Kafam karışık

Anladim senin demek istedigini ama direk cinsellik icinmi evlenilir deyince farkli anlasildi canim şimdi evlilik gercekten cok zor sorumluluk isteyen birsey sürekli yalnız kafanıza gore hareket edemiyeceksiniz kaynanasu goruncesu eltisu.osu busu var varda var yani sadece yemek yapmaklada bitmez bulasigi utusu çamaşırı var temizliği var bide cocuk olursa tam herkes ister senin gibi olmak rahat yaşamak kimisi.evleniyim de ailem den kurtuluyum diye evlenir kimi sever evlenir kimi mantik evliligi yapar kimide hic evlenmez sen hangisini istiyorsun bunu iyi düşün oyle karar ver
Doğru söylüyosun canım aklımıza gelmeyen binbir türlü dert var benim istediğim seçenek olmaz malesef o yüzden en yakını bulmaya çalışıyorum

Baştan ev işleri konusunda pazarlığını yap sana demekle olmuyor kendi de yemek yapmayı öğrensin bi zahmet ya da en azından temizlik işi onda olsun.. başka türlü genç yaşta içinden çıkamazsın iki günde gerisingeri evine dönersin vala.. he anlaşırsanız sana eş hayat arkadaşı olacağına inanıyorsan nişan vs kısa tutarak evlen tabiki.. kısa hali bile en az 6 ay sürüyor hazırlıkların çünkü[/QUOT

valla o zaman ben rekor kırdm söz nişan nikah kına düğün ev evliliğe dair herşeyi iki ay icersinde halletdm 2 ayda evlendm :D

Back
X