Kafam karışık

melisaaa902

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
77
-10
6
22
sevgilim festivallere gitmeyi çok seviyor ben ailemle yaşadığım icin ailemden izin almak zorundayım ve onlarda akşam dışarı çıkmama izin vermiyor bu yuzden festivallere tek gidiyor bugun gündüz bulusacaktık ama kendisi yine festivale gidecegi icin bulusamadık ve dun gecede festivalde sarjı bitmis gece hic yazmadı ben de cok sinirlendim zaten benimle bulusmuyor festivale gitmek icin birde yazmayınca tartısma cıkardım sonra özür diledi ama ben ilişkiden soğuyor gibiyim cunku tek isi gezmek eglenmek olan biri gibi görmeye basladım ve bunlar icin beni 2. plana atıyor gibi o hala bana iyi davranıyor ama kendimi degersiz hissediyorum 5 gunluk festivalin 5 gunune de gitmek zorunda mıydı

sevgilim festivallere gitmeyi çok seviyor ben ailemle yaşadığım icin ailemden izin almak zorundayım ve onlarda akşam dışarı çıkmama izin vermiyor bu yuzden festivallere tek gidiyor bugun gündüz bulusacaktık ama kendisi yine festivale gidecegi icin bulusamadık ve dun gecede festivalde sarjı bitmis gece hic yazmadı ben de cok sinirlendim zaten benimle bulusmuyor festivale gitmek icin birde yazmayınca tartısma cıkardım sonra özür diledi ama ben ilişkiden soğuyor gibiyim cunku tek isi gezmek eglenmek olan biri gibi görmeye basladım ve bunlar icin beni 2. plana atıyor gibi o hala bana iyi davranıyor ama kendimi degersiz hissediyorum 5 gunluk festivalin 5 gunune de gitmek zorunda mıydı

Bu haftasonu festivaller, yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edildi. Bugün festival etkinliği bulunmuyor.

Festivaller her zaman yapılmıyor. İmkan varken neden gitmesin ?

Siz evden cikamiyorsunuz diye sevgiliniz de mi evde otursun?

Bu haftasonu festivaller, yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edildi. Bugün festival etkinliği bulunmuyor.

Festivaller her zaman yapılmıyor. İmkan varken neden gitmesin ?
sonra iptal edildi ama ben başka arkadaşlarımla plan yapmıştım zaten hayır sorun o da degil bugun yıl donumumuzdu ve gitmeyebilirdi en azından yıldonumu icin

Gündüz ve yıldönümünüz ise gelmemesi hoş olmamış tabii ama onun dışında festival belli zamanda oluyor gitme imkanı varsada gidecek tabii niye gitmesin.

Gündüz ve yıldönümünüz ise gelmemesi hoş olmamış tabii ama onun dışında festival belli zamanda oluyor gitme imkanı varsada gidecek tabii niye gitmesin.
gitmesin demiyorum ki sadece tüm gece mesaj atmıyor eve gidiyor direkt uyuyor yorgundum diyor şarja takıp mesaj atabilir benim de çok yorgun oldugum gunler oluyor ama yine de ilgileniyorum ilgilenmeye çalışıyorum gunduz gelmemesini ben de anlayamadım festivale geç kalırım bulusacagımız yer uzak gibi bir şey söyledi yakında bulusalım dedim sana uzak kalır dedi sonuçta ilişki kuruyor ilgilenmeyecekse kurmasın o zaman ve bu sorun sadece festival degil arkadasları da benden once geliyor genelde

sonra iptal edildi ama ben başka arkadaşlarımla plan yapmıştım zaten hayır sorun o da degil bugun yıl donumumuzdu ve gitmeyebilirdi en azından yıldonumu icin

Erkek arkadaşınız da sizin gibi 19 yaşında mı ? Arkadaşlığınıza onun yüklediğinden daha ağır bir anlam yüklüyor olabilirsiniz.

gitmesin demiyorum ki sadece tüm gece mesaj atmıyor eve gidiyor direkt uyuyor yorgundum diyor şarja takıp mesaj atabilir benim de çok yorgun oldugum gunler oluyor ama yine de ilgileniyorum ilgilenmeye çalışıyorum gunduz gelmemesini ben de anlayamadım festivale geç kalırım bulusacagımız yer uzak gibi bir şey söyledi yakında bulusalım dedim sana uzak kalır dedi sonuçta ilişki kuruyor ilgilenmeyecekse kurmasın o zaman ve bu sorun sadece festival degil arkadasları da benden once geliyor genelde
Pek ilgilenmiyor demek ki sizinle sizin ona ettiğiniz kadar o kadar mesaj atmama falan normal değil sizi gerçekten sevmiyor olabilir

Ailenizin izin vermemesi sizin probleminiz ama erkek arkadaşınızı neden suçluyorsunuz ki?
Ne güzel gitmiş eğlenmiş, gelip sizin evde oturacak hali de yoktu. :) Bence siz abartmışsınız, belli ki sizi seviyor yine de özür dilemiş.
Ben olsam asla özür de dilemezdim. Gezmek eğlenmek güzel şey, tek işi buysa tabi ki sıkıntı ama.

