Kafamda dönüp duran sorun

Çok doğru. Olması gereken bu. Ama bunu küçük görümce değil de kpnin kendiisi dese düşünmezdim bile. Ama sanki ayar vermeye çalışıyor gibi hissettim düşününce. En ufacık ayrımı zaten ben de istemem.
Ahh bu görümcelern başna daş devire ne deseler suç ( bende görümceym) 😂😂😂

sizin çocuğunuzu da diğer çocuklar gibi eşit sevdikleri için mi bu laf sokma (!) hali
bana biri benim çocuğum yeri ayrı dese nesi ayrı nesi farklı derdim. görümcen çok olgun bir hanımmış
onları pek sevmediğinizi hissettim ve bu soğuk savaş ancak sizi yorar

sizin çocuğunuzu da diğer çocuklar gibi eşit sevdikleri için mi bu laf sokma (!) hali
bana biri benim çocuğum yeri ayrı dese nesi ayrı nesi farklı derdim. görümcen çok olgun bir hanımmış
onları pek sevmediğinizi hissettim ve bu soğuk savaş ancak sizi yorar
Sevmiyor değilim ama lafları batıyor belki. Ama bu durum da durduk yere olmadı tabş

Ahh bu görümcelern başna daş devire ne deseler suç ( bende görümceym) 😂😂😂
Valla bende görümceyim, ağzını aç güzel bişey söyle bunun amacı ne diyorlar. Susup oturuyorsun, surat asıyor diyorlar ne yapalım kardeşim? Bi salın bizi, sandığınız gibi sizi deli gibi kıskanıp saatlerimizi nasıl laf sokarız diye düşünerek harcamıyoruz (çoğumuz). Umurumuzda değilsiniz, kimse kimsenin umurunda değil, her lafın altında buzağı aramayın, yetti da :duduk:

Valla bende görümceyim, ağzını aç güzel bişey söyle bunun amacı ne diyorlar. Susup oturuyorsun, surat asıyor diyorlar ne yapalım kardeşim? Bi salın bizi, sandığınız gibi sizi deli gibi kıskanıp saatlerimizi nasıl laf sokarız diye düşünerek harcamıyoruz (çoğumuz). Umurumuzda değilsiniz, kimse kimsenin umurunda değil, her lafın altında buzağı aramayın, yetti da :duduk:
Valla hem görümceyim hem görümcem var kimseye karışmam.. brşey söylenildiği zaman oturup kara kara düşünüp bu ne demek istedi diye.kendimi kurmam.. hele abim ile yengemin hiçbirşeyine karışmam ama bana geldiler mi en iyi şekilde ağırlarım.. abimi hiçte kıskanmam.. 😌😌😌

İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim.

Nedir bu uygun cevap

görümceniz hani 19 yaşında diye küçümseyerek belirttiğiniz gayet aklı başında birisi

alışılıyor demiş ki o çocuk başka şehirden gelip onların evinde kalmış sizin ayrı eviniz var ve sizinkini daha sık görüyorlar

siz bu hep yanımda, Y yi daha fazla severim gibi bir şey beklemişsiniz ama kp ters bir cevap vermeden ikisi de seviliyor diye kız gayet politik bir cevap vermiş

ne densin isterdiniz ya da görümcenize sen bir sus karışma mı diyecektiniz

oğlunuzun çocuğu daha kıymetli mi diyecektiniz

bu arada dipnot genelde kızlardan olan torunlar kıymetlidir

o nedenle ikisi aynı cevabı sizin lehinize

Mesela bn yeni doğim yaptım (gerçi 4 aylığız) bebeğim erken doğum olduğu ve fıtık ameliyatı geçirdiği için biraz daha töleranslı davranıyorlar.. yengem geleceği zaman aman baba yanında o kadar ilgilenme yengem alınmasın diyorum.. babam yengemin çocuğunu daha çok sever geldiği zaman.. ben çok mutlu olurum 😍 eltimn 2 yaşında çocuğu asla ayrılcılık yapmadım yapmam eşimde bende ayrı severiz onu eltimlerde benim oğluşumu.. Sevgi denen şey o daha çok bu daha çok denen birşiy değil.. her çocuk çok sevilir zaten kanın canın olan ayrı sevilir.. bir dede nasıl ayrım yapsın torunları arasında.. çok saçma..

