- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Deniz nuriye
-
Sevmiyorsan ayrılacaksın bu kadarAceleye gelmez derken aceleye geldi ve yüzük taktik bundan sonrası için nasıl karar vercem
Alışırsın seversin diyor kardeşlerim falan kimsenin vaktini almak istemiyorum ama çözümde bulamıyorum ipler çıktı elimden sanki bu gidişle zorla evlencem ailem evlenmemi çok istiyor bakalım Allah büyük 2 ay daha sabretcm inşallah isinirimYarın birgün o adamla evlenip düğün bittiğnde sen o adamla kapalı kapılar ardında kalacaksın yalnız başına ailen değil.Ailen neden sana düşman olsun ki ? İçim ısınmadı de zorla evlendirecek hali yok ya.Çok geç olmadan ayrıl karşı tarafında vaktini çalma
Siz biraz mahalle baskına uğraşmışsınız gibi geliyor hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyimAlışırsın seversin diyor kardeşlerim falan kimsenin vaktini almak istemiyorum ama çözümde bulamıyorum ipler çıktı elimden sanki bu gidişle zorla evlencem ailem evlenmemi çok istiyor bakalım Allah büyük 2 ay daha sabretcm inşallah isinirim
Amin inşallah çoğu kişi böyle evleniyor mutlu ama bende olmadı işteSiz biraz mahalle baskına uğraşmışsınız gibi geliyor hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim
bazen hangisi doğru olur bilmiyorm aptallık benimki kendi kendimi kuyuya attımSevmiyorsan ayrılacaksın bu kadar
Hiç tanımadığın sevmediğin biriyle Yüzük takman Saçma olmuş.bazen hangisi doğru olur bilmiyorm aptallık benimki kendi kendimi kuyuya attım
Hiç tanımadığın sevmediğin biriyle Yüzük takman Saçma olmuş.
Görücü usulü tanışan kişiler bile bir süre görüşüp Yüzük takıyor hata yapmışsınız ama geri dönülmez değil.
Alışırsın seversin diyor kardeşlerim falan kimsenin vaktini almak istemiyorum ama çözümde bulamıyorum ipler çıktı elimden sanki bu gidişle zorla evlencem ailem evlenmemi çok istiyor bakalım Allah büyük 2 ay daha sabretcm inşallah isinirim
İyi bir aileden geliyor cünku bende hemen yüzük takmak istemedim ama baktım bi baskı var üstümde dayanamadım olsun bitsin istedimNeden aileniz bu kişiyle evlenmenizi çok istiyor???
Merhaba yorumun çok iyi geldi ailem kötülüğünü istemiyor onlar beni mutlu sanıyor ama içimi bilmiyorlar ki ben nişanlım sadece 2 hafta gördüm kendini yurt dışında 6 ay sonra gelecek ve düğün olacak ben böyle biri değildim nasıl yaptım aklım almıyor işin içine inat girdi biraz ailem hep evlilik istedi bende gözümü kapattımİki nişan attım. Üçüncü denemede evlendim
İyi ki atmışım diyorum. Hiç tereddüt bile etmedim. Millet ne der diye düşünmedim. Ömür geçirecek olan benim kime ne ki? Yargılayan, yadırgayan arayıp sormasın ki buna ailem de dahil. Ama çok şükür etrafımda ters tepki veren kimse yoktu. Hatta herkes beni destekledi. Ailenin o tavrına şaşırdım. Kötülüğünü mü istiyorlar? Nişan aceleye gelmiş ama evliliği mümkün mertebe ertele. Biraz kendinize zaman tanıyın. Baktın hala olmuyor o zaman ayrılırsın bence. Zoraki olduğu için önyargılı gibisin sanki.
2 nisan sen mi attın hepsini benim 1 sinde eski nişanlım ayrılmak istediİki nişan attım. Üçüncü denemede evlendim
İyi ki atmışım diyorum. Hiç tereddüt bile etmedim. Millet ne der diye düşünmedim. Ömür geçirecek olan benim kime ne ki? Yargılayan, yadırgayan arayıp sormasın ki buna ailem de dahil. Ama çok şükür etrafımda ters tepki veren kimse yoktu. Hatta herkes beni destekledi. Ailenin o tavrına şaşırdım. Kötülüğünü mü istiyorlar? Nişan aceleye gelmiş ama evliliği mümkün mertebe ertele. Biraz kendinize zaman tanıyın. Baktın hala olmuyor o zaman ayrılırsın bence. Zoraki olduğu için önyargılı gibisin sanki.
İki nişan attım. Üçüncü denemede evlendim
Ahh ben istemiyormuyum sanki ama ne yapacağımı bilmiyorum zor bi durum kimse yaşamasın isterim evlilik için evlenmek diye bişey yokmuşyahu siz iyi misiniz? ne yüzüğü Allah aşkına.Çıkartın atın onu en kısa zamanda öyle iş mi olur?
