Kafamdan atamıyorum!

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Merhaba hanımlar eşimle ilgili konu açacağımı düşünmezdim ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki bendeki hatayı veya eksikliği görmeme yardım edersiniz.
Eşimle aramiz iyi ilişkimiz iyi ne cinsel ne duygusal problemimiz yok. Şimdiye kadar isteyip de bana almadığı birşey yok, hiçbir konuda beni kısıtlamaz ve mutlu olmam için çırpınır.
Peygamber değil ya onun da kusurları var 1.si kaynanama düşkün ama onu atlattık 2.si sinirli oluşu ki bunu da evliliğimiz süresince törpüledi ama arada çıkıyor yine.
Kimilerince malumunuz bazen yazıyorum çocuğum olmuyor diye. Bu ay tüp bebek tedavim de iptal olunca psikolojim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum. Geceleri uyku sorunu yaşıyorum. Bir de ne olursa olsun konuyu buraya getirebiliyorum ki en kötüsü bu.
Bugün tv izlerken bir şey oldu ve ben yine çocuğum yok ki dedim öylesine kendi kendime. Eşim kızdı bağırdı o an ona kızdığını bile anlamadım ne oldu dedim sana kızdım böyle şeyler konuşma diyor. Ben eşimle bunu paylaşamıyorum. O bir derdi olunca bastıran insanlardan ben yapamıyorum unutamıyorum aklımı başka yere veremiyorum diye bana kızıyor.
Şimdi bana sevdiğin şeyleri yap vs diyeceksiniz yapamıyorum. Öyle tatsız ki herşey odaklanamıyorum. Ne yapacağım hayat durdu sanki. Eşim de paylaşmıyor üzüntüsünü ben ne yapacağım nasıl atlatacağım...
Not: Yazmayı unuttum eşim diyor ki çocuğumuz olmuyor hayatta bu da var normaldir. Ama sen bu konuyu bu kadar önümüze getirip negatif olarak evliliğimiz yıpratıyorsun.

Iste bunlar hep imtihan kardesim

Esin hakli herseyi cocuga baglarsan evliligini yipratirsin daha cok mutsuz olursun..

Akisina birakmayi dene..

Insallah tez zamanda hayirlisiyla bir evladin olur ne diyeyim..
Amin insallah. Imtihan deyip de atlatamıyorum da. Hayatım hep zorlu geçti. Sürekli neden bunlar benim başıma geldi diyorum herşey kötüye gidiyor gibi geliyor

Hakli bence de. Tersini o yapsa ne hissederdiniz bir düşünün? Bizim çocuğumuz olmasa ve eşim benimle mutlu degilmiscesine her konuyu buna baglasa, kahrolurdum herhalde.
Psikiyatriste ya da psikologa gitmeyi düşünün bence. Hayat bu. Cocugunuz olmayabilir. Sevdiginiz insan yanınızda ama. Napalim diyip ucunu salmaniz gerekir.

Amin insallah. Imtihan deyip de atlatamıyorum da. Hayatım hep zorlu geçti. Sürekli neden bunlar benim başıma geldi diyorum herşey kötüye gidiyor gibi geliyor

Iste onu yapmamalisin. Neden ben deyip isyan etmemelisin..
Burdaki konulara bir bak kimi esiyle kimi kv ile sinaniyor..

Cocugu ile hastalik ile derdi olanlar var maddi sikinti cekenler..

Aldatilan dayak yiyen neler neler..

Once elinde olanlar icin sukretmekle basla rahatca nefes alabildigin icin sukret mesela yardimsiz tuvalete gidebildigin icin..

Bunlari kucumseme sukrettikce rahatladigini goreceksin. Bebek mevzunu soyle yorumlayabilirsin. Hersey bizim kontrolumuzde degil cocuk sahibi olmakta..

Yalnizca O isterse olur. dua ve sabir

İnanın kimsenin hayatı kolay değil okuyorsunuzdur burada zaten . Degistiremeyecegimiz şeyler yüzünden üzülmeye devam etmek ne kadar yorucu değil mi . Gerek var mı bu eziyeti çekmeye .

Az önce yine aynı bu konu üzerine bir konu daha açılmış yalnız değilsiniz yazmayan bir o kadar daha insan var .

Naçizane tavsiyem evliliginize sarılın . Erkekler bizim gibi değil içlerinde ki fırtına nasıldır tahmin bile etmek istemiyorum.

Ama hayatta herşey çocuk değil ki . Sağlığınız yerinde eşiniz sağlıklı mutlu bir yuvanız var . Rabbim kaldiramayacagimiz imtihanlar vermesin .

Ama belli ki çok zorlaniyorsunuz evliliginizin ve kendi iyiliğiniz için destek almanız faydalı olur .