19 yaşında ama sizden daha olgun, daha hanımefendiymiş.
Hayır ne cevap verecektiniz acaba.
Çocuklarınızın diğer torunlardan ayrı tutulmasını isteyen kıskanç bir yapınız var belliki.
Sebep? Ne farkı var sizin çocukların?
Pardon da bir CÜmleden benim kıskanç bilmem ne olduğuma nasıl karar verdiniz, ki sadece sizin kendi düşünceniz, olayları yüzeysel ve eksik anlatıyorum diye bu kadar acımasız pardon acınası yorum yapmayın

Pardon da bir CÜmleden benim kıskanç bilmem ne olduğuma nasıl karar verdiniz, ki sadece sizin kendi düşünceniz, olayları yüzeysel ve eksik anlatıyorum diye bu kadar acımasız pardon acınası yorum yapmayın
Acınası derken?
Benim yaptığım yorumda bana acıyan olduysa beri gelsin😄

Çıkarım yaptım efendim, isabetli de yaptığıma inanıyorum. Çocuklarınız kayırılsın istemişsiniz görümceniz de cevabını vermiş. Bu kadar basit.
Bunu kafanızda dönüp durduracak kadar büyüttüğünüze göre ben haklı çıkıyorum.

Bir görümce olarak yengemin, ablamın çocuğu hakkındaki benzer şakalarına aynı şekilde cevap verirdim sanırım.
Yakın oturan gelinler, evin kızı evlenip gidince aileden komple gitmiş falan zannetse de o iş öyle olmuyor maalesef.
Ben nedense sizde içten içe bir kıyaslama sezdim, kıyas mutsuzluk getirir:)

Görümce isen her lafın laf sokma, her bakışın bir imadir. (Tabi ki görümceyim)

Evet tam da başlıktaki gibi.. Kafamda deli sorular.
Hemen konuya geçiyorum. Eşim 3 kardeş Benim iki görümcem var, biri evli şehir dışında.
Evli görümcemin bir, benim iki çocuğum var. Küçüklerin yaşları yakın.
Görümcemler geçenlerde bi hafta yatılı kaldı annesinde. Sonra evlerine döndüler.

Dün biz kplere oturmaya gittik. Kp dedi ki diğer torunundan için "x hiç eşya fırlatıp atmıyor bu niye atıyor" kötü niyetli değil biliyorum. Bunda sorun yok. Ben de şakasına bakıyorum "x e hemen alışmışsın " diye takıldım ikisi de torunu yani.
Küçük bekar olan görümcem(19 yaşındaki) illaki alışılıyo yenge dedi gülümsedim sadece . Kp cvp vermeden atladı yani.
Sonra şakasına kp ye yine dedim ki: " Y nin (benim kızım) yeri ayrıdır onun için" bilirim
Aynı görümcem gülümseyerek ikisi de aynı bizim için yenge diye yine atladı.
Misafirr kadın vardı hiç yapmam ama sadece gülümsedim yine.
Ben kpye takılırım o da bana sorunumuz yok şükür. Ama bu kızın böyle demesi ben mi abarttım bilemedim. (Bi saygısızlığı olmamıştır ufak bii laf taşıma dışında).
İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim. Normalde çok çekinmem ama o sıra büyütmedim sonra düşündükçe battı içime.
Ne dersiniz ben mi büyüttüm sizce? Sonradan konuşsam mı sorsam mı amacını fln.

K
Bendr sizin amacınızı anlamaya calisiyodum. Onlar için ikisi de yeğen ikisi de torun yani o gerçekleri söylemiş siz ısrarla y bin yeri ayrıdır bilirim falan. Ortada sorun bile yok. Diğeri ile aynı derecede olmak sizi niye rahatsız etti onu anlamıyorum. Şimdi düşünüyorum aynı şeyi ben yaşasam rahatsız olmam . Gerçi ben ,benim çocuğumun yeri ayrıdır falan demezdin

Back
X