Kafam karışıyor 😂😂

Ahh canım ahh hepimiz çaresiz bir şekilde bekliyoruz bari bu belirtilerden birimizden birinde bsy çıksa da sevinsek
Sen test yaptın mı hiç?

Ahh canım ahh hepimiz çaresiz bir şekilde bekliyoruz bari bu belirtilerden birimizden birinde bsy çıksa da sevinsek
Sen test yaptın mı hiç?
Birini yaptım böyle 2. Çizgi düz değil hafif eğri çıktı test bozuktu galiba kaliteli bir markaydı oysa ki , 2. Testim de negatif çıktı ancak geç döllenme olabiliyormuş . Bu konularda Okumadığım site kalmadı hahahahdjd , Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin

çok haklısın bence de öğrenelim ama şahsen bu heyecanı yaşamayı bile çok sevdim tarifsiz bi mutluluk var sürekli içimde ve hep gülesim geliyor değişik bi şekilde ağrılarımı da sevdim psikopat mı oldum acaba

Aynen öyle. Yaa benim her konuda da pek bilgim yok iştee mesela yumurtlama takvimim uygulamasına göre bakıyrm ama kafam karışıyor iyice
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Aynen öyle. Yaa benim her konuda da pek bilgim yok iştee mesela yumurtlama takvimim uygulamasına göre bakıyrm ama kafam karışıyor iyice
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
P.c diye bir uygulama kullanıyorum ben , regl tarihimi olduğum günü işaretliyorum hatasız bir şekilde yumurtlama dönemini hesaplıyor , zaten yumurtlama günlerinde akıntı fazla olduğu için anlıyorsun aslında

Anladım Bi ona bakıyım bide off midem bulanıyor sağ kasığım çok ağrıyor ama anlam veremiyorum bu psikolojik değil artık bende bsy var da bilmiyorum

Anladım Bi ona bakıyım bide off midem bulanıyor sağ kasığım çok ağrıyor ama anlam veremiyorum bu psikolojik değil artık bende bsy var da bilmiyorum
Açıkcası daha önce böyle hissetmemiştim . Hani evet regl olucam diyordum ama yani artık iç güdüsel mi diyeyim ne diyeyim ancak var gibi hissediyorum sadece doğru zamanı beklemeliyiz testler için

Açıkcası daha önce böyle hissetmemiştim . Hani evet regl olucam diyordum ama yani artık iç güdüsel mi diyeyim ne diyeyim ancak var gibi hissediyorum sadece doğru zamanı beklemeliyiz testler için
Bana da var gibi hissediyorum ama işte bilemiyorum bunalıyrm düşünmekten kafayı yicem az kaldı

Bende kan vermek istiyorum ama devlet hastanesi almıyor sağlık ocağına yetişemiyorum geç çıktığım için özele gide gide haftalık 200 300 vere vere gına geldi bana da
Özele akşam gidip acilden muayene olmadan tahlil verebilirsin. Ben öyle yapıyorum. Hem daha ucuza geliyor

Ben gidecem gibi
Ayy ben ayakkabı şirketinde çalışıyorum her gelen yeni modeli deniyorum ayakta nasıl duruyor diye firma yetkilisi bakıyor. Bugün getirdiğini denedim suratıma baktı bir numara büyük giydin ayakların şişmiş dedi ben hepten şişmeye başlamışım bacım kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…