Psikiyatriste gitmeyi istiyorum uyku problemim için de ama ilaclar yumurtalara zarar verir diye korkuyorum.
Seni ben anlarım ben . .
Odak noktan şuan bebek. .
Tüp bebek neden iptal oldu ?
Salı toplama var da merak ettim
Olur inşallah bizlerinde cnm
Opuya kadar 8 yumurtam vardı e2 3000 di ama opu da yumurtaların içi boş çıktı 1 yumurta bile toplanmadı.

Elbet imtihan elbet daha zor kötü sorunlar var ama bu öyle farklı bir yokluk ki. Adamla kötü olursun boşanırsın. Hastasındır şifa ararsın. Bu çok farklı...

Evet canım
Sabır işi kesinlikle
Bende uyku bozukluğu var
Ama anemi yapıyor bana
Üzülmemek elde değil
Tedavi, çaba,sabır istiyor
Salı günü benim toplama
Sabırsızlıkla bekliyorum

Evet canım
Sabır işi kesinlikle
Bende uyku bozukluğu var
Ama anemi yapıyor bana
Üzülmemek elde değil
Tedavi, çaba,sabır istiyor
Salı günü benim toplama
Sabırsızlıkla bekliyorum
İnsallah herşey güzel gider. Anesteziden vs korkma ben kulaklarım ugulduyor dedim sonra gözümü odada açtım. Ilk cümlem kaç yumurta oldu ama hemşire doktor söyler dedi zaten o an anladım biseylerin kötü gittiğini ağlama ya basladim

Ahh canım
Belki bir daha ki sefere olur
Üzülmek, pes etmek yok

Ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum olmuyor. Zaten bu başlı başına bir dert. Doktoru dert ilacı dert iğnesi dert. Operasyonları stres. Bide tv izlerken mi ağlayalım allaskina? Zaten içimiz dışımız olmuş bebek! Evde bari birbirine sarılıp huzur bulmalı bence karı koca. Kocanız çok haklı kusura bakmayın. Biraz güçlü ve olgun davranmaya çalışın kendinizi koyvermeyin böyle. Stres iyice durumunuzu güçleştirir. Zamani gelince bizim de olur insallah sabirli olmaktan baska caremiz yok kendinizi yipratiyorsunuz. Bir de cinsel hayatımız iyi demişsiniz de, bu kadar takıntılı hale getirince, cinsel hayatı olumsuz etkileyeceğini söylüyor tüm doktorlar.

Ahh canım
Belki bir daha ki sefere olur
Üzülmek, pes etmek yok
İnsallah. ikinci adetimle tekrar başlayacak ama daha ilkini olamadım. Bugün opunun 10. günüydü genelde bu civarda olurmuş. Olsam da yoluma baksam diyorum hep aklımda o

Yasamayan bilmez ki bu derdi. Ne zordur ben bilirim. Gulsende gezsende sohbetde etsen aklin hep orda. Bambaska bi derttir. Rabbim tez zamnda hasretini dindirsin insallh.

İnsallah. ikinci adetimle tekrar başlayacak ama daha ilkini olamadım. Bugün opunun 10. günüydü genelde bu civarda olurmuş. Olsam da yoluma baksam diyorum hep aklımda o

İnşallah canım
Bu defa olacak güzel düşün
Çok dua et
İsteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah mevlammm

Aslında ben böyle aşırı takıntılı değilim ama normal değerlerde takip üzülmemi bile kabullenmiyor eşim. Bilmiyorum sadece opudan bikac gün sonra ilişkide ağrı oldu ama onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür diyeyim bari orda sorun olmasın yoksa adam iyice strese baglar

Eşiniz çok haklı... Bu durum sonuçta sizin elinizde olan birşey değil. Hayirliysa Zamanı geldi mi olur, hayırsız da olmaz. Şimdi düşünün ki çocuğunuz 3 yıla kadar olmayacak. 3 yıl boyunca hem kendi hayatınızi hem eşininizin hayatını zindan mi edeceksiniz?. Mutlulugunuzun tadını çıkarın lütfen. Sorunlara değilde güzelliklere odaklanin. Yoksa bir bakarsiniz eşiniz artık sizden kaçar hale gelmiş...

Stres bir numaralı düşman
Kozmetik ürünler zararlı

Yasamayan bilmez ki bu derdi. Ne zordur ben bilirim. Gulsende gezsende sohbetde etsen aklin hep orda. Bambaska bi derttir. Rabbim tez zamnda hasretini dindirsin insallh.
Amin insallah çok teşekkür ederim
İnşallah canım
Bu defa olacak güzel düşün
Çok dua et
İsteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah mevlammm
Amin ben de artık farklı denemediğim şeylere yöneliyorum quenzim 10 falan içmemiştim ondan alacağım macun aldım bir de 1 takviye daha okudum hep yumurta için. Bi de bunları deneyeyim

Işte o yone gidiyor gibi. Bir de tedavide aldığımız hormonlar da ruh halimizi değiştiriyor. Engel olamıyorum. Inşallah zamanla alışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…