- Konu Sahibi Morella_Pink
-
bu da bir imtihan, hangimize ne olacak garantisi varmı?Öncelikle Merhaba bayanlar. Bir derdim var konusuna uycak bi derdim var. Ortak arkadas aracılıgıyla biriyle tanıştım. 3 gündür aralıksız konusuyoruz. Çok iyi anlasıyorduk. Görüştük.İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi ne de ortak arkadasımız ayagından bahsetmemişti. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Okadar iyi bi insan ki hayata okadar bağlı ki...Ayagında ki soruna gelince böbrek yetmezliğinden dolayı organ nakli ameliyatı olmuş. Ameliyat çok iyi geçmiş. O konuda hiç bi sorunu yokmus. Fakat geçen haftalarda bacagında ki damarda kan pıhtılasması olmus. Doktora gitmiş. Bununla ilgili tedavi görüyormus. Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş. Fakat geçirdiği zor ameliyatı düşününce bu halinede şükür ediyor. Ama sorun ben napıcam ? Sırf bu yüzden görüşmeyi kessem kendimi çok kötü hissederim. İlk görüşüm gerçekten çok iyi bi insan olması. Ama eger bi adım atarsam ileride ona bakışım nasıl olur ya da böbrek nakli sonrası ilerde neler yaşana bilir kafam çok karısık lütfen bi akıl verin
Bizim tabiki ilk görüşmemiz kafamda çok soru olustu ama yorumlarınızdan sonra bi şeylerin farkına vardım. Sonuçta 21 yasımdayız henüz böyle kafa karısıklıkları yasamam normal değilmi ? Ayrıca konustukca kalbim ısınmaya baslıyor. Daha çok yanında olup ona bu zor zamanlarında destek olmaya çalısıcam. İnternetten çok arastırdım nelere dikkat edilmeli diye. Okudugum şeyler beni çok etkiledi. Bi şeyleri çözmeye basladım. Onunla hastahaneyede giderim cafeyede giderim. Yanında olmak istiyorum.Zaman ne gösterir bilemem belki anlasamıcaz belki o beni istemicek belki de çok aşık olcaz. Allah anlımıza ne yazmıssa onu yaşarız.Benimde ablamın eşinin ayağı aksıyo ama ablam bunu hiç sorun etmedi. Annem sormuştu bu konuyu hani nasıl olcak senin için problem mi falan diye ablam tabiki de değil ben seviyorum Allah'tan gelen bişey bu yarın öbürgün sana bana olmayacağı ne malum dedi. Onun kalıcı hemde. Ve şu var hayatımda tanıdığım en iyi en ahlaklı en efendi insanlardan birisi. Bide bebekleri oldu çok mutlular. Yani buna karar verecek olan da yine sensin tabi. Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Öncelikle Merhaba bayanlar. Bir derdim var konusuna uycak bi derdim var. Ortak arkadas aracılıgıyla biriyle tanıştım. 3 gündür aralıksız konusuyoruz. Çok iyi anlasıyorduk. Görüştük.İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi ne de ortak arkadasımız ayagından bahsetmemişti. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Okadar iyi bi insan ki hayata okadar bağlı ki...Ayagında ki soruna gelince böbrek yetmezliğinden dolayı organ nakli ameliyatı olmuş. Ameliyat çok iyi geçmiş. O konuda hiç bi sorunu yokmus. Fakat geçen haftalarda bacagında ki damarda kan pıhtılasması olmus. Doktora gitmiş. Bununla ilgili tedavi görüyormus. Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş. Fakat geçirdiği zor ameliyatı düşününce bu halinede şükür ediyor. Ama sorun ben napıcam ? Sırf bu yüzden görüşmeyi kessem kendimi çok kötü hissederim. İlk görüşüm gerçekten çok iyi bi insan olması. Ama eger bi adım atarsam ileride ona bakışım nasıl olur ya da böbrek nakli sonrası ilerde neler yaşana bilir kafam çok karısık lütfen bi akıl verin
bi süre daha konuşun en azından adam anlamasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?