- 15 Ağustos 2015
- 54
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi minikimnedensustun
-
1 hafta hiç görüşmediniz mi?Merhabalar,
5 ay önce arkadaşımın kuzeniyle tanıştım. KPSS ye hazirlandigim için tanismamiza ara verdik. Temmuz 12 den sonra konuşmaya başladık. 3 hafta gayet güzel konustuk. Birbirimizden hoşlandık. Beni sevdiğini söyledi. Bende onu sevdim. Annesi bize geleceğini söyledi. Kabul ettik. Annesi geldi annemle tanıştı konuştular. Fakat annesi geldikten sonra çocuktan ses yok1 hafta oldu annesi bize geleli 1 haftadır ses soluk yok çocuktan. 1 günde değişti sandi. Gelen goruculerimden ilk defa onun annesini beğendim. Anneside bana bakarken gülen gözlerle bakıyordu. Ama çocuğun 1 haftadır sessiz oluşu beni artık çok sıkıntıya soktu. İşin garibi saati de benim cantamda kaldı ne yapicam bilmiyorum. Kuzeni de o günden sonra bisey demedi. Siz olsanız ne yaparsınız
Ariycam ama ne konusam ne diycem bilmiyorum. Şuan o kadar içim daraliyor ki. Normalde her işini konuşarak halleden ben. Şuan dilim tutulmuş gibi. Aklıma birşey gelmiyor.nutkum tutuldu1 hafta hiç görüşmediniz mi?
Neden sen aramıyorsun?
Belki adamın başına bir iş gelmiştir?
Aradım açmadı. Bekliyorum. Dönüs yapmazsa bizi tanıştıran kuzenini araycam. Zaten bu iş olmaz diye dusunuyorum. Bende kalan saatini de bırakırım bir yere gitsin ordan alsın.1 hafta hiç görüşmediniz mi?
Neden sen aramıyorsun?
Belki adamın başına bir iş gelmiştir?
Tamam evini arasana.Aradım açmadı. Bekliyorum. Dönüs yapmazsa bizi tanıştıran kuzenini araycam. Zaten bu iş olmaz diye dusunuyorum. Bende kalan saatini de bırakırım bir yere gitsin ordan alsın.
Kendisi annem size gelmek istiyor diyince bizde gelmesin diyemedik. Hiç haber vermedi3 hafta konuştunuz ve anneler mi tanıştı, bu hız neden?
Ev numarası yok. Herkes cep kullanıyor. Aradım acmadi. Saat 7 olsun kuzenini ariycam. Bizi tanıştıran kuzeniniTamam evini arasana.
Nasıl olsa ailecek görüşüyorsunuz, merak ettim demek bu kadar mı zor?
Hiç aramadi. Ben o gece whatuppdan yazdım yorgunum uyuya kalmisim demişti. Ertesi günde kuzeni bana abimle konustun mu dedi. Hayır dedim bende. O sormuş ailece konuşuyoruz ben onu ariycam demiş. Bende o yüzden ondan telefon bekledim 1 haftadır işte.Ortada bir gariplik yok mu? Hiç mi aramadı anneleriniz görüştükten sonra?
Aradım canimcim açmadı adi herif. Kuzenine de mesaj attım aramaya yüzü yokmusCanım ilk aklıma gelen sanki vazgeçmişboşver arama saatini de kuzenine ver iletsin
Az önce gördüm canım boşver sen daha iyilerine layıksın :)Aradım canimcim açmadı adi herif. Kuzenine de mesaj attım aramaya yüzü yokmus
Yüzü yokmuş ne demek?Aradım canimcim açmadı adi herif. Kuzenine de mesaj attım aramaya yüzü yokmus
Yüzü yokmuş. Dün sordum kuzenine. Arayamadim demiş. Çok şaşkınlık icindeyim. İki hafta önce pazar ne haldeydik şimdi nasıl.Yüzü yokmuş ne demek?
Sevgisi mi bitmiş yani?
Yanı arayamiyormus. Olumsuz bisey söylemek için. Soyleyemiyormus yanı.Yüzü yokmuş. Dün sordum kuzenine. Arayamadim demiş. Çok şaşkınlık icindeyim. İki hafta önce pazar ne haldeydik şimdi nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?