kafamda karıncalar mı var??

laala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
166
0
26
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar, bu kulübe henüz üye oldum. üye olur olmaz da yaşadığım ufak duygusal sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim. benim gurbet ellerde :) nişanlım var. iletişim ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür.aslında aramızda herhangi ters bi şey yok. ama adını koyamadığım bi mutsuzluk var üzerimde mutsuz muyum yoksa sadece mutsuz olduğumu mu zannediyorum bilmiyorum.. kafamda karıncalar mı var acaba böyle durumda ne yapmak iyi gelir onu da bilmez oldum. bana 1-2 cümlede olsa yardımcı olabilir misiniz?

Aklınıza yatmayan ne?
Sizi mutsuz eden?
Ters gelen?
İstemediğiniz, hoşnut olmadığınız?

sözleneli 6 ay, nişan olalı 2 ay oldu. ve nişanlımın şu an çalıştığı ikamet ettiği ülkeye döneli 2 ay oldu. daha öncede 3 ay birbirimizi görmedik. türkiye'ye geldiğinde de nişan yaptık. söz ve nişan arasındaki zaman dilimi çok güzel ve çok heyecan vericiydi. ama ne yazıkki aynı heyecanı yaklaşık 3 haftadır yaşamıyorum. normal midir heyecanda durağanlık olması? gün içerisinde sadece 1 kez max.10dk Skype'ta görüntülü konuşma yapıyoruz. onun dışında ben yatıncaya kadar neredeyse sürekli telefonda konuşuyoruz. Telefonda konuştuğumuz esnada o çalışıyor oluyor. ne yazıkki çoğu kez muhabbetimiz iş oluyor. bazen ister istemez onun iş stresine,aksiliğine şahit oluyorum. onun üzüldüğünü hissedince bende üzülüyorum. beni arama sorma ,mesaj atma vs vs şeyler de ihmal etmiyor. "seni seviyorum" diyen bir nişanlım var. onunla ilgili herhangi bir şüphem yok. ama onu daha bir 5 ay daha göremeyeceğim. o, hayatımda biliyorum ama yanımda değil üzülüyorum. ne kadar verimli bir nişanlılık süreci olur bu onu da bilmiyorum. Telefonla insanlar birbirlerini ne kadar iyi tanıyabilir ki?

Beklediğiniz ve sizce olması gereken ne?
Şartlarınız ortada.
Ama şu da bir gerçek ne yazık ki çoğunlukla ilk günkü heyecanı yaşayamıyorsunuz hep..

işte asıl sormak istediğim de hemen hemen bu. yani siz uzaktan sadece bir dinleyici veya izleyicisiniz. sizce her şey normal mi görünüyor? ya da nankörlük mü yapıyorum? kendimi keyfi mi sıkıyorum yani hüsnü kuruntu mu yapıyorum? herkes bu iniş-çıkışları yaşar mı?

ayy evaporate'iim benim :)) aynı şeyleri sen de yaşadın demek. neyseki senin az kaldı.. ben daaa 5 ay çekecem bu çileyi

:)) şunu unutmamak lazım telefonla denizler aşırı bir ilişkiyi yürütmeye çalışıyoruz. yüz yüze, yan yana olmadan bir insanla iletişim kurmak ne kadar zor bir şey! bi de aşık olduğun insanı düşün. biz kızlar zaten drama kraliçesi moduna giriyoruz sık sık. alınıyoruz, küsüyoruz, tartışıyoruz, durduk yere melankolik oluyoruz fln. telefonda yanlış anlaşılmalar çok fazla oluyor üstelik. derdini anlatamıyorsun, oturup adam gibi kavga edemiyorsun. telefonu için buruk kapatamıyorsun zor yani.

aynı yerde olup da birbirine güvenemeyen çiftler var. birimiz dünyanın bir ucunda birimiz öteki ucunda olmamıza rağmen birbirimize güvenip de bir ilişki yürütebiliyorsak, üstelik de sevgi doluysak bence birçok kişiden bile daha maharetliyiz ayrıca birçok kişiye göre bence birbirimize daha bağlıyız.

harbi çok doğru söyledin... ne kadar zormuş be bizimkisi akşama kadar uyanmasını bekliorsun :) sora da uygun bir an bulup skype da ya da sabit tlfla konuşmaya çalışma :) inşallah bunları gülerek hatırlarız. ama harbi bazen çok bunalıorum. gün içerisinde o uyuyorken onunla paylaşmak istediğim herhangi bir anım oluor ama ne yazıkki uyuyo olduğu için uyandırmak istemiorum. çok zor gerçekten. iyiki ona güvenebiliyorum. güvenmeseydim gerçekten zehir olurdu günlerim

ooo bi de gece gündüz olayı var zaten onu hiç sorma. zombi olduk nerdeyse :/

biz çok şükür zombi konumuna gelmedik :) sabah erken uyanmak zorunda olduğum için ondan ödün vermedim :) sen şimdi bu durumu 4 sene çektin mi ?? ben sadece 6 aydır bu durumun içindeyim.

biz çok şükür zombi konumuna gelmedik :) sabah erken uyanmak zorunda olduğum için ondan ödün vermedim :) sen şimdi bu durumu 4 sene çektin mi ?? ben sadece 6 aydır bu durumun içindeyim.

