- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ne ilgisi var yaAman derdin mi yok ne diyelim git sacini basini yol eltinin
İşte benim için olsa tamam demeyecekti eşim için dediben öyle dersem benim için tamam demiş olacakSinek de küçüktür ama mide bulandırır.
Aranızda sürtüşme varmış,o da inatla sürdürüyor.
Şımarık çocuk gibi.
O da perşembeye tamam demişti zaten,niye sinir olacak onu anlamadım
Don cümleniz doğruBuna takilacak ve intikam almak icin cabalayacak durumdaysaniz psikolojik destek alin lutfen. Eltim ne yaparsa yapsin benim gram kafama takilmaz. Kim ki o? Hayatimdaki vasfi yeri ve onemi ne?
Her seyi cok buyutuyorsun.Bosver hayat guzel keyfini cikar.Eltini,kocani biraz kenara it kendini mutlu etcek bi seyler bulNe ilgisi var ya
Don cümleniz doğru
Ama psikolojik destek almam gerektiğini nerden çıkardınız pes yani pes
Komik miyaşlar 15 de değil.
kim daha uzağa işeyecek diye yarış da yapıyor musunuz?
Komik mi
Evet bursdaki çoğu insan gibi benimde bitmiyo hiç iyi fikir dersim olmasaydıBu elti konuların hiç bitmedi elif.
Ha madem onu sinir etmek istiyorsun perşembe hariç başka bir gün için anlaş eşinle ve yeni gün teklifini sun eltin uğraşsın yine o güne ayarlayabilmek için.
Senin kafanda yorum yaptım.
Sana göre
Zaten kv ye söyledim söylerken o hemen atladıEltinle anlaşamıyosan ortam 3 saatse 3saat gergindir neden ısrarla birlikte toplanıyosunuz?
Burda muhattap olacağın kişi eltin değil kv ona söyliycektin " anne biz artık cuma değil perşembe gelicez diğer günler işlerimiz var tabi sende müsaitsen " ve bunu eltin varken değil telefonde söyliycektin .
Benim eltim yok ama eltimle anlaşamasam onlar varken değil onlar yokken giderim ki görümceyle anlaşamadığım için öyle yapıyorum.
Sen çok takıntılısın ve taktığın şeylerden kurtulmak yerine daha çok takıntılarınla yaşamaktan mutlu gibisin olma uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?