- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Fake hesaplarla uğraşacak kadar boş bir adamın asıl adıyla intgram face bişeyleri kesin olur. versin sosyal medya hesaplarını yiyosa.. bu adamn derdi başka eski eş olmasa bile gerçek ilgisi yok bildiğin zampara yani başka bişey diilSözde adini memleketini meslegini yazdi. Ama tabi fake hesabin söyledigine ne Kadar inanilir onuda siz söyleyin. Ben eskiden kesin eski es diyodum ama yeminler edince acebalar olustu bende.
Inanin önüme bakiyorum eskiler umrumda degil sadece zamaninda evliligim icin cok taviz verdim. Bu duygular biraz yoruyor. Onun disinda eski es inanin bir gram umrumda degil.Takmaya kafanızı ve önünüze bakın kimse kim kendinizi bunları düşünerek uzmeyin
Aynen kendiside bunu yazdi bos muhabbet icin yaziyorum dedi.Fake hesaplarla uğraşacak kadar boş bir adamın asıl adıyla intgram face bişeyleri kesin olur. versin sosyal medya hesaplarını yiyosa.. bu adamn derdi başka eski eş olmasa bile gerçek ilgisi yok bildiğin zampara yani başka bişey diil
Ozaman benim boş vaktim yok güle güle diyip sil gitsin. dertsiz başına dert alma derimAynen kendiside bunu yazdi bos muhabbet icin yaziyorum dedi.
Ekli degil zaten bende. Özelden yazdi. Cidden biktim su fake hesaplardan. Insanin paranoya yapiyo.Ozaman benim boş vaktim yok güle güle diyip sil gitsin. dertsiz başına dert alma derim
Yeni esi oldugunu sanmiyorum. Gecen Beni bi fake hesap ekledim yine. Onda dusundum aceba eski esin yeni esimi diye. Cünki yeni acilmis hesap ve arkadas eklemiyo toplaminda 3 tane arkadas var. Birinde bi sayfa arkadaslarindan. Ben eklemedim tabikide. Ya eski estir yada tanidik birisi. Ama hangisi dogru bilemiyorumbence sizi tanımadığı konusunda yalan söylüyor
eski eşiniz veya onun eşi ya da sizi tanıyan biri nasıl tepki vereceğinizi ölçmeye çalışıyor olabilir
hala sizle konuşmak için ısrar ederse sizde görüntülü konuşma konusunda ısrar edin..
beni sürekli fake hesaplar ekliyor. kız isimli resimli ortak arkadaşlarımın olduğu hesaplar bi de. onlar kabul etmiş saf gibi.
ben asla eklemem kafaya da takmam.
kimse kim yaa... boşverin belki eski eşiniz belki karısı... belki de bambaşka sapığın biridir. hiç gerek yok muhattap olmaaya! ne olduğu belli olmaz. engelleyin gitsin kafaya da takmayın huzurunuza değmez.
Lütfen sizseniz söyleyin :* :)Kim olduğunu bilemeyiz ki. Belki de benimdir
Yeni esi oldugunu sanmiyorum. Gecen Beni bi fake hesap ekledim yine. Onda dusundum aceba eski esin yeni esimi diye. Cünki yeni acilmis hesap ve arkadas eklemiyo toplaminda 3 tane arkadas var. Birinde bi sayfa arkadaslarindan. Ben eklemedim tabikide. Ya eski estir yada tanidik birisi. Ama hangisi dogru bilemiyorum
Inanin umrumda degil. Beni sasirtan 3 senedir israrlar yazmasi. Sizcede dikkat cekici degilmi? Siz olsaniz meraklanmazmisiniz?
Eski esin coooookkk kibirli biri. Kendini mükemmel insan olarak görüyor. Kisi kendini sakliyor. Bu kisi eski esmi onuda bilmiyorum. Belkide degildir. Benim aklima baskasi gelmedigi icin direk aklim o dengesize gidiyoaçıkçası eski eşi olma ihtimali bence de çok düşük bir ihtimal gibi geliyor.
eski eşiniz ne diye hala sizi merak ediyor işte ona anlam veremedim
acaba yeni eşinden memnun mu değil?
zira mutlu olsa siz aklına bile gelmezsiniz
Aynen aslinda normal olmayandan kacicaksin. Haklisiniz.yok valla meraklanmam. ben o diğer kutusunu yeni gördüm geçen gün mesajları okuyup güldüm geçtim. öyle aylarca yazan tipler olmuş, normal olmadıkları ortada. sizin de 3 sene yazan insan normal değildir. normal olmayan insanı da merak etmeyin muhattap bile olmayın bence. benim yaşam felsefem budur. normal olmayandan kaç
Ikinci ihtimal nedir?Sakin muhattap olmayin.
Eger dogru soyluyor olsaydi goruntulu konusurdu kesin bir terslik var.
Ikinci ihtimal belki de cok cirkin
Ikinci ihtimal cok cirkindir belkideIkinci ihtimal nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?