:) bizde genelde geç yatan o oluyor :) haftasonları ben sabahlıyorum gerçi :) gece sabaha doğru konuştuklarımız artık anlamlı gelmemeye başlıyor işte o noktada zombileşiyorum. skype açıkken uyuduğumuz çok olmuştur karşılıklı uyuruz böyle :)

iyi de kuzum bu nişanlın çalışmıyor mu :) benim iş bitmeye yakın benimki işe gidior ve yattığımda işte oluor. o,henüz yattğında ben uyanıyorum.. anladığım kadariyla siz sadece Skype'tan konuşuyorsunuz. sabit tlf arama bedava diye bir paketleri var bundan faydalanmadıysanız faydalanın. gerçi bu da gıcık oluyor çünkü sürekli evde olmam gerekiyor az önce yine feryad figan koptu yaa ufacık bir rica da bulundum yapmadı daha doğrsu unutmuş.. sinir oluyorum. ben ondan yapamıca bi şey asla istemem ama ne yazıkki arada böyle ufacık ricalarımı ihmal edior. bazen korkuyorum.. ya evlenince de böyle olursa diye?? kendisine de söyledim zaten. sen şimdiden ufacık ricamı yapamıosan ilerde de aynısı olur. korkuyorum artık dedim. ama tabi erkek nihayetinde. kendince mantıklı açıklaması yine vardı. "unutmak" fiiilinin mantıklı bir açıklaması olamaz. kısaca tınlamadı ricamı ((( gerildim. şimdiden günümün nasıl geçeceği belli oldu

Yaşadığınız hissetdikleriniz çok normal :) 4 senedri farklı şehirlerden ilişkimizi yürütdük çok şükür bizde mutsuz taraf hep sevgilim olmuştu sora gecti düzeldiiiiiiiii

Yaşadığınız hissetdikleriniz çok normal :) 4 senedri farklı şehirlerden ilişkimizi yürütdük çok şükür bizde mutsuz taraf hep sevgilim olmuştu sora gecti düzeldiiiiiiiii

mesafenin olduğu bir ilişkiyi sürdürmenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördüm. bazen sabrımın bittiği yere geliyorum sabrım sınanıyor resmen. onca yaşadıklarım yetmiyormuş gibi.

cnm yaa :))) sanırım erkeklerin karakteristik özelliği bu. şimdi aynı evde olsaydınız, sürekli beraber olsaydınız, sen bir şey istediğinde yapması daha kolay olmaz mıydı? bana çok oldu o. ya birlikte olmayınca tabii ki karşındaki insanın üzerindeki etkin daha az oluyor. o da günlük koşuşturmacasının içerisinde unutabiliyor. evli olsanız inan bana çok daha farklı olur. ben çok yaşadım öyle şeyler en son kabulleniyorsun :) adam dünyanın oteki ucunda diyorum zaten bizimki biraz unutkandır bi de uzakta nişanlı olmanın kötü tarafı da küçük şeylere kafanın çok takılması. en kötüsü de ŞİMDİ BÖYLEYSE ACABA İLERDE NE OLUR? cümlesi. ben bu cümleyle kendimi yedim bitirdim çok kez. ama aslında günlük hayatında olsa gülüp geçeceğin durumları inan bana bizimki gibi bir durumda çok daha fazla büyütüyor insan. o yüzden kafana takma derim ben :)

benim nişanlım çok çok az uyur. adam gece 2de yatıp sabah 6da kalkıyor yau. ben tırsıyorum resmen. kalkacak kahvaltı isteyecek akşam yatmak bilmeyecek diye ben çok severim uykuyu çünkü :)
ben skype nin abd paketini aldım. abddeki cep telefonu ve sabit hatları aramak bedava aylık 6 euro sanırım. bizim evde de skype telefonu var, o beni çaldırıyor, ben onun cep telefonunu hemen arıyorum bizim ev telefonundan. kolay oluyor yani.

ayy canım benim inşallah uzakta olduğumuz içindir bu sıkıntı. inşallah mesafe bitince aynı şeylerle karşılaşmam. gerçi kim bilir o zaman ne gibi bir sıkıntıyla karşılaşacaz alllah büyük :) ama bazen düşünmeden edemiyorum "mesafeli bir nişanlılık dönemi ne kadar sağlıklıdır" diye. insan kişiyi hangi durumda daha iyi tanır, yakınındayken mı uzağındayken mi?

hmmm sizin iletşim olayı iiiimiş. biz gün içinde bir iki Whatsapp'tan mesajlasıyoz (free msj) ve o beni sabit hattan arar. ben onu çaldırırım o arar :))

bu arada herhalde çocuk senden kahvaltı isticeeekkk :) sen de çok cici bi şekilde yatağından kalkıp büyük bir keyifle ona kahvaltı hazırlıcaksın :))

Evt uzakta olmaktan dolayi bence. Bi de bir insani ayni evde yasamadan tamamen taniya,azsin bence. Yani nisanlin yaninda da olsa tamamen taniyamazsin evlenmeden. Bi de hergun iletisim kuruyoruz ne bileyim bence tanir insan yaa.

Haaa kahvalti konusuna gelince de... Napacam ben cidden cunku sbhin korunde kalkmak cok zor geliyor bana :)))

oyy kujum benim alışırsın dert etme :) ilk etapta zor gelir erken uyanmak ama alışırsın zamanla. eşini kahvaltısını yapmadan işe gönderecek değilsin yaa :))) dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…