- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off offfffff.... kayitlara geçer mi diye korkuyosun ha... kork kardesim sen daha cok korkarsin..Doktora gidersem kayıtlara falan gecer mi korkyrm sonra yanls anlaslır diye
haklısın sana degil zaten tavrım bu zihniyeteTabiki korkarm benim aile yapımı bilmiysnZ![]()
Aile yapın nasılmış Madem öyle nasıl cesaret ettin bu işe H hayatbubellimiolurTabiki korkarm benim aile yapımı bilmiysnZ![]()
Hangi işe hanfendi ameliyat olmak suc muAile yapın nasılmış Madem öyle nasıl cesaret ettin bu işe H hayatbubellimiolur
Pardon konuları karıştırdım başkasının konusununu okuyordumHangi işe hanfendi ameliyat olmak suc mu
Sondayı çıkarırken cok acımıştı bunu hatırlıyrm sadece bisy olmamstr dimi cok korkyrmCanım sonda idrar yoluna sokulur. Vajinayla ilgisi yok yani. Bence idrar yolun zedelendi. O kanamanın olduğu dönemde idrarını yaparken acı yada ağrı oluyor muydu? Aslında kendin baksan bile anlarsın kızlık zarının durumunu.
Kızlar yanls yere sokmamslardr demi kac gündür uykularm kactı bu konu yüzünden![]()
Sondayı çıkarırken cok acımıştı bunu hatırlıyrm sadece bisy olmamstr dimi cok korkyrm![]()
Sondayı takan kişinin işini bu kadar da bilmediğini düşünmüyorum, nereye takacağını biliyordur, emin olun..İkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü(
Hiç sanmıyorum. Kızlık zarı o kadar kolay yırtılmaz. Endişelenme. Annen anlar aslında. Yani sen bile anlayabilirsin dedim ya.Sondayı çıkarırken cok acımıştı bunu hatırlıyrm sadece bisy olmamstr dimi cok korkyrm![]()
Sondayı çıkarırken cok acımıştı bunu hatırlıyrm sadece bisy olmamstr dimi cok korkyrm![]()