- 3 Aralık 2019
- 1.744
- 5.528
- 158
- 31
İnşallah güzel haber alırsınBunu takıntı haline getirince aynen olmuyor. Hayırlısıozmn inşallah güzel bir haber alırım da burda herkese müjdemi veririm
İnşallahİnşallah güzel haber alırsın
Yeniden test yapın. İnşallah koyulasacaktır.Benimde urek bulantim var, geceleri ve oglen oluyor.İstahim aciq 2 tabak yiyorum an ak.Eskiden 1 tabak yemeyi zor bitirirdim.Ve birde bende ishal oluyor, normalda kabiz olan biriyim ( ozur dilerim). Sancida cok oluyor karnimin alt hissesinde, uzaninca geciyor.Bel agrim ara ara oluyor.Akintida cok.Beni en cok dusunduren sey karnimin sismesi,kendim zayif biriyim su an yuruyunce karnim benden 1 adim onde gidiyor ))) karnimdan acayip sesler gelir birde cok haraketlilik var, testide 6 gun once yapmisdim, silik bir degil 2 cizgi var sanki, bide adetim cok duzenlidir 28 gunde bir olurum, bu gun olmam lazim gelen giden yok.en son 1 eylulde adet oldum,kahverengi basladi ,kirmiziya dondu,sonra kahverengi bitdi.bilmirem indi ne olacaq.Birde kimse reylerde soguk su iciyorum yazmisdi, bende soguk suyu cok iciyorum icim yanir sanki.
Evet ben de kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum diye dusunmustumÇok fazla bir baskı oluyor idrarımı yaparken çok şiddetli ağrıda oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu var diyorum ama yok yani onlar hep temiz çıkıyor
Bel ağrım öndeler de ayakta çok durunca olurdu arada sırada ya da Bi temizlik yaptığımda ama bu kadar şiddetli değildi ayaklarımı bile taşımakta zorluk çekiyorum
Bakalım belki test vermem bile. Yokmuş gibi düşünüyorum boşu boşuna beklentiye girmeyim. O ağrılar üşütmüşümdür ondan oluyordur yüksek ihtimalEvet ben de kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum diye dusunmustumidrar yapma esnasinda baski hissi vardi. Birkac gun gecsin bence oyle bir kan testi ver su an cok erken cunku
Su an 8.haftanin icindeyizBakalım belki test vermem bile. Yokmuş gibi düşünüyorum boşu boşuna beklentiye girmeyim. O ağrılar üşütmüşümdür ondan oluyordur yüksek ihtimalsizin ne kadarlık oldu
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Cinsiyet tahminin var mı?Su an 8.haftanin icindeyiz
Amin insallah canim sag olasinSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Cinsiyet tahminin var mı?
Doğru aynen en önemlisi o rabbim sağlıklı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin insallah canim sag olasinsu anda hic yok cunku daha cook var cinsiyetine. Saglikli olsun da baska bir sey istemiyorum zaten
Aminn insallahh canim benim sana da en kisa vakitte saglikli hayirli bir evlat nasip etsin RabbimDoğru aynen en önemlisi o rabbim sağlıklı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAminn insallahh canim benim sana da en kisa vakitte saglikli hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim
Bugğn gidicem sanırımNeyse hastaneye git bari en azından daha net sonuç alırsın
Git git bana da haber ver. Bende iyice aklımı şaşırdım artık tuvalete gitme saatimi tutmaya başladım 30 35 dk da bir tuvalete gidiyorumBugğn gidicem sanırım
Git git bana da haber ver. Bende iyice aklımı şaşırdım artık tuvalete gitme saatimi tutmaya başladım 30 35 dk da bir tuvalete gidiyorum
Ohh maşallahGit git bana da haber ver. Bende iyice aklımı şaşırdım artık tuvalete gitme saatimi tutmaya başladım 30 35 dk da bir tuvalete gidiyorum
Salam.Yeniden test etdim cox ince solgun cizgi cixdi,helede adet olmamisam.Qarnimin asagisindaki agri ayaqlarima vurur,birde sanki qrip olmisam kimi hapsiriram,amma qrip deyilem.dusune dusune qalmisamYeniden test yapın. İnşallah koyulasacaktır.
Kan testi vermedin mi henüzSalam.Yeniden test etdim cox ince solgun cizgi cixdi,helede adet olmamisam.Qarnimin asagisindaki agri ayaqlarima vurur,birde sanki qrip olmisam kimi hapsiriram,amma qrip deyilem.dusune dusune qalmisam
Yox.Qorxuram hekimden ve qan vermekden((Kan testi vermedin mi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?