Kafam kurcalanacak artık...

destamonaangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
47
22
88
43
Tunceli
Merhaba birkaç aydır burayı okuyarak paranoyak olduğumu düşünürken eşime bir kadın mesaj atmış sosyal medyadan yakaladım.
Kısaca eşim çok kullanmazdı sosyal medya benim hesaptan oyun falan oynardı hesap açtı birkaç ay önce.Şifresi mailleri vs.de bende var daha önce de tel.ler ortada durur sorun yaşamayız.
Birkaç gün önce arkadaşı olmayan bir bayan paylaşımını beğenmişti tanımıyordum sonra baktım beğenisi yok az önce de baktım mesaj atmış bu bayan slm yazmış bi gün önce eşim görmemiş ben slm yazdım.Arkası nasıl gelir yanlış mı yaptım nolcak bilmiyorum sürekli aldattığını düşünürüm artık...bu arada resimleri var ama isim falan sahte bayanın.Napsam sizce

Ya onlar standart fake hesaplar. Niye cevap atıyorsunuz ki. Kadın da cevap verecek. Muhabbeti siz başlatmış olacaksınız.

Slm yazmış sadece anladigim kadarıyla

Bir akrabası falan olabilir mi acaba, anca geri dönüş yaparsa anlarsınız hemen günahını almayın. Ben de bazen arkadaşım olmasa da denk geldiğimde hoşuma giden bir şey paylaşılınca beğeniyorum. Direkt kişisel resmini beğenseydi o daha büyük sıkıntı olurdu. Siz sakince bekleyin cevap gelmesini, gelince de devam ettirirsiniz sohbeti böylece ortaya çıkar. Bazen durup dururken de sırf manyaklık olsun diye selam yazıyor bazı insanlar. Özellikle kadınlar olarak sosyal medyada hangimiz tanımadığımız erkekten böyle selam bilmemne mesajı almamıştık ki? D destamonaangel

Beğendiği paylaşım bir marş klibi özel bişey değil ama kadını tanımıyorum yaşadığı şehir vs alakasız

bence direk .
Eşiyim ben neden yaziyosun Kocama de. acik oyna bari. adamin haberi bile yokmus. karpuz kabugu
yapma bi daha.
sonra gercekten birseyler olur iyice bunalirsin. kadina direk yaz. slm yazan bendim. kocama mesaj cekme hesabi ben kullaniyorum de engelle gitsin.

Hanımefendi engellemek varken Niye başınıza sarıyorsunuz ? Eşiniz selam yazsa anlarım da kadının attığına cevap verip huzur bozmaya kafayı yemeye ne gerek var ? Vallahi rahatlık tepiyor bazılarını

Beğendiği paylaşım bir marş klibi özel bişey değil ama kadını tanımıyorum yaşadığı şehir vs alakasız

Bende bazen tanımadığım insanların gönderisi hoşuma gidince hesabına bakmadan beğeniyorum. Bu olabilir bir şey, illa tanıyor manasına gelmez, kendimden yola çıkarsam böyle yani.

Beğenisini silince önceden farkında ya da iletişimi mi var acaba diye düşündüm

Hanımefendi engellemek varken Niye başınıza sarıyorsunuz ? Eşiniz selam yazsa anlarım da kadının attığına cevap verip huzur bozmaya kafayı yemeye ne gerek var ? Vallahi rahatlık tepiyor bazılarını
Belki cevap yazardı da o bakmadan gördüm dayanamadan yazdım.Rahat batma şöyle ki uzağız biraz burayı okuyorum hergunde hep bişey arıyordum da buldum gibi oldu.Dertsiz başıma dert

Belki cevap yazardı da o bakmadan gördüm dayanamadan yazdım.Rahat batma şöyle ki uzağız biraz burayı okuyorum hergunde hep bişey arıyordum da buldum gibi oldu.Dertsiz başıma dert
. Ciddiye bile almayın . O hanımefendiyi de engelleyin gitsin . Birgün eşinizden birşey görürseniz o zaman gerekeni yaparsınız . Eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok . Mesajı görür , kimmiş bakar . Ortalığın bulanmasına değmez .

Beğenisini silince önceden farkında ya da iletişimi mi var acaba diye düşündüm
slm yazmis alti ustu. adam cevap vermemis. mesaji gormemis bile. sence 2 gundur gormemesi mumkun mu. demekki kaale bile almamis. bence uzatmadan yaz.
esime mesaj cekme,hesabi ortak kullaniyoruz falan filan. bi de resim patlat bol gulucuklu, esinin agzindan da karicimli falan birsey yaz. anca oyle kurtulursun. yoksa belki gene mesaj ceker. hirs yaparsa fake hesap acar yine yazar. onunu kesmek lazim. hicbirsey yapamazsan esini bi sekilde hesabi kapatmasi icin ikna et. ama bu da cozum degil tabi. keske cevap vermeyip direk evliyim,kimsiniz bilmem ama mesaj cekmeyin der gecerdim.
ama ben olsam direk engeller gecerdim
paranoya yapma kendine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…