- 14 Ocak 2019
- 25
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Deniz nuriye
-
Damatmı lazımMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bi sıkıntım var yorumlarınızı bekliyorum 28 yaşındayım bundan 4 yıl önce nişanlandım ama sonra nişanlım bi şekilde ayrılmak istedi ayrıldık ve aldatma vesayre şeyler yoktu sonra ben kimseyi istemedim uzn süre evlilik düşünmedim ama ailem hep istedi nihayet bu yıl kizkardesimin eşi birisine vesile oldu tanışmak istedim tanıştık yanliz 4 ay falan yüzyuze gelmedik sonra 2 hafta bi görüşmemiz oldu ondada yüzük takma mızı istediler aslında beğenmedim adamı ama ailem bana düşman olmasın diye evet dedim ama çok mutsuzum hiç bişeyi ilgimi çekmiyor iki defa nisandan döncem korkusu ile bişey yapamıyorum başına gelen varmı yorumlarınızı bekliyorum
Evet öyle katılıyorum sanaAileniz değil, siz evleniyorsunuz. Birileri için değil de kendiniz için evet demedikten sonra mutluluğu bulmanız zor.
Düşünmem için fırsat bırakmadılar şimdi ise işin içinden çıkamıyorum nişanlım yurt dışında görmüyorum zaten kendime bunu nasıl yaptım benim bile aklım almıyor herkesin böyle düşünmesi normalKeşke hiç evet deyip girişmeseydiniz bu işe.aileniz neden düşman oluyormuş ki kaç yaşına gelmişsiniz sizin hangi adamla evlenip hayatı paylaşacağınıza aileniz mi karar veriyor görücü usulü evliliklerde bile kıza danışılıyor istiyor musun diye istemezsen kimsenin de ağzını açıp size bişey demeye hakkı varmı evlilik bu sonuçta hayatının 28 yılını ailenle geçirdiysen Allah ömür verirse inş daha uzun bir yılınıda evlendiğin adamla geçireceksin
Çok teşekkür ederim ama çok zormuş Allah kimseye vermesin bişeyler in kararı kolay verilmiyorÇok zor durumda bırakmışın kendini mecbur degildin istemediğin birine evet demek ilerde daha büyük sıkıntı nişan tanışma anlşma dönemidir ailenle konuş ve iyice tart kendini istemiyorsan yol yakınken dön
Hep kendim için yaşadım ama bu sefer olmadı son yıllarda hata üstüne hata yaptım varmı böyle hata yapanlar kimi sevdiğimi bile bilmiyormYahu siz iyimisiniz sırf aile istedi diye beğenmediğiniz birine nasıl evet dediniz.
Yol yakınken dön desem ama yok siz şimdi aileniz istediği için evlenir kayınvalideniz istediği için de çocuk yaparsınız.
Sonra da bdv ye konu açarsınız boşanmak istiyorum ama çocuklar elimi kolumu bağlıyor dye.
Lütfen kendiniz için yaşayın lütfen ya!!!
İçim istemiyor ama elimden bişey gelmiyor ancak kaçarsan olur biter buda cesaret işiBence iki kere nişan atmakta birşey yok. Ama ilerde bir ömür mutsuz olursanız ne olacak. Ben olsam kalbimin sesini dinlerdm. İçimin istemediği biriyle davam etmezdm
Evet hatalıyım ama aniden yapmamın sebebi kimse dinlemedi beni anlatamadım derdimi mutlu olursun dediler falanNeden aniden Nişan yaptın ki
Hatalısın
Evlenerek bi hata daha yapma
Bu işler aceleye gelmez. Iyice düşünmeden karar vermeEvet hatalıyım ama aniden yapmamın sebebi kimse dinlemedi beni anlatamadım derdimi mutlu olursun dediler falan
Siz iki aşık kafalar karışıkMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bi sıkıntım var yorumlarınızı bekliyorum 28 yaşındayım bundan 4 yıl önce nişanlandım ama sonra nişanlım bi şekilde ayrılmak istedi ayrıldık ve aldatma vesayre şeyler yoktu sonra ben kimseyi istemedim uzn süre evlilik düşünmedim ama ailem hep istedi nihayet bu yıl kizkardesimin eşi birisine vesile oldu tanışmak istedim tanıştık yanliz 4 ay falan yüzyuze gelmedik sonra 2 hafta bi görüşmemiz oldu ondada yüzük takma mızı istediler aslında beğenmedim adamı ama ailem bana düşman olmasın diye evet dedim ama çok mutsuzum hiç bişeyi ilgimi çekmiyor iki defa nisandan döncem korkusu ile bişey yapamıyorum başına gelen varmı yorumlarınızı bekliyorum
Aceleye gelmez derken aceleye geldi ve yüzük taktik bundan sonrası için nasıl karar vercemBu işler aceleye gelmez. Iyice düşünmeden karar verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?