• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Sanırım ilk konumda bahsetmiştim. Eşimin ailesiyle neredeyse görüşmüyoruz diye. Bize yapmadıkları kalmadı desem yeridir. Şimdi yine sorunlar baş gösterdi. Kp sorun çıkardı bu sefer. Başımıza bela olacak gibi. Eşim annesine durumu anlatıp başımdan al dedi. Annesi de telefonda ağlayıp sızlamaya başlayınca senin de babamdan bir farkın yok boşuna acındırma kendini dedi. İnsan annesinden babasından hayır görmez mi bana yapmadığın şey kalmadı ikiniz de rezil ettiniz beni dedi. Çocuğumuz oldu birgün birşeye ihtiyacın var mı çocuğa bakıyım mı demedin ama kardeşimin bulaşığına kadar sen yıkıyordun çocuğu olduğunda dedi. İçini döküp kapattı eşim telefonu.

Ben kvyi tanıyorsam bu burda kalmayacak. Oğlunun gözüne yeniden girebilmek için herşeyi yapacak. Ben bu kadını nasıl def ederim. Resmen başımıza musallat oldular. Bir gün huzur vermiyorlar.

Sanırım ilk konumda bahsetmiştim. Eşimin ailesiyle neredeyse görüşmüyoruz diye. Bize yapmadıkları kalmadı desem yeridir. Şimdi yine sorunlar baş gösterdi. Kp sorun çıkardı bu sefer. Başımıza bela olacak gibi. Eşim annesine durumu anlatıp başımdan al dedi. Annesi de telefonda ağlayıp sızlamaya başlayınca senin de babamdan bir farkın yok boşuna acındırma kendini dedi. İnsan annesinden babasından hayır görmez mi bana yapmadığın şey kalmadı ikiniz de rezil ettiniz beni dedi. Çocuğumuz oldu birgün birşeye ihtiyacın var mı çocuğa bakıyım mı demedin ama kardeşimin bulaşığına kadar sen yıkıyordun çocuğu olduğunda dedi. İçini döküp kapattı eşim telefonu.

Ben kvyi tanıyorsam bu burda kalmayacak. Oğlunun gözüne yeniden girebilmek için herşeyi yapacak. Ben bu kadını nasıl def ederim. Resmen başımıza musallat oldular. Bir gün huzur vermiyorlar.
çocuğunuza bakmak zorunda değiller ve hasta değilseniz engelli değilseniz de bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormak zorunda hiççç değiller

Siz def edemezsiniz annesi çünkü. Eşiniz sıtkı sıyrıldıysa görüşmeyebilir. Ayrıca size ne yaptılar bilmiyorum ama kimse size ihtiyaç sormak çocuk bakmak zorunda değil. Buna rezillik diyorsa eşiniz bilemiyorum artık.

Siz def edemezsiniz annesi çünkü. Eşiniz sıtkı sıyrıldıysa görüşmeyebilir. Ayrıca size ne yaptılar bilmiyorum ama kimse size ihtiyaç sormak çocuk bakmak zorunda değil. Buna rezillik diyorsa eşiniz bilemiyorum artık.
evlat sahibi olan kadın ve erkeklere bir mezarda rahatlık var galibaaa :cry:

Hayır rezillikleri başka. Boşanmamız için bana iftira attı. Aileme küfür etti. Evimize gelip aparymanda bağırıp rezil etti. Yalanlar söyleyip eşimi yanına çekmeye çalıştı. Bunlar sadece bir kısmı.

çocuğunuza bakmak zorunda değiller ve hasta değilseniz engelli değilseniz de bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormak zorunda hiççç değiller
Tabiki değiller ve asla ama asla istemiyorum. Ben anlatamadım aslında. Para mevzu olunca eşimin kapısı aşındırılıyor ama yardım söz konusu olduğunda asla yardım etmezler. Kv kızının hizmetçiliğini yapar. Eşimin sinirlendiği çifte standart. Ama buraya gelene kadar çok daha ciddi problemlerimiz var. Kv kp aileme küfürler etti. Kv boşanalım diye iftira attı yalanlar söyledi. İlişkimiz tekrar düzelmedi zaten. Hatta ben hiç konuşmuyorum.

Siz değil eşiniz def edecek bi zahmet.
O kadar seviyesizlik görmüşsünüz size saygısızlık yapmış içini dökmesi bile gereksiz.
Daha o terbiyesizliği yaptığı an yüzüne bakmayacaktı ne eşiniz ne siz
Gerçi olay ne onu da bilmiyoruz ama ne iftira attı neden sizi rezil etti

Eşiniz zaten tavrını koymuş. Çok da düşünmeyin bence. Önceden kurulup kurulup gerilmenin alemi yok. Hamle yaparsa o zaman bakarsınız, boşverin.

Tabiki değiller ve asla ama asla istemiyorum. Ben anlatamadım aslında. Para mevzu olunca eşimin kapısı aşındırılıyor ama yardım söz konusu olduğunda asla yardım etmezler. Kv kızının hizmetçiliğini yapar. Eşimin sinirlendiği çifte standart. Ama buraya gelene kadar çok daha ciddi problemlerimiz var. Kv kp aileme küfürler etti. Kv boşanalım diye iftira attı yalanlar söyledi. İlişkimiz tekrar düzelmedi zaten. Hatta ben hiç konuşmuyorum.
eşiniz vermesin para hastalık vs. yoksa o konuda haklısınız.Ama kızının hizmetçiliğini yapıyor ne demek yaa.belki daha iyi anlaşıyorlar belki kızı daha yakın annesine ya da anne kızına bundan size ne eşinize ne artık çocuk musunuz ki eşit muamele bekliyorsunuz.istemiyorsanız az görüşün eş ailesiyle ama kızına hizmetçilik yapıyor diyen üyenin de her yazdığına nasıl inanalım değil mi?

Siz çok sorunlar yaşamışsınız.Eşiniz ailesine kızgınlıklarını dile getirdiyse siz karışmayin size tavsiyem onların arasında konulara girmeyin eşinizede anlatıp konuları açıp yargılamayın sesiz kalın yaşıcagnızı yasamassınız ve sağlıklı bir iletişim kuramamışsınız yapmanız gereken mesafe ve konulara dahil olmadan mesafeyi korumak..Eşiniz ozaman size daha çok hak verecek.

Back
X