- 12 Kasım 2016
- 126
- 52
- 18
- 36
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Yok yeni esi olamaz. O kiz o zaman yoktu. Buna eminim.Eski eşiniz yada eşki eşinizin yeni eşi.
Valla sirf merak iste benimkiside. Eskiden kesin eski es diyodum ama simdi diyemiyorum. Yemin etti sizi tanimiyorum diye.Sorup muhabbete girmeniz hata olmus. Aynen şunu yazin ona. "Bi S***** G** (Defol) ya."
Beni fake hesap cok ekler. Hatta gecen gün yine bir fake hesap eklemis. Eski esimin ismi ve yeni esinin ismine yakin bir isimle. Fake oldugu yüzde yüz. Bilemiyorum. Benim eski es tahmin edemiyceginiz Kadar serefsiz.Adam evlenmis. Zahmet etmez facede senle ugrasmaya. Kimbilir hangi densiz. Kabul etmem
Yok yeni esi oldugunu sanmiyorum eski esimin. Kiz o zamanlar piyasada yoktu. Oda evlenip bosanmis zaten. Yani 3 sene önce belkide ilk esiyle evliydi beni bu fake hesap eklediginde.Bence eski esinizin yeni esi.bayagida bi senaryo yazmis.sizinle tanisip akli sira sizden eski esinizle ilgili bilgi alcak
Buda olabilir. BununHiç kafanızı yormayin face de her önüne gelen yapabilir bunu belki de tanıdık biri tepkinin olcmeye çalışıyor . Yinede engelleyin hiç cvp vermeyin bence
Bu kadar yeminler edenekadar bi sosyal hesabının adını versin kendini kanıtlasın. ama zaten bana sorarsanız hiiiç uğraşıp başını ağrıtmaya değmez!Valla sirf merak iste benimkiside. Eskiden kesin eski es diyodum ama simdi diyemiyorum. Yemin etti sizi tanimiyorum diye.
Bunun olabilme ihtimalinide düsünmedim degil acikcasi.Hiç kafanızı yormayin face de her önüne gelen yapabilir bunu belki de tanıdık biri tepkinin olcmeye çalışıyor . Yinede engelleyin hiç cvp vermeyin bence
Sözde adini memleketini meslegini yazdi. Ama tabi fake hesabin söyledigine ne Kadar inanilir onuda siz söyleyin. Ben eskiden kesin eski es diyodum ama yeminler edince acebalar olustu bende.Bu kadar yeminler edenekadar bi sosyal hesabının adını versin kendini kanıtlasın. ama zaten bana sorarsanız hiiiç uğraşıp başını ağrıtmaya değmez!
Takmaya kafanızı ve önünüze bakın kimse kim kendinizi bunları düşünerek uzmeyinBunun olabilme ihtimalinide düsünmedim degil acikcasi.
Bilerek engellemedim. Kesin birgün kimligini belli edicek diye.engelle gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?