kafama takıyorum

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
arkadaşlar belki dert değil ama şu aralar benim çok kafama takılmaya başladı. erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekler tanışmaya ama evimizdeki eşyalar çok eski. annemler evlendiğinden beri koltuk hariç değiştirilmemiş, mutfak dahil kırık dökük. tamam onların da durumu çok iyi değil norma insanlar ama ben nedense kendimi kötü hissetmeye başladım. sevgilim sürekli gelip gidiyor bize ondan hiçbi çekincem olmadı ama kayınvalide adayları farklı düşünür sanırım ve içinden diyecektir eşyalara bak falan diye. ailemin de küçük düşmesini istemiyorum. durumumuz kötü değil ama açıkçası babamın ev yenilemeye hiç parası olmadı. çok da b tarz şeylere önem vermezler ama gün oldu devran döndü işte şimdi düşünüyorum ben. siz olsanız ne yapardınız bu durumda.

daha önce gördünüzmü ailesini,sizi seviyolarsa hiç dert değil bence..

evde bir değişiklik yapılacaksa önce kendiniz için yapın derim ...hoş gelenler evinize değil size bakacaklar bence rahat ol canım ...şahsen benim için evin kırık dökük olmasından ziyade temiz olması önemli ama illa ailem küçük düşer diyorsa keseye uygun bişeyler bakabilirsinz

evdeki eşyalarla seni beğeniceklerse hiç beğenmesinler canım böyle şeyleri kafana takmanda çok yersiz..sonuçta onlar beğenicek diye aileni zor durumda bıramazsın maddi açıdan..seni sen olduğun için geliceklerse gelsinler bence ama ben sanmıyorum laf olsun çünkü böyle şeylerin laf olması bana çok saçma geliyor

kimseyi ilgilendirmez evinin eşyası hiç kafana takma
ev eşyasına göre seni yargılayacak zihniyet, bir zahmet seni gelin almasın

bizimde eskiydi canım nolcak ki size değil evinize gelenler hiç gelmesin daha iyi

Bence evdeki eşyaların yeniliğinden modernliğinden çok evin temizliği düzeni göze batıyor .. Eğer dediğin kadar kullanılmayacak kadar kötü durumda olan alanlar yada eşyalar varsa zaten yenilemek gerekir o yenileme işinide bu arada çıkarabilirsinizz.. AMa laf etmek kusur bulmak isteyen herhalikarda bulur .. Onun için illa illa die kasma sen temizliğe ve düzene dikkat et misafirede elinden geldiğince yap hizmet herşey çok güzel olacaktır inan :)

derli toplu temiz bir evde güleryüzlü bi şekilde ağırla ve uğurla misafirlerini....eşyaya değer veren insanlar var belki evet ama onlara acıyorum şahsen...senin kendini kasmanı gerektiren bi durum yok, güzel bi şekilde ağırlamayı düşün sadece....ayrıca onlarda ne kadar görgülü iyi bi aile olduklarını göstericekler sana....tanışmış olucaksınız bu sayede,hiç kimse kraliyet ailesinden diil zaten eşya dediğin nedir ki... bol şanslar....

Eşya ne allahaşkına , 2 pırtı olsa ne olur olmasa ne olur ? Çay bardağın pırıl pırıl parlıyorsa gerisi boş

canım kayınvalideler eşyaların eski yeniliğinden ziyade temizliğine bakarlar...koltuk altları araları kapıların üstleri şeytanın aklına gelmicek yerleri gözlerler tabiii öyle bi tipse....hiç üzülme zaman geçtikçe hep öyle oluyor ki...sanki sen de alıcaksın belki çocuğun evlenene kadar değiştirmiceksin...yalnız koltukların yırtığı falan varsa örtülerle kapatabilirsiniz...kırık dökük şeyler zaten tamir ettirilebilir bu manayla...onun dışında düzen temizlik yeterli...

canım bende aynı şeyi yaşadım hele beni istemeye gelecekleri zaman baya moralim bozuluyodu.ama hiççç gerek yokmus ben onu rahatlıkla söyleyebilirim cünkü orası ailenin evi sen evlenince kendi evine özen gösterir iiyi seyler yaparsın bosver aileni sakın üzme.ben üzdüm ve suan cok pişmanım:2::2:

Kendileri saraydami oturuyor ki senin evini ßegenmeyecekler.Eger esyaya deger veren ßirisiyse ßosver zaten takma..Evindende utanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…