Ahh canım ahhGaliba ikizimi buldum ahahahhahshs her gün yorum okuyorum her gün benim de regl günüme 8 gün kaldı ve regl ağrısı yaşayan biri değilim ama 1 hafta önce göğüslerim aşırı büyüdü özellikle 4 gündür sağ kasığımda çok ağrı var geceleri de alt karın bölgesi çok ağrıyor yan yatınca bildiğin sancılanıyorum göğüs ucunun etrafı oldukça dolgun ve kocaman oldular . Yumurtlama günğnde birlikteliğimiz olmuştu ayrıca 1 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ..biz meraklılar hamile miyiz değil miyiz yeter artık öğrenelim
tamam alabilirsem inşallah yazıcam mutlaka :)Alırsan bana da haber ver mutlaka merak ederim
Benimde evde bi normal bide erken gebelik testi var şeytan dürtüyor beni yap diyetamam alabilirsem inşallah yazıcam mutlaka :)
Birini yaptım böyle 2. Çizgi düz değil hafif eğri çıktı test bozuktu galiba kaliteli bir markaydı oysa ki , 2. Testim de negatif çıktı ancak geç döllenme olabiliyormuş . Bu konularda Okumadığım site kalmadı hahahahdjd , Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsinAhh canım ahhhepimiz çaresiz bir şekilde bekliyoruz bari bu belirtilerden birimizden birinde bsy çıksa da sevinsek
Sen test yaptın mı hiç?
çok haklısın bence de öğrenelim ama şahsen bu heyecanı yaşamayı bile çok sevdim tarifsiz bi mutluluk var sürekli içimde ve hep gülesim geliyor değişik bi şekilde ağrılarımı da sevdim psikopat mı oldum acabaGaliba ikizimi buldum ahahahhahshs her gün yorum okuyorum her gün benim de regl günüme 8 gün kaldı ve regl ağrısı yaşayan biri değilim ama 1 hafta önce göğüslerim aşırı büyüdü özellikle 4 gündür sağ kasığımda çok ağrı var geceleri de alt karın bölgesi çok ağrıyor yan yatınca bildiğin sancılanıyorum göğüs ucunun etrafı oldukça dolgun ve kocaman oldular . Yumurtlama günğnde birlikteliğimiz olmuştu ayrıca 1 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ..biz meraklılar hamile miyiz değil miyiz yeter artık öğrenelim
yaaaa bilemedim beklemek mi iyi yapıp bişeyler görmek mi çok kararsızım ama ben yapıcam gibi erken gebelik testiniBenimde evde bi normal bide erken gebelik testi var şeytan dürtüyor beni yap diye
Aynen öyle. Yaa benim her konuda da pek bilgim yok iştee mesela yumurtlama takvimim uygulamasına göre bakıyrm ama kafam karışıyor iyiceBirini yaptım böyle 2. Çizgi düz değil hafif eğri çıktı test bozuktu galiba kaliteli bir markaydı oysa ki , 2. Testim de negatif çıktı ancak geç döllenme olabiliyormuş . Bu konularda Okumadığım site kalmadı hahahahdjd , Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin
P.c diye bir uygulama kullanıyorum ben , regl tarihimi olduğum günü işaretliyorum hatasız bir şekilde yumurtlama dönemini hesaplıyor , zaten yumurtlama günlerinde akıntı fazla olduğu için anlıyorsun aslındaAynen öyle. Yaa benim her konuda da pek bilgim yok iştee mesela yumurtlama takvimim uygulamasına göre bakıyrm ama kafam karışıyor iyice
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Bende öyle işte.yaaaa bilemedim beklemek mi iyi yapıp bişeyler görmek mi çok kararsızım
Anladım Bi ona bakıyım bide off midem bulanıyor sağ kasığım çok ağrıyor ama anlam veremiyorum bu psikolojik değil artık bende bsy var da bilmiyorumP.c diye bir uygulama kullanıyorum ben , regl tarihimi olduğum günü işaretliyorum hatasız bir şekilde yumurtlama dönemini hesaplıyor , zaten yumurtlama günlerinde akıntı fazla olduğu için anlıyorsun aslında
Dayanamaz yaparsan sende haber ver mutlaka inşallah olmuştur ya Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin isteyen herkese inşallahBende öyle işte.
Ne yapacağımı şaşırdım beklediğim yere kadar bekleyim diyorum artk
Açıkcası daha önce böyle hissetmemiştim . Hani evet regl olucam diyordum ama yani artık iç güdüsel mi diyeyim ne diyeyim ancak var gibi hissediyorum sadece doğru zamanı beklemeliyiz testler içinAnladım Bi ona bakıyım bide off midem bulanıyor sağ kasığım çok ağrıyor ama anlam veremiyorum bu psikolojik değil artık bende bsy var da bilmiyorum
İnşallah inşallahDayanamaz yaparsan sende haber ver mutlaka inşallah olmuştur ya Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin isteyen herkese inşallah
Bana da var gibi hissediyorum ama işte bilemiyorum bunalıyrm düşünmekten kafayı yicem az kaldıAçıkcası daha önce böyle hissetmemiştim . Hani evet regl olucam diyordum ama yani artık iç güdüsel mi diyeyim ne diyeyim ancak var gibi hissediyorum sadece doğru zamanı beklemeliyiz testler için
ilk buraya yazıcam :)İnşallah inşallahsende yapacağın zaman haber ver bana
Hadi bakalım bekliyorum :)ilk buraya yazıcam :)
Özele akşam gidip acilden muayene olmadan tahlil verebilirsin. Ben öyle yapıyorum. Hem daha ucuza geliyorBende kan vermek istiyorum ama devlet hastanesi almıyor sağlık ocağına yetişemiyorum geç çıktığım için özele gide gide haftalık 200 300 vere vere gına geldi bana da
Özele akşam gidip acilden muayene olmadan tahlil verebilirsin. Ben öyle yapıyorum. Hem daha ucuza geliyor
Ben gidecem gibiO şekilde denerim bide acaba kan değerim için beklesem mi yoksa 3 Ekim'de mi versem bilmiyorum
Ayy ben ayakkabı şirketinde çalışıyorum her gelen yeni modeli deniyorum ayakta nasıl duruyor diye firma yetkilisi bakıyor. Bugün getirdiğini denedim suratıma baktı bir numara büyük giydin ayakların şişmiş dedi ben hepten şişmeye başlamışım bacım kafayı yicemBen gidecem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?