• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
İlkini kafadan elemişsiniz zaten, yerinizde olsam ikinciye de ben bakmazdım, maddi durumu iyi diye bir odunla evlenmezdim.

Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti

İyi yapmışsın en doğrusu, esmer hatta kara biriyle konuşurken görülmek istememek hakkın.
Ah zavallı kömür karası kocam, insanların böyle düşündüğünü bilse ne der acaba 🤣🤣🤣

Böyle devam et konu sahibi ben eşimin ayrıldığı nişanlısına çok hayır dua ediyorum "iyi ki ayrılmışlar da benim hayat arkadaşım oldu" diye. Bir gün sana da hayır dua edenler olur mutlaka.

Ortada fol yok yumurta yok siz konu açmışsınız, olsaydı 6 yıldır olacak olurdu çünkü.Böyle sizin gibi insanlar var ;mesela selam verirsin,insan yerine koyup hal hatır sorarsın, ne bileyim gayet sıradan birşeydir bir hikayesini görüp bir yorum yaparsın ama bu hastalıklı insanlar nasıl olursa tüm bunların onlara aşık olunduğu için yapıldığını düşünür.Benimde başıma geldi mesela böyle instada paylaştığı bir şey üzerine mesajlaştığım, hayatta o gözle bakmadığım biri, kendisine yürüdüğümü düşünüp bunu arkadaş ortamlarında filan konuşmuş.Zira kendisini efendi,düzgün bir insan olduğu için severdim, bunu duyduktan sonra yolda görsem selam vermedim,çünkü zihniyeti hasta.Günümüzde herşey fastfood hızında kimse öyle 6 yıl beklemiyor kimse için, yani demem oki o insanlar sizi istese idi allem eder kallem eder mutlaka size bunu söylerlerdi, hayal dünyasından çıkın, insanları eleştirip seçim yapacağınız bir pozisyonda değilsiniz.

Yani şu birinin açıldığı insanlardaki üzerinden zaman geçmesine rağmen ayyy o hala beni seviyor tavrı aşırı itici. Altı seneden bahsediyoruz. Altı sene hangi adam seni bekler, durur? Filmlerde olur bunlar o da senaryo. Anca işte safiye ile Naci gibi saçma hikayelerde olur yani. Bence iki adamın da pek umurunda değilsin kendini kandırma. Ayrıca kötü bir insansın.

Yani şu birinin açıldığı insanlardaki üzerinden zaman geçmesine rağmen ayyy o hala beni seviyor tavrı aşırı itici. Altı seneden bahsediyoruz. Altı sene hangi adam seni bekler, durur? Filmlerde olur bunlar o da senaryo. Anca işte safiye ile Naci gibi saçma hikayelerde olur yani. Bence iki adamın da pek umurunda değilsin kendini kandırma. Ayrıca kötü bir insansın.
Açılan eden de yok ki ne şimdi ne 6 sene önce. Abla insta storylerine bakılmasından heriflerin kendine aşık olduğunu çıkarmış.

Açılan eden de yok ki ne şimdi ne 6 sene önce. Abla insta storylerine bakılmasından heriflerin kendine aşık olduğunu çıkarmış.
aaa evet. ama açılmalarda da öyle oluyor. bazen buraya konu açanlardan, bazen de çevremdeki kız arkadaşlarımdan şahit oluyorum yani fiii tarihinde adam hoşlandığını söylemiş, bu reddetmiş ondan sonra aradan zaman geçmiş, bişey oluyor ya bahsi geçiyor ya da bir karşılaşma. hanım kız direkt şey diyor, ay bu bana aşık. şu. benden hoşlanıyordu, geçen acıklı şarkı paylaşmış falan :KK70: komik duruyor yani.

valla benim de hikayelerime bakan çok hatta her gün bir sürü takip isteği geliyor, bir sürü yeni mesaj geliyor çoğuna bakmıyorum. tanışmak, konuşmak isteyen dolu. ama bunu herkese yapıyorlar o yüzden anlam yüklemek gereksiz. iletişim çağındayız ve her şey çok hızlı. yeni normal bu. ne diyim hepsi bana aşık mı diyim yani şimdi. bu kafalardan çıkmak lazım.

aaa evet. ama açılmalarda da öyle oluyor. bazen buraya konu açanlardan, bazen de çevremdeki kız arkadaşlarımdan şahit oluyorum yani fiii tarihinde adam hoşlandığını söylemiş, bu reddetmiş ondan sonra aradan zaman geçmiş, bişey oluyor ya bahsi geçiyor ya da bir karşılaşma. hanım kız direkt şey diyor, ay bu bana aşık. şu. benden hoşlanıyordu, geçen acıklı şarkı paylaşmış falan :KK70: komik duruyor yani.

valla benim de hikayelerime bakan çok hatta her gün bir sürü takip isteği geliyor, bir sürü yeni mesaj geliyor çoğuna bakmıyorum. tanışmak, konuşmak isteyen dolu. ama bunu herkese yapıyorlar o yüzden anlam yüklemek gereksiz. iletişim çağındayız ve her şey çok hızlı. yeni normal bu. ne diyim hepsi bana aşık mı diyim yani şimdi. bu kafalardan çıkmak lazım.
He adam sana açıldıktan sonra 8372691 kıza daha açıldı ama sana aşık 😂 herkes bana aşık sendromu bunun adı.

Sosyal medyada çok takılmam, evliyim ve kocamla fotoğraflarım var bikaç tane, buna rağmen bana bile yürüyen oluyor ordan. Ya tutarsa diye oltayı atıyorlar işte.

Insta storysine ilk o bakiyomus ama daha nasil acilsin adam?
İnstaya story attığımda her seferinde ilk eşimin bi arkadaşıyla karısı bakıyor. İlk iki hep ikisi. Karı koca bana aşıklar sanırım. Ya da farklı emelleri var, eyvahlar olası namusum tehlikede 😂

Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yanlış mı okuyorum diye 3 defa tekrar tekrar okudum.
Kadın ruhundan anlamayan, odun kişiye mi sıcak bakıyorsun?
Bence hemen onunla başla ki başka birinin canını yakmasın boş yere.
Bu kadına o adam yakışır zaten. Kesinlikle odun olan. İyi insanların başı yanmasın boşuna

Back
X