- Konu Sahibi destamonaangel
-
Mesaj derken yani ne yazmış ki?
Mesaj derken yani ne yazmış ki?
Slm yazmış sadece anladigim kadarıyla
Şöyle ki isim fake gibi ama normal aile fotoları iş arkadaş fotoları vs paylaşılmış kadının sayfasındaYa onlar standart fake hesaplar. Niye cevap atıyorsunuz ki. Kadın da cevap verecek. Muhabbeti siz başlatmış olacaksınız.
Beğendiği paylaşım bir marş klibi özel bişey değil ama kadını tanımıyorum yaşadığı şehir vs alakasızBir akrabası falan olabilir mi acaba, anca geri dönüş yaparsa anlarsınız hemen günahını almayın. Ben de bazen arkadaşım olmasa da denk geldiğimde hoşuma giden bir şey paylaşılınca beğeniyorum. Direkt kişisel resmini beğenseydi o daha büyük sıkıntı olurdu. Siz sakince bekleyin cevap gelmesini, gelince de devam ettirirsiniz sohbeti böylece ortaya çıkar. Bazen durup dururken de sırf manyaklık olsun diye selam yazıyor bazı insanlar. Özellikle kadınlar olarak sosyal medyada hangimiz tanımadığımız erkekten böyle selam bilmemne mesajı almamıştık ki? D destamonaangel
al sana sosyal medyanin zararlari
Beğendiği paylaşım bir marş klibi özel bişey değil ama kadını tanımıyorum yaşadığı şehir vs alakasız
Beğenisini silince önceden farkında ya da iletişimi mi var acaba diye düşündümbence direk .
Eşiyim ben neden yaziyosun Kocama de. acik oyna bari. adamin haberi bile yokmus. karpuz kabugu
yapma bi daha.
sonra gercekten birseyler olur iyice bunalirsin. kadina direk yaz. slm yazan bendim. kocama mesaj cekme hesabi ben kullaniyorum de engelle gitsin.
Sonradan da mesaj atınca zaten gerildimBende bazen tanımadığım insanların gönderisi hoşuma gidince hesabına bakmadan beğeniyorum. Bu olabilir bir şey, illa tanıyor manasına gelmez, kendimden yola çıkarsam böyle yani.
Sonradan da mesaj atınca zaten gerildim
Belki cevap yazardı da o bakmadan gördüm dayanamadan yazdım.Rahat batma şöyle ki uzağız biraz burayı okuyorum hergunde hep bişey arıyordum da buldum gibi oldu.Dertsiz başıma dertHanımefendi engellemek varken Niye başınıza sarıyorsunuz ? Eşiniz selam yazsa anlarım da kadının attığına cevap verip huzur bozmaya kafayı yemeye ne gerek var ? Vallahi rahatlık tepiyor bazılarını
. Ciddiye bile almayın . O hanımefendiyi de engelleyin gitsin . Birgün eşinizden birşey görürseniz o zaman gerekeni yaparsınız . Eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok . Mesajı görür , kimmiş bakar . Ortalığın bulanmasına değmez .Belki cevap yazardı da o bakmadan gördüm dayanamadan yazdım.Rahat batma şöyle ki uzağız biraz burayı okuyorum hergunde hep bişey arıyordum da buldum gibi oldu.Dertsiz başıma dert
slm yazmis alti ustu. adam cevap vermemis. mesaji gormemis bile. sence 2 gundur gormemesi mumkun mu. demekki kaale bile almamis. bence uzatmadan yaz.Beğenisini silince önceden farkında ya da iletişimi mi var acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?