Ben üşenmedim okudumMerhaba arkadaşlarım
Merhaba güzel insanlar
Psikolojim çok bozuk. Artık burdan hamilelik belirtilerini okuya okuya bir hal oldum
Bana yardım edin mesela daha önce hamile kalmışlar ya da şuan hamile olanlar konuşsun biraz
Benim normal regl tarihim 5-6 Ekim ya da 7 gün falan var. Ama şu 10 gündür belim ağrıyor baya da değişik Bi ağrı sanki bütün gün ağır eşyalar taşımışımda kendimi yormuşum gibi.
Gögüslerim ağrıyor hatta sanki gögüs kenarlarım da nokta Beyaz benek gibi şeyler çoğaldı gibi.
Akıntım desem baya var kasık ağrım sadece sağ tarafımda çok oluyor ama sola da arada bir ağrı vuruyor.
İştah desen doyduğumu bilmiyorum sanki ama yemek yedikten sonra da midem bulanıyor.
Yorgunluk felaket bir şekilde uyusam sabahtan akşama kadar uyurum. Başka birşey gelmiyor ha bide ayaklarım ağrıyor çok fazla
Bu belirtiler regl belirtisi de oluyor ama insan burda okudukça psikolojisi bozuluyor
Benim çok öncelerden beri reglden önce böyle ağrılarım olmazdı tam regl günü olurdu. Şimdi 10 gün önceden başladı.
Bide sorum şu gebelikte sadece sol kasık mı ağrıyor?
Ve 8 gün önceden kan tahlili versem sonuç çıkar mı?
Çok uzun oldu kusura bakmayın buraya kadar okuyan kişi içinde teşekkür ederim.
İnşallah hamilesindir diyorumAllah razı olsun canımee ne diyorsun
Benim eşimde sana herşeyi yasaklıcam artık diyorİnşallah hamilesindir diyorumdün eşime diyordum bi sayfadan bi bayanla konuşuyorum oda düşünüyo bütün gün öyle belirti konuşuyoruz diyorum siz kafayı yemişsiniz artık diyor
Maalesef bende bıktırdım birazcık. Her akşam işten gelince ilk işim test yapmak oluyordu tuvalet kapısında bekleyen adam testleri saklamışBenim eşimde sana herşeyi yasaklıcam artık diyoradam bıktı sürekli acaba acaba dememden
Bekleyelim bakalım napalımMaalesef bende bıktırdım birazcık. Her akşam işten gelince ilk işim test yapmak oluyordu tuvalet kapısında bekleyen adam testleri saklamışpsikolojimi bozmıcam diye söz vermiştin bana diyor testte yapamıyorum artık
Bende kan vermek istiyorum ama devlet hastanesi almıyor sağlık ocağına yetişemiyorum geç çıktığım için özele gide gide haftalık 200 300 vere vere gına geldi bana daBekleyelim bakalım napalımbende acaba diyorum bugün kan versem mi?
Onu bilmiyorum ama yemek yiyince midem bulanıyor değişik bir insanım demekkiMerhabalar, gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynıdır. Tek farki mide bulantlari hemen baslamaz. Belirtilere bakarak hamile olup olmadiginizi anlamak cok zor. Ben regl olacagim saniyordum, hamile oldugumu öğrendim. Kan tahlili hakkinda bilgim yok
Bizim özel ne kadar alır onu bilmiyorum hiç bugün gidip öğrencem artıkBende kan vermek istiyorum ama devlet hastanesi almıyor sağlık ocağına yetişemiyorum geç çıktığım için özele gide gide haftalık 200 300 vere vere gına geldi bana da
Gebeligin 8-9.haftasinda başlıyor bulantilar. Su an hamile olsaniz bile hormonlariniz mide bulantisi yapacak kadar yuksek degil. Hayirlisi olsun hakkınızdaOnu bilmiyorum ama yemek yiyince midem bulanıyor değişik bir insanım demekki
Yaa bence çok yemek yiyorum ve belli Bi zaman sonra oda benim midemi bulandırıyor demekki öyle düşünüyorum. Öyle tabi sizin ne kadarlıkGebeligin 8-9.haftasinda başlıyor bulantilar. Su an hamile olsaniz bile hormonlariniz mide bulantisi yapacak kadar yuksek degil. Hayirlisi olsun hakkınızda
Ben dogum yaptim. Tek sefer korunmasiz iliski yasadik, hamile oldugum aklima bile gelmemisti, ustelik regl olacak gibiydim kasik ağrısı, gogus sismesi vardi. Reglim gecikince evde test yaptim.Yaa bence çok yemek yiyorum ve belli Bi zaman sonra oda benim midemi bulandırıyor demekki öyle düşünüyorum. Öyle tabi sizin ne kadarlık
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallahBen dogum yaptim. Tek sefer korunmasiz iliski yasadik, hamile oldugum aklima bile gelmemisti, ustelik regl olacak gibiydim kasik ağrısı, gogus sismesi vardi. Reglim gecikince evde test yaptim.
Bekle bakalım normal kaset testte mi 2. Çizgi silik çıktıBenimde urek bulantim var, geceleri ve oglen oluyor.İstahim aciq 2 tabak yiyorum an ak.Eskiden 1 tabak yemeyi zor bitirirdim.Ve birde bende ishal oluyor, normalda kabiz olan biriyim ( ozur dilerim). Sancida cok oluyor karnimin alt hissesinde, uzaninca geciyor.Bel agrim ara ara oluyor.Akintida cok.Beni en cok dusunduren sey karnimin sismesi,kendim zayif biriyim su an yuruyunce karnim benden 1 adim onde gidiyor ))) karnimdan acayip sesler gelir birde cok haraketlilik var, testide 6 gun once yapmisdim, silik bir degil 2 cizgi var sanki, bide adetim cok duzenlidir 28 gunde bir olurum, bu gun olmam lazim gelen giden yok.en son 1 eylulde adet oldum,kahverengi basladi ,kirmiziya dondu,sonra kahverengi bitdi.bilmirem indi ne olacaq.Birde kimse reylerde soguk su iciyorum yazmisdi, bende soguk suyu cok iciyorum icim yanir sanki.
He normal testte.Bekle bakalım normal kaset testte mi 2. Çizgi silik çıktı
Neyse Bi bekleyin bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hamilesinizdirHe normal testte.
Belimin ağrısına çalışamıyorum Allah'ım bi an önce geçsinNeyse Bi bekleyin bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?