Borca borç eklemek gibi anlaşılmasın, biri bitince bir diğer borca başlamak bu. Borçsuz birşey elde edebilecek insanlar değiliz. Bana göre ülkenin ciddi bir bölümü de bizim gibi tırmalayarak birşeyler sahibi olabiliyornasıl böyle plansız yaşıyorsunuz aklım almıyor.
araba borcu ev borcu düğün borcu, üstüne bebek.
şu anki beklentiniz de yeni ev ve dekoratif eşyalar. mantıklı mı sizce?
Hayır, okuyorum. Ve bir kez daha ülkemin mültikültürel yapısına saygı duyuyorum, çok ayrı uçlarda fikirler var. Bence; Beni besleyecek olan yine kendi açlığım.Yazılanlar ve söylenenleri kaldıramadı sanırım yada işine gelmediaslında herkes mantıklı şeyler söylemeye çalıştı ama neyse..
Yanıtınız için teşekkürler, en aydınlık metin buydu.Bazı arkadaşlar çok acımasız yorum yapmış.
Kendi anneniz ve kardeşiniz size taşındığı için daha büyük bir eve geçme kararı almissiniz o zaman bu noktada esiniz kullanildigini düşünse ne hissedersiniz ?Bence kullanılma gibi bi durum söz konusu değil.
Borcunu ödediğiniz evi de satacağiniza göre onunda tapusu çok mühim değil artık.
Herkesin aile yapisi farkli.Siz kartinizi vermeyi kendiniz tercih etmissiniz doğru mu diye sorarsak kişiden kişiye göre değişir bence yanlış.Para akışı tabi ki sağlamalısınız ama kendiniz istediğiniz miktarda.
Şimdi yapmaniz gereken kullanılıyor muyum diye düşünmeden eşinizi karşınıza alıp borç ödemekten yoruldugunuzu, ev iş çocuk üçgeninde daraldığınızı konuşup kendime alan ve bütçe ayırmak istiyorum diye belirtmeniz.Bu şekilde yaparsaniz aylık kendinize ait bütçeniz olur ve sizde istediginizi alırsınız.
Annen degıl kocan maddıyatcı ve Isını sansa bırakıp evı annene vermesı asırı ilginc.Annem maddiyatçı bir insan değildir, ev onun da değil tabiki, prosedür herşey değildir ki
tapu ?Kredi idi. Bitti bu ay. O nedenle bunu satıp üstüne ekleyip alma niyetine girildi.
o nasil is ya evi topraktan kaynananiz aliyor tapu annenizin ustuneTapu kendi annemin üstünde, gündüz biz işteydik ve evrak işlerinin o koşturduğu için, evlendikten sonra alındı, kimin üstüne olduğu farketmez
Bir müteahhit ile anlaşıyorsunuz ortada sadece proje var ve boş arsa. Müteahhite elden ödeme yapıyorsunuz, site bittiğinde müteahhit resmi satışı yapıyor önce kat irtifakı tapusu ardından kat mülkiyeti tapusu alınıyor, site bitip de daireyi aldığınızda tapu yeni çıkıyor yani.o nasil is ya evi topraktan kaynananiz aliyor tapu annenizin ustune
Yeni evi henüz almadık, ama eşimin üstüne olur muhtemelen, ki bence hiç farketmez kimin üstüne olduğu, onun işten izin alması daha kolay oluyor, malum annem bebeğe bakıyor gün içinde.tapu ?
Yorumlarin hepsini okumadim ama yari parasini odediginiz ev kayinvalidenin mi uzerine? Sizin maasinizla alinan ev yani?Yeni evi henüz almadık, ama eşimin üstüne olur muhtemelen, ki bence hiç farketmez kimin üstüne olduğu, onun işten izin alması daha kolay oluyor, malum annem bebeğe bakıyor gün içinde.
yok ben eski evin tapusundan bahsetmistim cevabinizi sonra gordum yenisinin taousunun kimde oldugunun bir onemi yok zaten dediginiz gibiYeni evi henüz almadık, ama eşimin üstüne olur muhtemelen, ki bence hiç farketmez kimin üstüne olduğu, onun işten izin alması daha kolay oluyor, malum annem bebeğe bakıyor gün içinde.
anladimBir müteahhit ile anlaşıyorsunuz ortada sadece proje var ve boş arsa. Müteahhite elden ödeme yapıyorsunuz, site bittiğinde müteahhit resmi satışı yapıyor önce kat irtifakı tapusu ardından kat mülkiyeti tapusu alınıyor, site bitip de daireyi aldığınızda tapu yeni çıkıyor yani.
Ben en azından çalışmadığım için gözüm kaliyo da alamiyom eşimin de yetmediği için.. it gibi calisacam yorulacak emek verecem ama yine gözüm kalacak.. tembel tembel yatarak istediğim zaman ev işi yaparak elin ağız kokusunu emirlerini cekmeden gözüm kalır en azindanmaaş kartinizk esinize verip herşeyde gozunuzun kalmasida aşırı saçma
neden maaş kartinizi veriyorsunuz ki?
sizin emeginiz uzerinden parayi nasil harcayacaginiza baskalari karar veriyor esiniz bile olsa kimseye bu luksu vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?