- 17 Aralık 2015
- 27.101
- 49.554
- 598
sen niye oduyorsun arkadaşim sana ne kalacak o evden?
tapu kimin ustune?
yerinde olsam dekoru falan birakirim evi sattirir yenisini aldiririm ki evlendikten sonra alinmis olsun
yoksa bosa kurek cekmis oluyosun
Ailevi sebepten kendi annem ile kendi kardeşim bize taşındılar, bir kaç hafta oluyor. Bir de bebek var, buraya sığmak zor oluyor artık, bunu satıp başka alacağız sorun oradan çıktı zaten, yeni ev için yine krediye başvurduk oraya almak istediğim şeyleri ama TÜM şeyleri gereksiz bulmasından böyle başladısen niye oduyorsun arkadaşim sana ne kalacak o evden?
tapu kimin ustune?
yerinde olsam dekoru falan birakirim evi sattirir yenisini aldiririm ki evlendikten sonra alinmis olsun
yoksa bosa kurek cekmis oluyosun
yaninda stresi yokluguda cabasi
o borcunu odediginiz evin tapusu kimde ?Ailevi sebepten kendi annem ile kendi kardeşim bize taşındılar, bir kaç hafta oluyor. Bir de bebek var, buraya sığmak zor oluyor artık, bunu satıp başka alacağız sorun oradan çıktı zaten, yeni ev için yine krediye başvurduk oraya almak istediğim şeyleri ama TÜM şeyleri gereksiz bulmasından böyle başladı
AY hemen boşattınızEvi evlenmeden önce almışlar ve evlendikten sonra beraber ödüyorsunuz.O ev sizin saymıyor onlar size söyliyim.Avukatlar daha iyi bilir bizi aydınlatsınlar , herhangi bir boşanma vs durumunda sadece ödediğiniz kısmı alıyorsunuz onu da kanıtlayabilirseniz galiba.Uydurmuş olmiyim de.
boşatmiyoruz sana kalmayacak malin borcunu odeme diyoruzAY hemen boşattınız
öyle bir durum olacağını sanmıyorum yani seni bırakmaz eşin he sen bırakmak istersin o ayrı ama hemen çocuk da olmuş hazır para geliyor çocuk var boşanmak neden istesinAY hemen boşattınız
Ne olur kaynananın üstünde demesinTapu kimin ustune sorusuna ısrarla cevap vermemissiniz sahiden de
Nıcın?
BAriz kullanılıyorsunuzMerhaba bayanlar, 2017 de evlendim. Kayınvalidem bi ev almış yarısını ödemişti. Başka da ailelerden sıfır destekle evlendik. Evin kalan yarı borcunu, arabanın yarı borcunu mobilyayı vs. evlilik hayatımız böyle borç ödeyerek geçiyor. Maaş olarak eşimden daha çok kazanıyorum. Ama para idaresi ve kartlar ondadır. gereksiz veya kendine de harcama yapmaz ama ben almak istediğim şeyleri alamadığım için oldukça mutsuzum. Çalışıyorum çalışıyorum cüzdanımda 100 tl filan verdiği harçlık oluyor. Şuan evi satıp başka ev almak istiyoruz, çünkü 10 aylık bebeğim var, daha büyük ev şart oldu. Ama yani yine borç ödenecek. Yeni eve şunu bunu alayım dediğimde bana bir liste sıraladı işte tapu yok abonelikler taşınma vs hepsi bitecek elde para kalırsa alırsın diyor. Ki kalmaz. Uzun oldu ama nasıl desem benim özendiğim dekoratif şeyler ona göre her zaman boş ve lüzumsuz ve satın aldırmaz. Ve ben kullanılmış hissetmeye başladım.
senin maaşınla ödenirken tapu yok demesi ne kadar haince kesinlikle kullanılıyorsun.Merhaba bayanlar, 2017 de evlendim. Kayınvalidem bi ev almış yarısını ödemişti. Başka da ailelerden sıfır destekle evlendik. Evin kalan yarı borcunu, arabanın yarı borcunu mobilyayı vs. evlilik hayatımız böyle borç ödeyerek geçiyor. Maaş olarak eşimden daha çok kazanıyorum. Ama para idaresi ve kartlar ondadır. gereksiz veya kendine de harcama yapmaz ama ben almak istediğim şeyleri alamadığım için oldukça mutsuzum. Çalışıyorum çalışıyorum cüzdanımda 100 tl filan verdiği harçlık oluyor. Şuan evi satıp başka ev almak istiyoruz, çünkü 10 aylık bebeğim var, daha büyük ev şart oldu. Ama yani yine borç ödenecek. Yeni eve şunu bunu alayım dediğimde bana bir liste sıraladı işte tapu yok abonelikler taşınma vs hepsi bitecek elde para kalırsa alırsın diyor. Ki kalmaz. Uzun oldu ama nasıl desem benim özendiğim dekoratif şeyler ona göre her zaman boş ve lüzumsuz ve satın aldırmaz. Ve ben kullanılmış hissetmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?