- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Nasip bu işler. Şuan ki durumunuzu düşünün. Çok zor olmalı.Arkadaşlar önceki konularımı okuyunca bu sorumu anlayacaksınız.
Biliyorum allah ne yazdıysa, olacak neyse o olur.
Ama ya ben 20 yaşındayım, boşanıyorum, bunu ilerde herkes bilip bilmeden bu boşanmış deyip beni kimse istemez diye korkuyorum? Boşanmışa saadece boşanmış mı oluyor?
Hayır kendisi de boşanmış insan istemiyor gibi. Boşanmışa boşanmış mı olur sadece nasıl bir soru?Önceki konularınıza bakmadım. Üçüncü evliliğini hiç evlenmemiş bir adamla yapıp, gayet mutlu olan bir kadın tanıyorum.
Sizi mutsuz edecek olan bir kez evlenip ayrılmış olmanız değil de, bunu bir kusur gibi görüp, karşı tarafa bunu hissettirmeniz ve onun da bunu bir kusur olarak görmeye başlaması olabilir ancak. Utanılacak bir şey yapmadınız, evlenmiş olmak sizi daha değersiz kılmıyor, hala aynı Merve'siniz.
Arkadaşlar önceki konularımı okuyunca bu sorumu anlayacaksınız.
Ama ya ben 20 yaşındayım, boşanıyorum, bunu ilerde herkes bilip bilmeden bu boşanmış deyip beni kimse istemez diye korkuyorum? Boşanmışa saadece boşanmış mı oluyor?
Nerden çıkartıyosunuz bu düşünleri ya ? Biraz kendinize güvenin. 2 kuzenim var ikisi de çocuklu bir sekilde eşlerinden ayrıldı ve ikisi de hiç evlenmemiş insanlarla evlendi. Umarım bir sonraki tercihiniz çok daha doğru olur. Allah gönlünüze göre versinArkadaşlar önceki konularımı okuyunca bu sorumu anlayacaksınız.
Arkadaşlar önceki konularımı okuyunca bu sorumu anlayacaksınız.
Daha boşanmadan tekrar evlenemem diye mi korkuyorsunuz!hele bir.bosan önce bacım.
Ben herşeyi ama herşeyi çok ince düşünen birisiyim. Ben tabi şimdi evleneyim evleneyim diye düşünmüyorum ama saadece fikir almak istedimsenin durumunda olsam kurtulayım da ikinci kere evlenmek eksik kalsın derim ama sen hala neler düşünüyorsun.
HaklısınBir arkadaşım boşanmışti yeniden evlendi eşi daha önce hiç evlenmemiş bekar biriydi . Üstelik arkadaşımın kızı var . Belli olmaz bu işler nasip
Teşekkür ederim doğrusun içime soğuk su serptin allah razı olsunÖnceki konularınıza bakmadım. Üçüncü evliliğini hiç evlenmemiş bir adamla yapıp, gayet mutlu olan bir kadın tanıyorum.
Sizi mutsuz edecek olan bir kez evlenip ayrılmış olmanız değil de, bunu bir kusur gibi görüp, karşı tarafa bunu hissettirmeniz ve onun da bunu bir kusur olarak görmeye başlaması olabilir ancak. Utanılacak bir şey yapmadınız, evlenmiş olmak sizi daha değersiz kılmıyor, hala aynı Merve'siniz.
Evet çok zorNasip bu işler. Şuan ki durumunuzu düşünün. Çok zor olmalı.
20 yaşında evlenip boşandığınıza göre hayatta bir çok şeyi yarım bırakıp evlendiniz demektir. Bence ilerdeki evliliğinizi düşünmek yerine yarım bıraktıklarınıza odaklanın öncelikle. Kafanızı dinleyin , kendinize vakit ayırın. Bunları düşünmek için daha çook erken, genceciksiniz daha.
Sorunuzun cevabına gelirsek, etrafım hiç evlenmemiş adamlarla ikinci evliliğini yapan kadınlarla dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?