Oncelikle 10 aylik bebek icin yeni ev sart mi madem borctan biktin olanla yetin.Biz de 10 senedir kredi oduyoruz sonucta evin olmasa kira odeyecektin.Tek sorun 100 lira para kalmasi size onu anlamadim yani yetmiyor ucu ucuna mi geçim yoksa bi kenara ekstra para mi atiyorsunuz eger öyleyse aylik 500 olsun sizin olmali .Merhaba bayanlar, 2017 de evlendim. Kayınvalidem bi ev almış yarısını ödemişti. Başka da ailelerden sıfır destekle evlendik. Evin kalan yarı borcunu, arabanın yarı borcunu mobilyayı vs. evlilik hayatımız böyle borç ödeyerek geçiyor. Maaş olarak eşimden daha çok kazanıyorum. Ama para idaresi ve kartlar ondadır. gereksiz veya kendine de harcama yapmaz ama ben almak istediğim şeyleri alamadığım için oldukça mutsuzum. Çalışıyorum çalışıyorum cüzdanımda 100 tl filan verdiği harçlık oluyor. Şuan evi satıp başka ev almak istiyoruz, çünkü 10 aylık bebeğim var, daha büyük ev şart oldu. Ama yani yine borç ödenecek. Yeni eve şunu bunu alayım dediğimde bana bir liste sıraladı işte tapu yok abonelikler taşınma vs hepsi bitecek elde para kalırsa alırsın diyor. Ki kalmaz. Uzun oldu ama nasıl desem benim özendiğim dekoratif şeyler ona göre her zaman boş ve lüzumsuz ve satın aldırmaz. Ve ben kullanılmış hissetmeye başladım.
Haklısın , biz de yuva yıkma meraklısıyız böyle işte n'aparsın. Yazdıklarından şunu çıkardım.Senden bir "korunurken 2. çocuğa hamile kaldım" konusu bekliyorum o halde , zinhar boşanma.2. çocuğu da yap , eşin evin borcu bitince ya seni boşar ya da 2. evi alıp onun da taksitlerini ödetir sana.AY hemen boşattınız
Ben de karsiyim kesinlikle. Ama bazi konularda bir de bey den dinlesek belki diyecek ki son care ele aldim artik butceyi.. borc oduyoruz ev sahibi oluyoruz yarin kendimiz rahat edicez ama kadin ivir zivirdi makyajdi kap kacakti harciyor parayi diyecek. Belki oncesinde ne kavgalar cikti da is bu hale geldi.Ya nolur nolur su kadinlar maas kartlarini eslerine vermekten bi vazgecsin artik ya
Her okuduğumda kafamı duvara çarparım geliyor
Tespitin dibi. Coluğa cocuga da hazıra konmusAdam rahatca ev sahibi olabilmek ıcın evlenmıs.
Ek olarak bir de baba olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?