daha kötü olursa herşey..

Hemen tüp bebeğe başlamıcaz geçici menapoza gircem o yüzden diyorum olsam mı acaba diye

Malesef yumurtalığımı kaydırmış diğer tarafa ağrısı da oluyo yıllardır.. Tüp bebek olsa zaten asla başlamazdım ama kapalı ameliyat diye düşünüyorum sadece
Ozaman ameliyat olun sonuçta belli değil virüsün nasıl ilerleyeceği ihmal etmeyin..

Öyle baskı var ki üzerimizde bazen acaba cidden bu baskı için mi acele ediyorum bu kadar diyorum.. Kimse anlamıyor 5 yıla yaklaştı evliliğimiz ama biz 4 yıla yakın sıkıntılar yaşadık eşimle anca toparladık kendimizi tabi kimse anlamıyor. Annem ya öz annem bile hadi olmuyo mu doktora gidin dedi

Ozaman ameliyat olun sonuçta belli değil virüsün nasıl ilerleyeceği ihmal etmeyin..
Yengem hastanede çalışıyo ve oda diyo nolcağı belli değil iyiye de gidebilir durum daha kötü de olanilir diyo.. Belki de yıllardır ihtimal ettiğim için bu durum gerçekleşti. Ben kistimi öğreneli 7 8 yıl oldu o zamanlar bekardım önemsemedim

Geçmiş olsun canim,konuşmuştuk seninle baska konuda,demek doktor ameliyat dedi.Allah yardimcin olsun,insallah en kisa sürede hayirlisiyla bir evlat sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…