kafama cok taktım bisey olmus mudur :((

Idrar yolu farklı yerde kizlik zarı farklı yerde sacmalama ıstersen :/ tut ki kızlık zarina bişey oldu o anda kan idrar torbasina inerdi cikardiktan sonra kanama olmazdı. Hiçbir doktor ya da hemşire bakire kıza bunu yapacak kadar salak ve cahil değil yani neyi nereye sokacağını bilir icin rahat olsun. Ha yok ben rahat değilim diyorsan jinekologa git durumu anlat bakiversin

Sonda idrar yolunuzdan cikarilmis. Idrar yolu ve kizlik zarinin bulundugu vajina farkli yerlerdedir. Arkadaslarin dedigi gibi damarlardan biri tahris oldugg icin kanamaniz olmus olabilir.

Hayr öyle bisy olmadı annemlerde telaş olmstu o zamanlar üstünden cok zaman gecti herkes unuttu ben hariç geçenlerde arkadsmın kızı düşmüş kan gelms orasından kızlığı bozldu diye konsrken bu yaşadığım olayı tekrar hatırladım kan gelmezse evlennce ne yaparm bilmiyorum :KK43: siz bile inanmıyorsnz
Kızım öyle düşmeyle filan bozulmaz bu meret.bendende ilk ilişkide kan gelmedi.eşim bunu hiç sorun etmedi ben sana inanıyorum benim için hiiiiçç sorun değil dedi.daha sonra geldi.sanırım esnekti zor oldu.ayrıca ilk ilişkiden sonra bir hafta ara verdik.bir hafta sonra tekrar kanamam oldu.yani kanar merak etmede.önemli olan sana bu konuda inanmıycak biriyle evlenme.

Kizlik zarina bicok arkadas onemsiz olarak bakmis. Fakat sunu soylemeden gecemiycem. Bizim orf adetlerimiz ve namus anlayisimizda kizlik zari onemli bir yer tutuyor. Sahsen bizde boyle. Gerikafaliliktan veya cahillikten degil. Simdi burda kizlik zari nedir ki amann salla falan filan diye yorum yapan arkadaslarin bircogunun ailesi de bu konuda kesin ve net dusuncelere sahiptir.. Ya da kizlik zari onemsiz sadece bi et parcasi diyen arkadaslarin abisi akrabasi da evlencegi kizda mutlaka bu konuya dikkat ediyodur. Kendi dusuncemi soyledim hatam varsa affola :rapci:

Kizlik zarina bicok arkadas onemsiz olarak bakmis. Fakat sunu soylemeden gecemiycem. Bizim orf adetlerimiz ve namus anlayisimizda kizlik zari onemli bir yer tutuyor. Sahsen bizde boyle. Gerikafaliliktan veya cahillikten degil. Simdi burda kizlik zari nedir ki amann salla falan filan diye yorum yapan arkadaslarin bircogunun ailesi de bu konuda kesin ve net dusuncelere sahiptir.. Ya da kizlik zari onemsiz sadece bi et parcasi diyen arkadaslarin abisi akrabasi da evlencegi kizda mutlaka bu konuya dikkat ediyodur. Kendi dusuncemi soyledim hatam varsa affola :rapci:

O kızlık zarının her kadında olmadığını, her kadında aynı olmadığını bu yüzden nice genç kızın töre cinayetine kurban gittiğini örf ve adetlerinizi bildiğiniz kadar biliyorsunuzdur umarım.
Siz örf adet namus diye bağırdıkça biz de namus bacağınızın arasında değil, kızlık zarının bir önemi yok diye bağıracağız sesimiz herkese ulaşana sizinkini bastırana kadar.

İkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü:KK43:(

olasılıksız bir şey bu... takan kişinin kör olması gerekir diye düşünüyorum idrar çıkşı ile rahim ağzı ayrı yerler...

O kızlık zarının her kadında olmadığını, her kadında aynı olmadığını bu yüzden nice genç kızın töre cinayetine kurban gittiğini örf ve adetlerinizi bildiğiniz kadar biliyorsunuzdur umarım.
Siz örf adet namus diye bağırdıkça biz de namus bacağınızın arasında değil, kızlık zarının bir önemi yok diye bağıracağız sesimiz herkese ulaşana sizinkini bastırana kadar.

