Kafam karisti

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Merhaba Hanimlar.
Kisa yazicam.
Ben bosandim ve bosandiktan bir kac ay sonra facebookta, fake bir hesap beni ekledi defalarca kabul etmedim. Defalarca yazdi yine yazmadim. Eski esim hemen hemen 1 ay önce evlendi. Acikcasi cokta umrumda degil. Rabbim ona bana yasattiklarinin bedelini ya ödetiyor yada ödeticek. Konuya gelicek olursak söyleki; bugün isim degistirerek yine bana yazmis ve faceden aramis. Bu defa derdin ne ne istiyosun yazdim. Aynen yazdigi su. Evet fake hesap ama zamaninda lazim oldu. Kiz arkadasimdan süphelenip bu sayfayi actim. Ve sonrada siz arkadas tavsiyesi olarak facemde gözüktünüz. O yüzden yazdim ve eklemeye calistim. Hatta yeminde etti ben sizi tanimiyorum diye. Bende dedim madem öyle bana resminizi gönderin yada görüntülü konusalim. Yanasmadi! Bu insan beni taniyormudur? Tanimadan öylesinemi yazmistir? Yoksa eski es olabilme ihtimali varmidir?
Hanimlar sizlere güveniyorum benim bu konumada bii zahmet bir el atin.
Coooookkkkk öpüldünüz :-*

Adam evlenmis. Zahmet etmez facede senle ugrasmaya. Kimbilir hangi densiz. Kabul etmem

Adam evlenmis. Zahmet etmez facede senle ugrasmaya. Kimbilir hangi densiz. Kabul etmem
Beni fake hesap cok ekler. Hatta gecen gün yine bir fake hesap eklemis. Eski esimin ismi ve yeni esinin ismine yakin bir isimle. Fake oldugu yüzde yüz. Bilemiyorum. Benim eski es tahmin edemiyceginiz Kadar serefsiz.

Hiç kafanızı yormayin face de her önüne gelen yapabilir bunu belki de tanıdık biri tepkinin olcmeye çalışıyor . Yinede engelleyin hiç cvp vermeyin bence

Bence eski esinizin yeni esi.bayagida bi senaryo yazmis.sizinle tanisip akli sira sizden eski esinizle ilgili bilgi alcak
Yok yeni esi oldugunu sanmiyorum eski esimin. Kiz o zamanlar piyasada yoktu. Oda evlenip bosanmis zaten. Yani 3 sene önce belkide ilk esiyle evliydi beni bu fake hesap eklediginde.

Bu kadar yeminler edenekadar bi sosyal hesabının adını versin kendini kanıtlasın. ama zaten bana sorarsanız hiiiç uğraşıp başını ağrıtmaya değmez!
Sözde adini memleketini meslegini yazdi. Ama tabi fake hesabin söyledigine ne Kadar inanilir onuda siz söyleyin. Ben eskiden kesin eski es diyodum ama yeminler edince acebalar olustu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…