Kafam karışıyor 😂😂

Meraba canim 2 cocuk dusuk annesiyim soyle soyluyum mide bulantisi suan olmaz o piskolojik herkezde y haftada baslar mide bulantisi bebek kesede gorununce tavan yapar hcg o yuzden ben gebeliklerimi birimi 2 gun kala birimi 4 gun kala hatta 7 gun kL silik cikti ben yumurtalama gunumu cok iyi bilirimtakip ediyorum surekli meselw bu ay da biliyorum normalde spiral var ama kaydi 2 aydir biliyorum kaydigini suan hamilelik belirtileri var gibi her hamileligimde yumurtalamadan yani iliskiden saymaya basla 7 ile 12 gunde dollenme olusur bu donemde hic belirti olmaz 12 ci gun bebebk rahme yola ciktigi zaman herkezde olamz kahve yada pembe leke olur cok az bu herkezde olmaz ama ikinci igne batmasi gibi batmalar oluyor surekli olan agri hafif hafif bu insanlarin agri esigine gore degisyor agri ya olur ya olmaz evet bel agrisi olur ama azz olur her gebelik her insan farkli ilk cocukts hic agrim hic bi hissim olmadi adet 2 gun gecti ogrendim 2 ci adet gunu basladi ve 2 gun cok agrim oldu adet olcak gibi test yaptim hamileydim
Ilk gebelik belirtileri

Akinti sut beyaz koyu ve sulu
Kasikta batmalar hafif agrilar
Vucut isisi artis
Gogusler genelde 4 cu haftadan sonra sisme agri hasaslik olur hormondan dolayi oda kabizlik ve isal olabilir bas agrisi

merhaba ,
benimde sizinle aynı 5-6 ekim regl tarihim yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum okurken aaa bu ben dedim resmen :) inşallah bu belirtiler gerçektir çünkü artık gerçekliğini sorgular oldum psikolojik mi diye ve aklım sürekli test yapmaya gidiyor zor tutuyorum kendimi acaba şimdi yapsak bişeyler belli olur mu ya dayanamıyoruuummm :)

Onu bilmiyorum ama yemek yiyince midem bulanıyor değişik bir insanım demekki
Bu tamamen psikolojik
Çünkü vücuttaki beta degeri arttıkça mise bulantısı başlar. Belirtiler hormonun yüksek salgılanmasıyla ortaya çıkmaya başlar.
Bu da genelde 5. Haftadan itibaren baslıyor.
Göğüsteki bahsettiğiniz değişiklikler benim 4. Ayımda başladı.
Saydığınız diğer tüm belirtler reglde de aynı. Gününüzü beklemek en mantıklısı, böyle seyler okudukça düşündükçe her gün başka bir belirti bulursunuz:) hamile kalmak için en önemli hususlardan biri rahat kafa emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kan testi için de bir tık erken. Çıkmayadabilir

Anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Dayan dayan ben dayanıcam ve beklicem çünkü sanırım psikolojik

Yani aslında bazıları psikolojik bazıları normal belirti ama işte bunlar reglde de olduğu için en iyisi beklemek

bütün bunlar hamilelik belirtisi de olabilir, herkes farklı şekilde yaşıyor hiç belirti olmadan hamile oldugunu ogrenenler de var oyuzden yorum yapmamız zor. tek soyleyebileceğim, adet gecikmeden hamileyim psikolojisine girmeyin sonra cok büyük hayalkırıklıgı oluyor.
2.hamileliğim ve bu kez eşimi hiç darlamadım adetin 9.12.18. günlerinde birlikte olduk sadece. adetim gecikti birkaç gün ve kasık agrım oldu, içimden yine kist oldu galiba oyuzden gecikti diye düşünüyordum. aşırı yorgun düşüyordum. adet tarihimden 1 hafta sonra doktora gittim ve hamile oldugumu öğrendim. yani diyecegim o ki adeti bekleyin, kafanızı birşeylerle meşgul edin bu konuyu düşünmeyin. bana iki hamileliğimden once de tüp bebek demişlerdi, çok kafama takıyordum adet olunca aglıyordum. özellikle ikinci hamileliğimde kendimi rahat bırakınca geldi bebegim. söylemesi kolay biliyorum ama boyle kendinize yuklenmeniz size zarar ve canınızı sıkınca gelmiyor. hayattan keyif alın kendi degerinizin farkında olun. inşallah hamilesinizdir ya da en yakın zamanda saglıkla hamile kalırsınız

Teşekkür ederim yazdıklarınız için. İnşallah rabbim hayırlısını nasip etsin

Erken gebelik testlerde silik bile olsa çıkıyor diyorlar ama bilemedim tabi alıp bakmak istiyorsan ondan bak
istiyorum ama cesarette edemiyorum bi yandan bakalım akşam eczanenin önünden geçerken bi hışımla içeri girip alabilirsem yapıcam :)

Galiba ikizimi buldum ahahahhahshs her gün yorum okuyorum her gün benim de regl günüme 8 gün kaldı ve regl ağrısı yaşayan biri değilim ama 1 hafta önce göğüslerim aşırı büyüdü özellikle 4 gündür sağ kasığımda çok ağrı var geceleri de alt karın bölgesi çok ağrıyor yan yatınca bildiğin sancılanıyorum göğüs ucunun etrafı oldukça dolgun ve kocaman oldular . Yumurtlama günğnde birlikteliğimiz olmuştu ayrıca 1 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ..biz meraklılar hamile miyiz değil miyiz yeter artık öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…