Ben namus 2 bacak arasindadir demedim. Fakat turkiyede yasiyoruz ve goruslerimiz belli. Kizlik zarinin tabikide onemi var. Namusla da cok alakasi var. Kizlik zari olmayan veya tecavuze ugramis kisiler tabikide farkli. Ben iliskiye girip sonra kizlik zari diktirip sonra da avaz avaz ben hic iliskiye girmedim ben cok namusluyum ayaklari yapanlar icin konusuyorum. İliskiye girip de evet ben iliskiye girdim bu benim ozgur iradem diyen dogru sozlu kisilere zaten sozum yok. Kizlik zari olmayan kisiler öldürülsun demiyorum. Sadece yaptiklarinin arkasinda dursunlar ..Dedigim gibi sadece gorusumu belirttim.. Konu sahibi arkadasim bnce kizlik zarina bisey olmamistir fakat yinede bi doktora gorun bnce. İcin rahat etsin..

Ben namus 2 bacak arasindadir demedim. Fakat turkiyede yasiyoruz ve goruslerimiz belli. Kizlik zarinin tabikide onemi var. Namusla da cok alakasi var. Kizlik zari olmayan veya tecavuze ugramis kisiler tabikide farkli. Ben iliskiye girip sonra kizlik zari diktirip sonra da avaz avaz ben hic iliskiye girmedim ben cok namusluyum ayaklari yapanlar icin konusuyorum. İliskiye girip de evet ben iliskiye girdim bu benim ozgur iradem diyen dogru sozlu kisilere zaten sozum yok. Kizlik zari olmayan kisiler öldürülsun demiyorum. Sadece yaptiklarinin arkasinda dursunlar ..Dedigim gibi sadece gorusumu belirttim.. Konu sahibi arkadasim bnce kizlik zarina bisey olmamistir fakat yinede bi doktora gorun bnce. İcin rahat etsin..

Siz benim ne dediğimi anlamamışsınız ki.

Erkekler için de bildiğiniz namus kriteri var mı yoksa kimin bahtına ne denk gelirse mi artık sizin oralarda?

ne farkederki bozulmuş olsada olmasa da kimseyle birliktelik yaşamamışsın sonuç olarak bakiresin.evlendikten sonra ne kadar gereksiz bişey olduğunu anlıycaksın.kafana takmana değmez.

o degil de ben evlendigimde bakireydim ama kanamam olmadi iki dogumumda sezeryan oldu benim zar hala duruyormudur aceba :)

kocam sagolsun hic üstüne düsmedi sonucta o beni taniyor biliyor bende onu (bu arada lütfetmis esin diyeceklere, oda bakir di, üstüne düsmek hakkiydi yani, nerden biliyorsun demeyin biliyorum ;)

konu sahibi teknik olarak mümkün degil icini ferah tut takma kafana...

Kızlar cok kötüyüm aglıyorum ne olur birsy söyleyin küçükken ameliyat olmuştum idrar yoluna sonda takmışlardı çıkarırken cok acımıştı sonrada iki üç gün kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuş mudur o zamanlar annemler panik olmstu ama aradan 8 sene gecti 13 yasında falandm kafama cok takıyorum lütfen bilgisi olan yorum yapsn
idrar deliği rahim trafında değil, bekaretle ilgisi yok

Kızlar cok kötüyüm aglıyorum ne olur birsy söyleyin küçükken ameliyat olmuştum idrar yoluna sonda takmışlardı çıkarırken cok acımıştı sonrada iki üç gün kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuş mudur o zamanlar annemler panik olmstu ama aradan 8 sene gecti 13 yasında falandm kafama cok takıyorum lütfen bilgisi olan yorum yapsn
Bence bozulmamıştır Çunki oyle kolay değil hem bide aradan çok geçmiş oyle olsa dahi kaynamıştır bence ama insan boyle şeyleri çok takar stres yapar bi doktora görünseniz en azından içiniz rahat eder yoksa zor olur hep duşun duşun

Erkekler için de bildiğiniz namus kriteri var mı yoksa kimin bahtına ne denk gelirse mi artık sizin oralarda?

Dinimize uygun yasamaya calisiyorum. Allah süs olsun diye kizlik zari koymamis bizlere. Kusura bakmayin da tertemiz erkekler kizlik zari olmayan bircok iliski yasayan kizlara layik degiller. He simdi siz erkegin temiz oldugunu nerden biliyosun diyeceksiniz. Merak etmeyin cevremizde var oyle kardeslerimiz.. Bizim oralar namusuna ve dinine duskun varsin sizin oralar sizin olsun :ukala::KK59:

Back
X