kafama cok taktım bisey olmus mudur :((

Zarar verdigini sanmiyorum buyuk ihtimal tahris olmustur...bende kucukken balkon kapisindan sallarken kendimi bir anda dusmusum alt taraftan baya kan gelmis dr o kanin sirtindan darbe aldigi icin geldigini soylemis hatta rapor yazmis kizliginda sorun yoktur diye....aradan yillar gecti ben nisanlandim annem birgun tesadufen soyledi boyle boyle cok kucuk oldugum icin hafizamda olan tek sey kapida sallanmam...acikcasi annemin aklinda vardi acaba bozulmusmudur gercekten istersen bir dr git dedi bende sansima bozulmussada bozulmustur....yapacak birsey yok...neyseki evlendim oyle bir sorunla karsilasmadim...

Canım sonda idrar yoluna sokulur. Vajinayla ilgisi yok yani. Bence idrar yolun zedelendi. O kanamanın olduğu dönemde idrarını yaparken acı yada ağrı oluyor muydu? Aslında kendin baksan bile anlarsın kızlık zarının durumunu.

Canım sonda idrar yoluna sokulur. Vajinayla ilgisi yok yani. Bence idrar yolun zedelendi. O kanamanın olduğu dönemde idrarını yaparken acı yada ağrı oluyor muydu? Aslında kendin baksan bile anlarsın kızlık zarının durumunu.
Sondayı çıkarırken cok acımıştı bunu hatırlıyrm sadece bisy olmamstr dimi cok korkyrm :(

Sondayi diğer yere takmis olsaydı sonda bi işe yaramazdi ki? Yani sonuçta oradan idrar atmiyiruz. Bncede bosa kuruntu yapma stres etmende gayet normal yani avrupa da degiliz . ona mi takildin iki damla kan bla bla diyen hanımlara şaşırdım asil ben

Sondayı çıkarırken cok acımıştı bunu hatırlıyrm sadece bisy olmamstr dimi cok korkyrm :KK43:

sondayı çıkarırken acıması normal canım doğru yere takmışlardır. yanlış yere bile taksalar sondanın yırtması imkansız ! daha zorlama bence paranoyak olup çıkacaksın bu gidişle.

Kızlık zarının olduğu yerle,sondanın takıldığı yer aynı değildir,bu sebeple bir sorun olmaz.Aynı yerde olduğunu varsayalım,13 yaşında çocuğa doktorlar takmaması gerektiğini bilmeyecekler mi? Ne kadar boş şeyleri kafaya takıyorsunuz yahu.Bunu kafana takacağına biraz biyoloji çalış,mantıksız sorular sormazsın en azından bir daha.

Back
X