Evliliği bi kez daha düşüneceğim zaman hep şey derdim terddutsuz ömrümü geçirmek istiyorum diye hayal ederdm ama yine çok sıkıntılı bi işin içinde buldum kendimi evet herşey çok ütopik benim yaptığını başkası yapsa gülerdim bundan 4 beş ay önce mutlu güzel keyifli gezen ben herşeyi kaybettim sadece uyumak ve müzik tek iyi gelen şey siz siz olun baskasi için bişey yapmayın kaç yıldır evlenmedim diye ailemi mutsuz ediyordum etmeye kalktım kendim kayboldmAçıkçası 2 haftada nişan bana çok ütopik geldi, nasıl evlilik kararı verebildiniz çok şaşırdım.
Benim kuzenim 6 ayda karar verdi ona bile çok kısa zaman demiştik.Ve haklı da çıktık şu an mutsuz hem de çok.
Nişanlınız size hiç çekici gelmiyorsa evliliği nasıl devam ettireceksiniz?
Çok affedersiniz ama evlilikte cinsellik var,nasıl olacak?
Ayrıca nişanlınız bir süre sonra onu hiç sevmediğinizi, beğenmediğinizi anlarsa ne yapacaksınız?
Bence sanırım 2.kez nişan atarsam çevrem iyi gözle bakmaz diye düşünüyorsunuz.
Böyle düşünüp karar vermeyin.
Nişanlınızla evlenince evinizde 7/24 siz yaşayacaksınız, çevre düğününüze gelip 4 saat oynayıp gidecek.
Siz önce kendinizi düşünün.
Evlilik hiç beğenmediğiniz biriyle olmaz.
En ufak bir sıcaklık olsaydı deneyin derdim ama hiç beğenmiyormuşsunuz.
Bence evlenmeyin, pişman olma olasılığınız çok yüksek gibi geldi.
28 yaşındasınız, ailenizle güzel güzel konuşun tüm çekincelerinizi anlatın,bence anlayacaklardır olmadı duygusal konuşun.
2 nisan sen mi attın hepsini benim 1 sinde eski nişanlım ayrılmak istedi
Aslında bakıyor eli yüzü düzgün biri ama sınırlı ve takıntılı bi seylediguni tekrar tekrar söylüyor ve ben onunla bişey paylasmadim ki nisanlanmadan önce geçmişimi sorgulamayan adam şimdi geçmişime takmış bende keyfime çok düşkünüm ve ben bu adam için ülke degistircem nasip olursa zaman vermek istiyorum ama o zaman sanki aleyhime işliyor canım yanıyor her telefon çalışında evlenip boşanmak istemiyorum yada ne biliyim içim istemeye istemeye o düğün de olsun istemiyorum bazen sadece kaçmayı düşünüyorum ailem geliyor aklıma ne biliyim her yeri boklu degnek sanki ama benim aptallığım nasıl dua edeceğimi şaşırdım ne iyi ne kötü hangi kararım doğru olacak bilmiyormEvet ben attım çünkü ilkinde kayınvalide faktörü çok baskındı. Oğluşum der başka birşey demezdi. Bir yıl sevgili kalmıştık ama tabi aileyi içlerine girince tanıdım. Bir de üstüne beni aldattığını öğrendim. Bitti gitti. Ben keyfime düşkünüm biraz. Ailemde çok naif insanlardır. Karşılarına onları kırmayacak bir aile çıkmasını istiyordum.
İkinci hiç tanımadandı. Senin dediğin gibi aceleye geldi. Severim sandım gerçekten çok iyi biriydi. Ama takıntılı bir manyak çıktı. Dakika başı arayıp mesaj atardı. Aradığında açmazsam paranoyalar başlardı. Sonra çok afedersin ama evlenince başka birilerini almak istediğini öğrendim yatak odamıza. Bir erkekle benim üzerimden konuşmasını gördüm. Ona rağmen sadece ayrıldım rezillik çıkarmadım ama o hırsından beni aileme rezil etti. Eski görüştüklerimi, bakire olmadığımı, ufak tefek yalanlarımı hepsini anneme ve abilerime anlatmış. O da öyle bitti gitti. Hata etmişim hiç tanımadan bu yola çıkmakla. Bende 28 yaşındayım. 27 de evlendim. Ama eşim eski sevgilimdi. Üç yıl görüşüp ayrıldıktan sonra ben nişanlanma hatasını yaptım. Bir sene nişanlanma kavga gürültü faslı ile geçti. Tamamen bitince eski sevgilimle görüşmeye başladık yeniden. Neden görüştük yeniden çünkü psikopat nişanlı nasıl bir takıntı yaptıysa eski sevgilimi aramış bulmuş. Ona rahatsız edici mesaj yazmış. Görüşüyorsunuz diye hakaret etmiş. Halbuki görüşmüyorduk. O vesile ile konuşmaya başladık yeniden. Bir buçuk yıl içinde evlendik.
O yüzden dedim biraz zaman ver kendine. Tabi karşıdaki kişiyi oyalamak çok ayıp ama biraz tanımaya çalış. Ama için gerçekten ısınmazsa da hiç tereddüt etme. Hayat senin hayatın ve sadece bir kere yaşayacaksın. Ailene açık ol. Evlenmek marifet değil. Asıl mesele devam ettirebilmek. Belki karşındaki sabıkalı. Belki yasadışı işleri var. Belki psikolojik rahatsızlıkları var. İçine sinmeyen hiçbir şey için evet deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?