kafam karışıkkk..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nuci

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum bu siteyi çok begeniyorum.ben yeni sözlendim:asigim: ama evlilik hakkında bazı karamsarlıklarım:1ninca: var.bana fikir verirmisiniz.şimdiden teşekkürler.:enbuyukkk:

Seni anlıyorum,bazen bana da öyle oluyor ama erkek arkadaşım tüm karamsarlığımı yıkıyor.İnsan çevresindeki kötü örnekleri görünce etkileniyor.Burada evli arkadaşlar bize yardımcı olur sanıyorum.

benimde zaman zaman böyle karamsarlıklara düştüğüm oluyor.
tabi ki herşeyin olduğu gibi evliliğinde zor yanları var, ama güzel yanlarıda var.
sen şimdi en güzel zamanlarını yaşıyorsun. bu karamsarlıkları düşünüp de bu güzel günlerini heba etme derim ben.

mutluluklar seninle olsun arkadaşım.

Sel,canım,fotoğrafını değiştirmişsin.Yakışıyorsunuz birbirinize kaydirigubbakcemile5

evlenince ben hayatı değişmeyeni görmedim..yani aslına bakarsanız durumundan cok cok memnun oldum iiki evlendim diyeni..kime desem sakın acele etmeyin tadını cıkarın diyo..ama tabi kısmetin geldiyse de agzın dfilin zaten tutuluyomus..senin de öyleolmus kardes sanırım ..artık kader baglamıştır..geri dönüş yok gibi.. allah pişman etmesin..ben de istiyom evlenmek ama cok ii bi secim olması gerek yaa..seciyorum sonunda secilcem ya hayırlısı...:)) mutluluklar.

burdan evli arkadaslara sormak istiyorum ben 22 yasındayım evlilik için ideal bir yasmıdır sizce?

bende 87 doğumluyum.
bende evlendiğimde 22 yaşında olucam. gayet uygun bana sorarsan.

ama arkadasım bilgilerinde zaten evli oldugun yazıyo

banada biseyler yazın arkadaslar fıkırlerınıze ıhtıyacım var

çok açıklayıcı sormamışın ki ama..
yani ne gibi karamsırlıkların var?
nişanlınla ilgili mi aklında soru işaretleri var
maddi sıkıntılar mı?
aileler de mi problem var?

yani çok geniş ve ucu açık bırakmışın. aklına takılan şeylerden örnek verirsen yardımcı olmaya çalışırız elbette.

sözlumle ii anlasıyoruz 2 sene beraber olduk sora sozlenmeye karar verdık.ama sozlendıkten sonra sunu anladım ben ona tam guvenmıyorum. ufak tefek yalanlarınıda yakaladım ama ufak tefek yanı kafam karıstı bırbırımızı çok sevıyoruz. daha çok o benı ama karamsarlıga dustum...... napıcam ben yaaa

canım konuyu arkdaşın dediği gibi geniş bırakmışsın sanırım birsürü problem var gibi duruyor.bben 22 yaşındayım çok tecrübem var diyemem ama 17 aylık evliyim evlilik sabır ve sorumluluk isteryen bişey bunlar varsa kolaylıkla başa çıkılır

ufak tefek derken ne kadar ufak tefek.
göreceli bi kavram ufak olup olmaması
ama çok genel bir şey söyliyim sana:
güven olmadan üzerine inşa ettiğin hiçbir şey sağlam olmaz. temel yok çünkü.

bir de hangi konuda güvenmiyorsun?
sadık mı değil?
eli çok açık ev geçindiremez mi diyosun?
bana iyi davranmaz mı diyosun?

ağzından cımbızla laf alıyoruz anacım seninde
baştan bi anlat, sorgu meleğine döndüm valla

ben evli deilim ama şahsi düşünceme göre bi ilişkide ilk şart güvendir, karşılıklı bu güvenin sağlanması gerekir, ilişkide bile bu kadar önemliyse kaldı ki evlilikte en başta gelen şarttır.herşeyden önce ona güvenmen ve senin ona o güveni sağlamış olman gerek,kaygan zeminde evlilik zor yürür, herşeyden önce iyice düşün taşın kendini sözlünü tart derim ben,sorularına cevap bulmadan havada sorularla evlenmeye kalkışma, cevaplarından emin olduunda evlen bence,nasıl bi güvensizlik seninki, aldatma falan gibi mi?

cvp gelmedı arkadaslar yok mu bana verecek bır fıkrınızzzzzzz

aldatma falan yok kesınlıkle ama mesela gece dısarı çıkıo 12 ye 1 ekadar dısarda kalıo banada arkadaslarla bır yerde oturuyoruz dıo ben bunu ıstemıyorum neden gece dısarı çıksınkı geç satte dımı ama benle tanısmadan once barlardan dıskolardan çıkmayan bırıydı benı tanıdıktan sonra degıstı daha olgun bır erkek oldu ama sımdı hala gecelerı dısarı çıktıgı zamn benım aklıma baska seyler gelıo.........

ha bıde dısarda oldugu zamn beı pek aramıo ben aradım zamnda yanımda arkadaslarım var sora gorusuruz falan dıyooo

nuci ya sen güvenmiyosun sözlüne bence madem öle aldatması falan yok delikanlı adam dışarı çıkar evlendiğiniz zamanda böle devam ederse diye kafanda sorular var galiba bunları sözlünü al karşına konuş evlilikte saygı,sevgi ve güven çok önemli evlilik çok güsel bişey aslında bende 20 yaşında evlendim o kadar çok şey yaşadım ama iyikide evlenmişim diyorum bi yuvanız oluyo sadece sen ve eşin beraber bişeyler paylaşmak en basiti akşamları eşin işten dönünce beraber kahve içmek sohbet etmek o kadar güsel ki tabi arada kavga etmeden olmas küsersin barışırsın ama her zaman eşinin herşeye rağmen seni çok sevdiğini saygı duyduğunu bilmek çok güsel canım inşallah mutlu olursunuz

konustum defalarca konustum .evlendıkten sora çıkmam dısarı senin yanında olurum hep dıo .ama ben genede tatmın olmuyorum guven meselesı ewet.bıde bu yuzden defalarca kavga ettık ama o hala aynı tas aynı hamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…