Ne zaman çıkmıştı 0.320?0.320den 0.450 olmuş Allah bereket versin adam olana çok bile
4 5 günüm var işteeRegl kaç gün vardı
20sinde galibaNe zaman çıkmıştı 0.320?
Benim 2 aydır 4 5 gün de 2.30 çıkıyordu4 5 günüm var iştee
Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim bidahaki aya nasip etsin inşallah20sinde galiba
Ya bak yemin ederim üzülmedim sırf psikolojim rahatlayacak ya mutlu oldum keşke daha önce yapsaymışım beBenim 2 aydır 4 5 gün de 2.30 çıkıyorduama sonra regl oluyordum
Benimde içim rahatladı bende de bsy yokYa bak yemin ederim üzülmedim sırf psikolojim rahatlayacak ya mutlu oldum keşke daha önce yapsaymışım be
Rahatladım yaaBenimde içim rahatladı bende de bsy yok
Sağ kasık ağrısı erkek derlerde ondan sordum hayırlısı olsunHayir daha cok var belli olmasina
Allah'ım ne zor bişeydi oOhh be
Allah'ım ne zor bişeydi oben diyorum aşkım bidahaki aya kaldı hayır diyor inanmıyor doktor videosu izledi öyle inandı garibim
Yok canim benim sagdan yumurtladigim ay gebelik oldu. Ondan o kadar agrimistiSağ kasık ağrısı erkek derlerde ondan sordum hayırlısı olsun
Umutluydu galibaNiye inanmadı
Umarim süpriz olur canimYok gibi sanki ama hayırlsı artık ayrıca neden kızıyım kız saçmalama
Bidahaki aya inşallah olur canımUmutluydu galiba
DEVLET HASTANESINDE ACILDEN GİRİŞ YAPIP AĞRILARINIZI SÖYLEYİP DOKTORDAN SIRA ALINCA ACILDEKI DOKTOR DIREK GEBELIK KAN TESTİ İSTİYOR BEN HER ACILE GIDISIMDE GEBELIK ŞÜPHEM VAR DIYORUMBende kan vermek istiyorum ama devlet hastanesi almıyor sağlık ocağına yetişemiyorum geç çıktığım için özele gide gide haftalık 200 300 vere vere gına geldi bana da
Ben çoktan gebeliği kesinleştirip bebeğimi bile gördümDEVLET HASTANESINDE ACILDEN GİRİŞ YAPIP AĞRILARINIZI SÖYLEYİP DOKTORDAN SIRA ALINCA ACILDEKI DOKTOR DIREK GEBELIK KAN TESTİ İSTİYOR BEN HER ACILE GIDISIMDE GEBELIK ŞÜPHEM VAR DIYORUM
Hayırlısı olsunn canım Allah analı babalı büyütsünBen çoktan gebeliği kesinleştirip bebeğimi bile gördüm
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsunn canım Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?