Sanırım ilk konumda bahsetmiştim. Eşimin ailesiyle neredeyse görüşmüyoruz diye. Bize yapmadıkları kalmadı desem yeridir. Şimdi yine sorunlar baş gösterdi. Kp sorun çıkardı bu sefer. Başımıza bela olacak gibi. Eşim annesine durumu anlatıp başımdan al dedi. Annesi de telefonda ağlayıp sızlamaya başlayınca senin de babamdan bir farkın yok boşuna acındırma kendini dedi. İnsan annesinden babasından hayır görmez mi bana yapmadığın şey kalmadı ikiniz de rezil ettiniz beni dedi. Çocuğumuz oldu birgün birşeye ihtiyacın var mı çocuğa bakıyım mı demedin ama kardeşimin bulaşığına kadar sen yıkıyordun çocuğu olduğunda dedi. İçini döküp kapattı eşim telefonu.
Ben kvyi tanıyorsam bu burda kalmayacak. Oğlunun gözüne yeniden girebilmek için herşeyi yapacak. Ben bu kadını nasıl def ederim. Resmen başımıza musallat oldular. Bir gün huzur vermiyorlar.
Ben kvyi tanıyorsam bu burda kalmayacak. Oğlunun gözüne yeniden girebilmek için herşeyi yapacak. Ben bu kadını nasıl def ederim. Resmen başımıza musallat oldular. Bir gün huzur vermiyorlar.