Muhtemelen yorumlarda çok kınanacağım çünkü böyle bir insana hep geri döndüm. O yüzden siz yorum yapmadan ben haklı olduğunuzu söyleyeyim.
Bu kişi ile ocak ayında tanışmıştık. İlişki de Temmuz ayında bitti. Tanışmamızda, tesadüfen instagramda ikinci bir hesabını yakalamıştım. Buluşmada ellerimi tuttu benim hesabım değil dedi gözüme bakıp. Usta bir manipülatör. Ondan sonraki hafta ben ısrarla konuyu açınca kabul etti ve o hesabından da istek attı, asıl kullandığı hesap oymuş yani. Bilgilerine ulaştım ve evli olmadığını gördüm ama. O hesaptan da ekledi. İlk aylar iyiydi canım cicim ayları yani. Affettim o konuyu da. Bazen cinsellik konusunu açıyordu ben istemiyordum ilk başta sonra aklıma esti onunla birşeyler yaşamak istedim. O gün onun hiç aklında yoktu. Ben eve gitmeyi ve yaşamayı istedim. Kabul etti ama korunmak istemedi, geri çekilirim dedi. Ben de bunun hastalığı da var korunmak lazım dedim (ki benim geçmiş ilişkim de olmuştu ve ben hiv, hpv testi vermiştim ilk ilişkimden sonra sağlık kontrolü için, bunu ona söylemedim ama.) kabul etti ama ilişkide böyle o an sanki morali bozuldu yaparken bile tuhaftı yani böyle çok ciddi duruyordu. Saçma bir ilişki oldu. Neyse, ilişkiden birkaç hafta sonra soğudum vs dedi. Üzüldüm çünkü duygu besleyerek yapmıştım ben bunu. Soğudum falan dedi. Ayrıldık. Birkaç hafta sonra aradı beni nasılsın iyi misin seni merak ettim diye. Biz tekrar sevgili olduk. Hatta rahatsızlandığım bir zaman görev başındayken (polis kendisi) acile kadar benimle gelmişti üniforması olmasına rağmen elimi tutmuştu yanımda olmuştu. Neyse bu bir süre sonra yine soğuk davranmaya başladı bir derdi var gibiydi ama ayrılınca da hep arar sorardı iyi misin nasılsın bir sıkıntın derdin yok demi diye. Bu bir telefon konuşmasında hastaneye gittiğini söyledi. İlk başta dahiliye dedi, saçım dökülüyor ondan gittim dedi. Bende de oluyor ya hastalığım vardı dedim. Ne hastalığı dedi. Polikistik over var yumurtalık kisti dedim. Bulaşıcı birşey mi diye sordu hayır dedim. Sonra sen hiv misin dedi pat diye telefonda ağzım açık kaldı. Nasıl sorarsın böyle birşeyi ne alaka dedim. "İlişkide korunmak istedin hastalığı da var bu işin dedin, benimle birlikteyken de bir ara kan vermeye gittin hastaneye ama nedenini söylemedin ve benim o ilişkiden sonra içim içimi yedi "dedi "geceleri hep düşündüm" dedi. Tartıştık biz. Ondan sonra ben tüm testlerimi attım böyle bir adama kendimi kanıtlamak için. Dahiliyeye değil meğerse test vermeye gitmiş bir de, sonuç negatif tabii ki. Sonra laf eski ilişkilere falan geldi. Ben daha önce biriyle birlikte olmadım, böyle bir ilişkim olmadı yani dedi. Ama bana olduğunu söylemiştin dedim. Sonra beynimden vuran şu cümleyi söyledi "Tamam oldum ama yakınımdan biri olsun güvendiğim biri olsun diye bir erkek çocuğu vardı onunla oldu" Dedi. Tamam diyip kapattım telefonu suratına. Acaba birine mi birşey yaptı yoksa biri mi ona çocukken birşey yaptı diye kafamda kurdum. Ağzından mı kaçırdı bilmiyorum soğutmak için mi söyledi onu da bilmiyorum. O konuşmadan sonra sabah uyandım her yerden engellemiş beni. Bir yandan da konduramıyorum memur bu adam ve hiç beklemediğim için. Ondan sonra geçen hafta ben yazdım nasılsın vs diye. Aradı sesli olarak. Ve ha bire bana hasta mısın falan diye sordu, iyice deli oldum. Hiv pozitif olduğum alnımda mı yazıyor anlamadım yani hasta birine mi benziyorum anlayamadım ben. Sonra o konuşmayı hatırlattım bana telefonda böyle birşey yaptığını söylemiştim o kişi kaç yaşındaydı erkek olan dedim. Ne erkeği sen bana nasıl böyle iftira atarsın polisim ben salak salak konuşma vs diye sinirlendi baya. Ben 26 yaşında bir kadınla korunmasız ilişki yaşadım senden önce sadece dedi. Tamam ben yanlış duydum o zaman dedim. Evet bence de sen yanlış duydun dedi. Ve ben kendimi sorguladım bu arada acaba gerçekten yanlış mı duydum diye kendimden emin olamıyorum o derece. Bir yandan da sana hala duygum var seviyorum vs diyor bir yandan da uzak duruyor yaklaşmıyor. En son mesajlarıma cevap vermedi zaten bende kestim konuşmayı ama hikayelerime bakıyor bazen. Şimdi bunu anlatma sebebim hala kafamda bazı şeyleri oturtamamam. Çok öfkem var, böyle yazıp senden nefret ediyorum sen nasıl bir insansın diyesim geliyor. Bana yalan söylemeden her şeyi anlatmasını istiyorum. Ama biliyorum ki o kapasitede biri değil. 25 yaşinda bu arada kültürümüz ve aile yapımızda farklı. Ben ailemle oturup aynı masada ailemle içki içen biriyken o içki içmemi yargılardı, bırak derdi, istemezdi. Ailesi muhafazakar ve öyle okullarda okumuş birisi. Konuşma şeklimiz olsun ben hakaret kullanmazken ondan çok hakaret işittim. Yani yazsam elime birşey geçmeyecek biliyorum. Ama anlam veremiyorum. Ona psikologluk yapamam ve düzeltemem elbet ama ilişkinin başından beri bir derdi var gibiydi. Benden sonra da alkole başlamış hiç ağzına sürmeyen ve alkole karşı olan adam. Size sormak istediğim şey bunu nasıl öğrenebilirim? Öğrenmeyi geçtim içimdeki bu öfkeyi nasıl bastırırım? Ondan sonra birileriyle de buluşmaya çıktım belki bir şeyler yaşayarak unuturum dedim ama gece başımı yastığa koyduğım an yine onun bu söyledikleri ve acaba soruları var kafamda. Nefret ettiğimi söylemek yazmak istiyorum ama elime ne geçecek bilmiyorum, sadece kafamdaki soru işaretlerini susturamıyorum