- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.700
- 278
Yox.Qorxuram hekimden ve qan vermekden((
Yok gibi sanki ama hayırlsı artık ayrıca neden kızıyım kız saçmalamaTatlim gebeler yazsin yada gebelik daha önce gecirenler demissin ikside bende yok kizma :)) ama belirtiler az cok uysada adetin gecmesini bekle istersen erken gebelik testi yap ama cikmaz heralde adetine daha varmiş şansini deneyebilirsin yinede ..umarim vardir
Heh bende sana onu soracaktım naptın diyeAma korkarsan öğrenemezsinazcık acır azıcıık korkma canım git kan ver bak bakalım bebe var mı. Sonrası daha başka sorular ne olacak nasıl olacak sonrasında düşünürsün bi kan ver buraya da haber ver bak bende kan vermeye gidiyorum
Bebeğinizin cinsiyeti belli miCanim benim de tek tarafli kasik agrisina eslik eden inanilmaz bir bel agrim vardi. Aglamistim agridan. Benim sag tarafimdaydi sadece agri. Cunku oradan yumurtladim o ay. Biraz yuruyunce belim agriyordu hatta arkadaslarimin da dikkatini cekmisti sende bel fitigi mi var acaba demislerdisonra ogrendim ki gebeliktenmis cok sukur bu siddetli agri bes alti gun once baslamisti ama genel bel agrisi on gunden once baslamisti bat tan. Bence bel agrisi buyuk bir belirti.
Ben dün artımed erken gebelik testi aldım 35 TL. Sonuç hemen çıktı. Daha öncede kullanmıştım. Bende dün öğrendim hamile olduğumu akşam kan tahlili verdim acilden o da 130 TL civarı. Sadece gebelik tahlili istiyorum dedim. Sonucumda 28 çıktı. Bakalım yarın tekrar tahlil verecem ve muayene olacagım. Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Evet İstanbul'da eczanelerde predictor 90₺ maalesef
Hayir daha cok var belli olmasinaBebeğinizin cinsiyeti belli mi
Bebisin için vermelisin. Annelik böyle bir şey.... Fedakarlık....Yox.Qorxuram hekimden ve qan vermekden((
Bende az önce verdim 150 lira sağolsunlarBen dün artımed erken gebelik testi aldım 35 TL. Sonuç hemen çıktı. Daha öncede kullanmıştım. Bende dün öğrendim hamile olduğumu akşam kan tahlili verdim acilden o da 130 TL civarı. Sadece gebelik tahlili istiyorum dedim. Sonucumda 28 çıktı. Bakalım yarın tekrar tahlil verecem ve muayene olacagım. Allah'ım hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
Ben kan verdim balımYok gibi sanki ama hayırlsı artık ayrıca neden kızıyım kız saçmalama
Ee sonuç ne zaman çıkacak kuzumBen kan verdim balım
9 buçuk 10 gibi sanırımEe sonuç ne zaman çıkacak kuzum
Ayy hayırlı haberler olsun inşallah ya9 buçuk 10 gibi sanırım
Valla inşallah test öncesi tatlıcıya gidip 3 porsiyon farklı tatlı yedimAyy hayırlı haberler olsun inşallah ya
Ee senin tatlıya alerjin yok muydu?Valla inşallah test öncesi tatlıcıya gidip 3 porsiyon farklı tatlı yedim
Var ama günlerdir tatlı için ağlıyorum dedim yaEe senin tatlıya alerjin yok muydu?
Başkasımıydı acaba
Ohh afiyet bal şeker olsunVar ama günlerdir tatlı için ağlıyorum dedim yayemin ederim değdi hayatımda asla bi arada görmediğim kadar yedim eşim şaşkınlıkla izledi sadece
Eliff, ay benim test negatifOhh afiyet bal şeker olsunsenin adın ela dimi? Eloş
Hayırlısı olsun kaçla negatifEliff, ay benim test negatifgeride kalanlara sabır diliyorum benim kafa 15 20 gün rahat şükür ki
Regl kaç gün vardıEliff, ay benim test negatifgeride kalanlara sabır diliyorum benim kafa 15 20 gün rahat şükür ki
0.320den 0.450 olmuş Allah bereket versin adam olana çok bileHayırlısı olsun kaçla negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?