Kafam karisti

Sözde adini memleketini meslegini yazdi. Ama tabi fake hesabin söyledigine ne Kadar inanilir onuda siz söyleyin. Ben eskiden kesin eski es diyodum ama yeminler edince acebalar olustu bende.
Fake hesaplarla uğraşacak kadar boş bir adamın asıl adıyla intgram face bişeyleri kesin olur. versin sosyal medya hesaplarını yiyosa.. bu adamn derdi başka eski eş olmasa bile gerçek ilgisi yok bildiğin zampara yani başka bişey diil

Takmaya kafanızı ve önünüze bakın kimse kim kendinizi bunları düşünerek uzmeyin
Inanin önüme bakiyorum eskiler umrumda degil sadece zamaninda evliligim icin cok taviz verdim. Bu duygular biraz yoruyor. Onun disinda eski es inanin bir gram umrumda degil.

Aynen kendiside bunu yazdi bos muhabbet icin yaziyorum dedi.

bence sizi tanımadığı konusunda yalan söylüyor
eski eşiniz veya onun eşi ya da sizi tanıyan biri nasıl tepki vereceğinizi ölçmeye çalışıyor olabilir
hala sizle konuşmak için ısrar ederse sizde görüntülü konuşma konusunda ısrar edin..

beni sürekli fake hesaplar ekliyor. kız isimli resimli ortak arkadaşlarımın olduğu hesaplar bi de. onlar kabul etmiş saf gibi.

ben asla eklemem kafaya da takmam.

kimse kim yaa... boşverin belki eski eşiniz belki karısı... belki de bambaşka sapığın biridir. hiç gerek yok muhattap olmaaya! ne olduğu belli olmaz. engelleyin gitsin kafaya da takmayın huzurunuza değmez.

Yeni esi oldugunu sanmiyorum. Gecen Beni bi fake hesap ekledim yine. Onda dusundum aceba eski esin yeni esimi diye. Cünki yeni acilmis hesap ve arkadas eklemiyo toplaminda 3 tane arkadas var. Birinde bi sayfa arkadaslarindan. Ben eklemedim tabikide. Ya eski estir yada tanidik birisi. Ama hangisi dogru bilemiyorum

Inanin umrumda degil. Beni sasirtan 3 senedir israrlar yazmasi. Sizcede dikkat cekici degilmi? Siz olsaniz meraklanmazmisiniz?

açıkçası eski eşi olma ihtimali bence de çok düşük bir ihtimal gibi geliyor.
eski eşiniz ne diye hala sizi merak ediyor işte ona anlam veremedim
acaba yeni eşinden memnun mu değil?
zira mutlu olsa siz aklına bile gelmezsiniz

Inanin umrumda degil. Beni sasirtan 3 senedir israrlar yazmasi. Sizcede dikkat cekici degilmi? Siz olsaniz meraklanmazmisiniz?

yok valla meraklanmam. ben o diğer kutusunu yeni gördüm geçen gün mesajları okuyup güldüm geçtim. öyle aylarca yazan tipler olmuş, normal olmadıkları ortada. sizin de 3 sene yazan insan normal değildir. normal olmayan insanı da merak etmeyin muhattap bile olmayın bence. benim yaşam felsefem budur. normal olmayandan kaç

Eski esin coooookkk kibirli biri. Kendini mükemmel insan olarak görüyor. Kisi kendini sakliyor. Bu kisi eski esmi onuda bilmiyorum. Belkide degildir. Benim aklima baskasi gelmedigi icin direk aklim o dengesize gidiyo

Aynen aslinda normal olmayandan kacicaksin. Haklisiniz.

Sakin muhattap olmayin.
Eger dogru soyluyor olsaydi goruntulu konusurdu kesin bir terslik var.

Ikinci ihtimal belki de cok cirkin

Arkadaslar yine yazmis. Ben sizi gercekten tanimiyorum. Hakkinizi girmek istemem. Yazmami istemezseniz yazmam diye. Bende dedimki anlayisiniz icin saolun. Bir daha yazmayin.

Arkadaslar ikinci konumuda buraya yazmam söylendi :)
Arkadaslar biliyorum yeni üyeyim ve bu ikinci konum. Bazi konular varki Beni düsündürüyor ve meraklandiriyor. Burda sizin gibi akilli, tecrübeli kadinlarin fikirleri benim icin önemli. Hanimlar ilk konumdada yazdim Ben bosandim diye. Yaklasik bundan bi 5 ay önce bana birisi faceden yazdi ve fake degil bu kisi. Bana Fatma hanim xy beyi taniyormusunuz dedi. Güvendigim arkadaslarima bahsettim Karin agrisi neymis bir sor dediler. Sordum. derdini nedir dedim. Söyledigi aynen su. Senin eski esin annesi ve bacisi bana ve cevreme cok cektirdiler. Kan kusturdular. Olmadik iftiralar attilar. O yüzden size yazdim sizinle konusunca belki canlari Yanar diye. Ki o zaman eski es nisanliydi. Intikam almak isteyen eski ese degil yeni nisanliya yönelinir bence. Dedim Beni nerden buldunuz. Sözde bir tek adimi biliyomus. Facede ara bölgesine adimi yazmis ve nasil oldugunu anlamamis direk Ben cikmisim. O yüzden de bana yazmis benim eski esin, esi oldugunda Emin olmadan. Hanimlar siz olsaniz ne düsünürdünüz? Sizce bu insanin maksadi nedir?
Hanimlar bu konudada bir El atin, yardim edin lütfen. Tecrübelerinize güveniyorum.
Simdiden coooookkk tesekkür ediyorum fikirleriniz icin :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…