- 11 Aralık 2017
- 13
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi azelias507
-
sanırım en doğru diğer bir cümle de sizin ifade ettiğiniz, seviyorsa bile uzak dursun. o kadar doğru bir cümle ki. çünkü dediğiniz gibi bu gene bencilce bir sevgi olurdu.artık yorum yapmıyorum bile kendi içimde ona, gerçekten oldukça bencil,önce kendi keyfini düşünen saygısız biridir. buna rağmen neden sevdiniz diye sorarsanız, keşke seçme şansım olsaydı. emin olun seçmek ne, yanından bile geçmezdim. ama güzel bir tecrübe oldu bana, beni büyüttü, bana öğretti. öğrettiklerini kullanmam eminim işime çok yarayacak. yorumunuz için teşekkür ediyorum..bu normal bir davranıs degil ..
istemiyorsa istemez soyler veya kaygıları vardır yürütemeyecegim der.
bu adam bencil empati yeteneginden yoksun.
seviyorsa bile uzak dursun bu
sükret .
düsünme neden diye sorma hercevap mantıklı degil
aynen neden sevdiniz diye sorulmaz gönül bu ot b.k meselesi her sevende kavusmasın mantıksız olabiliyor. birde yanlıs bir ilişki oldugu asikar sizi genelde mutsuz etmiş . hakkınızda hayırlısı olsun..sanırım en doğru diğer bir cümle de sizin ifade ettiğiniz, seviyorsa bile uzak dursun. o kadar doğru bir cümle ki. çünkü dediğiniz gibi bu gene bencilce bir sevgi olurdu.artık yorum yapmıyorum bile kendi içimde ona, gerçekten oldukça bencil,önce kendi keyfini düşünen saygısız biridir. buna rağmen neden sevdiniz diye sorarsanız, keşke seçme şansım olsaydı. emin olun seçmek ne, yanından bile geçmezdim. ama güzel bir tecrübe oldu bana, beni büyüttü, bana öğretti. öğrettiklerini kullanmam eminim işime çok yarayacak. yorumunuz için teşekkür ediyorum..
ömür, kalp ve akıl törpüsü oldu hakikaten. insan bir süre sonra duvara konuşur gibi oluyor. öyle tepkisiz ki, bence duvar olsa dayanamaz tepki verirdi, çatlardı falan. kendi kendime tartışıp kendi kendime barıştım 8 ay boyunca. gerçekten iyi bir tecrübe oldu. ama gene de allah kimseye bu tecrübeyi yaşatmasın diyorum, yorumunuz için teşekkür ederim..ömür törpüsü resmen
kesinlikle öyle, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, hep hayırlısını yaşamamızı umut ediyorum, herkes adına. güzel günler olsun..aynen neden sevdiniz diye sorulmaz gönül bu ot b.k meselesi her sevende kavusmasın mantıksız olabiliyor. birde yanlıs bir ilişki oldugu asikar sizi genelde mutsuz etmiş . hakkınızda hayırlısı olsun..
dediğiniz gibi oldukça sorunlu biri. malesef böyle tiplerle karşılaşmak zorunda kalıyoruz işte, kesinlikle değmez. ona zaman ayıracağım sürede çok daha güzel şeyler yapabilirdim, yatıp duvara bakmak bile daha anlamlı bir davranış olurdu. yorumunuz için teşekkür ederim..narsist , salak bir hodukmus
nedeni bu kadar basit
uzerine kafa yormaya deger mi sizce?
hayatta her karsimiza cikan kisi bize birseyler ogretirdediğiniz gibi oldukça sorunlu biri. malesef böyle tiplerle karşılaşmak zorunda kalıyoruz işte, kesinlikle değmez. ona zaman ayıracağım sürede çok daha güzel şeyler yapabilirdim, yatıp duvara bakmak bile daha anlamlı bir davranış olurdu. yorumunuz için teşekkür ederim..
olaya en uygun şarkı bu olur sanırım, aklıma geldi bir oturup dinleyeyim bir de sigara yakar sindiririm biraz dahaAklima su sarki geldi.
Bırakıp kacmak sana yakışır ancak
Senin bir adın yalancı bir adın alçak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?