Kafam karışıyor 😂😂

Yeniden test yapın. İnşallah koyulasacaktır.

Evet ben de kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum diye dusunmustum idrar yapma esnasinda baski hissi vardi. Birkac gun gecsin bence oyle bir kan testi ver su an cok erken cunku

Evet ben de kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum diye dusunmustum idrar yapma esnasinda baski hissi vardi. Birkac gun gecsin bence oyle bir kan testi ver su an cok erken cunku
Bakalım belki test vermem bile. Yokmuş gibi düşünüyorum boşu boşuna beklentiye girmeyim. O ağrılar üşütmüşümdür ondan oluyordur yüksek ihtimal sizin ne kadarlık oldu

Yeniden test yapın. İnşallah koyulasacaktır.
Salam.Yeniden test etdim cox ince solgun cizgi cixdi,helede adet olmamisam.Qarnimin asagisindaki agri ayaqlarima vurur,birde sanki qrip olmisam kimi hapsiriram,amma qrip deyilem.dusune dusune qalmisam

Tatlim gebeler yazsin yada gebelik daha önce gecirenler demissin ikside bende yok kizma :)) ama belirtiler az cok uysada adetin gecmesini bekle istersen erken gebelik testi yap ama cikmaz heralde adetine daha varmiş şansini deneyebilirsin yinede ..umarim vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…