Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum

Evet ailesi öyleymiş malesef degmez.
İş bulduktan sonra ortadan kaybolup o manyak kocası ailesinin kapısına dayandıgında da beni teslim ettiğiniz koca bu işte, biraz da siz muhattap olun dese keske.
Nasıl oluyormus bakalım bir psikopatla ugrasmak.

Canim çalıştım yedi beyefendi. Doğum parası işsizlik hepsi uçtu gitti .bu benim kaderim delirmek üzereyim her gün buraya konu açıyorum kafam dağılsın diye

ama iş bulunca da parasını alıyorlarmış elinden

Off kızlar off gerçekten bu işin sonunda kan ölüm olmasından korkuyorum

Eş izniyle kliniğe yatırılarak tedavi edilemez mi peki tam prosedür nedir bilmiyorum ama. Baya potansiyel katil böyle bakılırsa adam çünkü

Canim çalıştım yedi beyefendi. Doğum parası işsizlik hepsi uçtu gitti .bu benim kaderim delirmek üzereyim her gün buraya konu açıyorum kafam dağılsın diye

Acilen psikiatriste git. Kafan şuan çorba gibi mantıklı düşünemiyorsun. Lütfen en kısa zamanda bunu kendin için yap çünkü öyle bir insanın yanında psikolojinin sağlam olması mümkün değil.
En ufak kötü enerjide ben nasıl etkileniyorum,seni düşünemiyorum bile
Bebeğin de ufak zaten. Allah yardımcın olsun ama bunu kaderin diye düşünerek göz yumma.

Bebeğim erkek canım. Haklısın ordakiler de benim gibi mağdur insanlar ama

bence sen annenle babana de ki
ya bana sahip çıkarsınız ya da bir daha beni aramayın, sormayın, siliyorum sizi de
ve sahip çıkmazlarsa da sil gitsin
ablanı da tabi
en azından onlar hayatında yer tutmasın
tövbe yarabbim ya

ya bu insanlar ne için anne baba olmak istiyor ya?
başkasına çocuk vermek için anne baba olunur mu?
insan çocuğunu ömür boyu koruyup gözetmez mi?
kızlar mı değersiz sizin ailede yoksa erkekler için de aynı "boşanmama" durumları geçerli mi?

Eş izniyle kliniğe yatırılarak tedavi edilemez mi peki tam prosedür nedir bilmiyorum ama. Baya potansiyel katil böyle bakılırsa adam çünkü

Klinikler o kadar dolu ki. Staj yaptığım hastanede karısının onu aldattığından şüphelenip öldürme niyetinde olduğunu her fırsatta söyleyen bir adamı 15-20 gün sonra çıkarttılar. Hastane Ankara'da karısı da Antalya'daymış, yalvardık çıkartmayın diye de bizi kim dinler? Zar zor eşine haber vermeye ikna ettik ki bari kadıncağız önlemini alsın diye. Halleri ne oldu bilmem. Devlet hastanesi kliniklerinde öyle uzun uzun yatışlar yok, sıra çok çünkü. Zaten dediğim gibi kişilik bozukluklarının tedavi süreci çok çok uzundur, düzenli olarak kontrol altında tutulmaları, hem ilaç hem psikoterapi desteği almaları gerekir.

Canim pakiloga anlattığım kadari ve doktorun yanında beni hem görüntülü arayıp hem bağırıp çağırması üzerine doktorumun tahmini .bu babam üzülse herhalde bir önlem alırdı yani onlar daha çok elalem üzülmesin diye düşünüyor düşmanları onlara gülmesin ama kızları ölürse de olsun kafası onların ko

Öyledir doğru. Açıkçası adamın tedavisi umrumda değil de konu sahibi kendini toparlayana kadar kocasının tedavi için bi yerde olması fikri güzel gelmişti. Teşekkür ederim cevap için ^^

Yok canım benim üzmedin ama bu da bir gerçek bu korkuyla yaşıyorum 5 yıldır zaten

Öyledir doğru. Açıkçası adamın tedavisi umrumda değil de konu sahibi kendini toparlayana kadar kocasının tedavi için bi yerde olması fikri güzel gelmişti. Teşekkür ederim cevap için ^^

Rica ederim. :) Kişi kendi isteğiyle gelmeden bir şey yapılamıyor malesef, öyle evinden alıp bağlayıp kliniğe yatıralım gibi bir şey yok. Ha şu olur, kolluk kuvvetleri yönlendirebiliyor, onun için de konu sahibinin şikayet etmesi lazım bildiğim kadarıyla. Pek bir şey çıkmaz ama en fazla klinikte yatacağı 10 gün falan.

Gittim psikologa bebegimi emzirdigim için ilac istemedim .su an psikolojik destek aliyorum

10 günde de tedavi olamaz zaten
çıkışta da konu sahibine kim bilir ne yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…