- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
iyice düşün bence annesini şimdi bırakmayan kişi ilerde hiç bırakamaz ev alsanız bile çok iyi düşün
İleride evlerimizi ayırırızda desen, eşin annem tek diye pek ayıracağını sanmıyorum. Eğer illa olsun diyeceksen, aynı evde oturmanın malesef birsürü sıkıntısı olacak, bunları bilerek bu işe girmelisin, sıkıntı yaşanma olasılığı yüksek malesef. Sonradan bilseydim girmezdim deme. İnsanın bu zamanlarda gözü kara oluyor, olmalıda belki. Ortada gerçekten bir sevgi ve emek varsa, sadece para mani olmamalı birşeylere. Peki biraz daha bekleseniz nasıl olur.
Hayattan vazgeçme derecesine filan geldim deme, durumlar zor olabilir ama pes edecek bir durum yok.
birbirimizi seviyoruz ve bu sebepten ayrılmalı mıyız senağlama aklımı kaçırmak üzereyim düşünmekten... iyi düşünmeliyim evet ama bir çıkış yolu yok.. benim ailem de destek olmayacaklar çünkü ailemin hep "erkek tarafı yapsın" gibi sabit bir fikri var... işi ciddiyete bindirme fikrini biraz daha erteleyip kendimizi toparlayalım diyeceğim ama yok işte! dönüp dolaşıp aynı yere geleceğiz! :1ninca: bıktım hayattan bir kere yüzüm gülmediii
Erkek arkadaşın sevgiye yüklenerek birlikte yaşamak konusunda emrivaki yapmak istemiş. Konu hakkında sen net fikrini söylersen çözüm arayışına girecektir.
Annelerine kim bakıcak'ın cevabı senin düşüncen olmamalı. 3 kardeşler, iki kardeş evlenmiş şimdi diğeri evlenicek, birlikte fikirlerini konuşturacaklar, ne yapalım'ı konuşacaklar.
Evliliğin ilerisi için şimdi yaşadıklarınız zemin hazırlar, sen şimdiden peki der, seviyoruz herşeyin üstesinden gelirizler de olursan kısa zaman sonra suistimal edilmeye başlayabilirsin.
Erken arkadaşın annesi ile ilgili durumu üstlenip çare üretmeli.bulmalı.
Kendi ailen ile konuşmak da senin konun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?