Ne yapsın festivalde her dk etkinlik var mesajlasacak hali yok ya bende gitsem tadını çıkartırım telefonla isim olmazdı 🙂 özgür olsanız eminim sizde uğraşmazsınız bende aileden baskılanıyordum ama yapcagımdan geri kalmazdım 😀 şimdi evlendik sıkıntı yok şükür zamanla sizde yasayacaksiniz

Cocugun yerinde olsam boyle ilişkiden ben soğurdum asıl. Turkiyede çoğu erkek bu "ailesi izin vermeme" durumuna alişmiş o ayri. Bir de kizlarin disariya cikamamasi bazi erkeklere daha rahat geliyor, işlerine geliyor bazilarinin ama herkes sevgilisi yaninda olsun ister eglenirken, gezerken. Ben istemezdim oyle oraya gelemem, buraya cikamam seklinde sevgilisi.

Yaşı kük toy birisiniz muhtemelen. "Çok yorgun oluyorum ilginiyorum yine de" kısmı zaten başlı başına hata. İlişki böyle bit şey değil, bir görev değil. Doğal akıl meselesidir. Erkek arkadaşınız tam da yaşına göre davranışlar sergiliyor. Festivaller eğlenceler. Bugünler bir daha gelmez. O yaşlarda arkadaşlıklar > ilişkiler .30 larda ise ilişki> arkadaşlıklar. Siz aynı şeyleri yaşayamadığınız için onunla empati kuramıyorsunuz.

Şu yaşıma geldim eğlenmeye çıktığımda kocamı bile tınlamam. Adı üstünde eğleniyorum, bik bik telefonla niye uğraşayım? Bu konuda trip atan olursa da kendi bilir valla, hiç umursamam.

Yıl dönümlerine çok önem veriyorsunuz bu yaşlarda anlıyorum ama aslında çok da önemsenip kutlanacak şeyler değil. Bu ilişki bitecek başkası başlayacak onunla da başka yıl dönümleri olacak falan. Alt tarafı o gün tanıştınız ya da bişeylere başladınız, çok önemli bir mevzu değil. Ha iki taraf da kutlamak istiyorsa kutlanır da parkta oturup el ele tutuşmak ya da kafede çay içmek için konser/festival önces o kadar yol yapılmaz bence.

Açıkçası benim imkanım varsa ben giderim, partnerim gelemiyorsa da ben giderim. Yani aşk sevgi güzel şey ama ömrüm geçiyor napayım akşamları kukumav kuşu evde oturup sevgilimle mi mesajlaşayım. Bence düşünceniz biraz bencilce ama ben olsam bende içerlerim bu durumu yani sevgilimle gitmek eğlenmek isterim. Ona ulaşamadığım da bi kötü olurum. Siz aslında ailenize kızıp sevgilinizden çıkarıyorsunuz bunu.

Demek ki festival seviyor.
Yahut festivalde gorduklerini seviyor.
Sen ailenden izin alamiyorsan,sevgilinde gündüzleri çalışıyorsa normal değil mi ?

Sen ailenden izin alamıyorsun diye adam eve kapanıp hayatını yaşamasın mı? Ona bakarsan sevgilin de kendisine eşlik edebilecek ortak şeyler paylaşabilecek biriyle olmayı hak ediyor . Uygun gibi durmuyorsunuz birbirinize.

Yaslar cok genc ve o cocuk gezmek eglenmek istiyor, sen izin alamiyorsun diye o da mi gitmeyecek? Ayrica o kisi, seni, senin onu gordugun gibi gormuyor, daha daldan dala atlama modunda, bunu farkedip cok baglanma derim, yoksa ileride farkli bir konu basligi acacaksin.

Yaşı kük toy birisiniz muhtemelen. "Çok yorgun oluyorum ilginiyorum yine de" kısmı zaten başlı başına hata. İlişki böyle bit şey değil, bir görev değil. Doğal akıl meselesidir. Erkek arkadaşınız tam da yaşına göre davranışlar sergiliyor. Festivaller eğlenceler. Bugünler bir daha gelmez. O yaşlarda arkadaşlıklar > ilişkiler .30 larda ise ilişki> arkadaşlıklar. Siz aynı şeyleri yaşayamadığınız için onunla empati kuramıyorsunuz.
sevgili yapmasın o zaman sorumluluk alamayacaksa tabi cinsellik yaşamak işine geliyordur belki?

Back
X