- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
bizim de cocugumuz olmuyorMerhaba hanımlar eşimle ilgili konu açacağımı düşünmezdim ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki bendeki hatayı veya eksikliği görmeme yardım edersiniz.
Eşimle aramiz iyi ilişkimiz iyi ne cinsel ne duygusal problemimiz yok. Şimdiye kadar isteyip de bana almadığı birşey yok, hiçbir konuda beni kısıtlamaz ve mutlu olmam için çırpınır.
Peygamber değil ya onun da kusurları var 1.si kaynanama düşkün ama onu atlattık 2.si sinirli oluşu ki bunu da evliliğimiz süresince törpüledi ama arada çıkıyor yine.
Kimilerince malumunuz bazen yazıyorum çocuğum olmuyor diye. Bu ay tüp bebek tedavim de iptal olunca psikolojim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum. Geceleri uyku sorunu yaşıyorum. Bir de ne olursa olsun konuyu buraya getirebiliyorum ki en kötüsü bu.
Bugün tv izlerken bir şey oldu ve ben yine çocuğum yok ki dedim öylesine kendi kendime. Eşim kızdı bağırdı o an ona kızdığını bile anlamadım ne oldu dedim sana kızdım böyle şeyler konuşma diyor. Ben eşimle bunu paylaşamıyorum. O bir derdi olunca bastıran insanlardan ben yapamıyorum unutamıyorum aklımı başka yere veremiyorum diye bana kızıyor.
Şimdi bana sevdiğin şeyleri yap vs diyeceksiniz yapamıyorum. Öyle tatsız ki herşey odaklanamıyorum. Ne yapacağım hayat durdu sanki. Eşim de paylaşmıyor üzüntüsünü ben ne yapacağım nasıl atlatacağım...
Not: Yazmayı unuttum eşim diyor ki çocuğumuz olmuyor hayatta bu da var normaldir. Ama sen bu konuyu bu kadar önümüze getirip negatif olarak evliliğimiz yıpratıyorsun.
Öyle güldüm ki mesajınıza yanlış anlamayın. Normal hayatımda o kadar pozitifim ki insanlar hep polyana olma derler. Ama şu son bikac aydır şunu düşünüyorum acaba olmadığını kabullenmek, umut edip hayal kırıklığına uğramaktan daha mı az canımı acıtır? Kabullenmeye çalışma sürecim sancılı geçiyorDevam et bravo.
Ağla, sızla, uyuma, yeme, içme, mutlu olma...
Stres üzerine stres yap. Çocuk ihtimalini de ortadan kaldır.
Vallahi bravo!
Öyle güldüm ki mesajınıza yanlış anlamayın. Normal hayatımda o kadar pozitifim ki insanlar hep polyana olma derler. Ama şu son bikac aydır şunu düşünüyorum acaba olmadığını kabullenmek, umut edip hayal kırıklığına uğramaktan daha mı az canımı acıtır? Kabullenmeye çalışma sürecim sancılı geçiyor
ben kabullendim artıkÖyle güldüm ki mesajınıza yanlış anlamayın. Normal hayatımda o kadar pozitifim ki insanlar hep polyana olma derler. Ama şu son bikac aydır şunu düşünüyorum acaba olmadığını kabullenmek, umut edip hayal kırıklığına uğramaktan daha mı az canımı acıtır? Kabullenmeye çalışma sürecim sancılı geçiyor
Yaşım zaten 37 kesin istemiyorum eşimle olacağınıda zaten düşünmüyorum istesem bile regli olmuyorum ben çünkü (son iki ay hariç diyelim)Istemiyorim demeyin kötü enerji. Şimdi düşünmüyorum denek daha iyi sanırım. Himym dizisini biliyor musunuz Robin diye bir karakter vardı cocuk istemiyordu ve çocuğu olmayacağını öğrenmişti dedi ki 'Bir seyi yapmak istemeyebilirsin ama sana yapamayacaginin söylenmesi cok zor' biraz oyle. Evet eşime tutunurum ama zamanla bu konunun aramızda büyümesinden de korkuyorum.
Kuzum merhaba Allahım yardımcın olsun...sınavımız var şöyle düşün seni sınavında bu dünyada..bende temmuz ayında kanser değerim yüksek çıktığında çocugun olmaz dediginde kötü oldum günlerce agladım hastanede yattım ağladım..ne gelirse Allahtan dedim..kendinin ilacı kendinsin seni sen iyi edeceksin...hepimiz anne olamıcaz belki ya da baba..Rabbim bilir ama unutma Mevlam kuluna taşıyamacağı yük vermez kim ne derse desin senin yarana kabuk baglatıp unutturamazMerhaba hanımlar eşimle ilgili konu açacağımı düşünmezdim ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki bendeki hatayı veya eksikliği görmeme yardım edersiniz.
Eşimle aramiz iyi ilişkimiz iyi ne cinsel ne duygusal problemimiz yok. Şimdiye kadar isteyip de bana almadığı birşey yok, hiçbir konuda beni kısıtlamaz ve mutlu olmam için çırpınır.
Peygamber değil ya onun da kusurları var 1.si kaynanama düşkün ama onu atlattık 2.si sinirli oluşu ki bunu da evliliğimiz süresince törpüledi ama arada çıkıyor yine.
Kimilerince malumunuz bazen yazıyorum çocuğum olmuyor diye. Bu ay tüp bebek tedavim de iptal olunca psikolojim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum. Geceleri uyku sorunu yaşıyorum. Bir de ne olursa olsun konuyu buraya getirebiliyorum ki en kötüsü bu.
Bugün tv izlerken bir şey oldu ve ben yine çocuğum yok ki dedim öylesine kendi kendime. Eşim kızdı bağırdı o an ona kızdığını bile anlamadım ne oldu dedim sana kızdım böyle şeyler konuşma diyor. Ben eşimle bunu paylaşamıyorum. O bir derdi olunca bastıran insanlardan ben yapamıyorum unutamıyorum aklımı başka yere veremiyorum diye bana kızıyor.
Şimdi bana sevdiğin şeyleri yap vs diyeceksiniz yapamıyorum. Öyle tatsız ki herşey odaklanamıyorum. Ne yapacağım hayat durdu sanki. Eşim de paylaşmıyor üzüntüsünü ben ne yapacağım nasıl atlatacağım...
Not: Yazmayı unuttum eşim diyor ki çocuğumuz olmuyor hayatta bu da var normaldir. Ama sen bu konuyu bu kadar önümüze getirip negatif olarak evliliğimiz yıpratıyorsun.
Çok teşekkür ederim herkese teşekkür ederim. Böyle güzel şeyler okumak öyle iyi geliyor ki. Anlaşılmak... Allahtan ne gelirse amenna. Gelmezse de sorun yok...Kuzum merhaba Allahım yardımcın olsun...sınavımız var şöyle düşün seni sınavında bu dünyada..bende temmuz ayında kanser değerim yüksek çıktığında çocugun olmaz dediginde kötü oldum günlerce agladım hastanede yattım ağladım..ne gelirse Allahtan dedim..kendinin ilacı kendinsin seni sen iyi edeceksin...hepimiz anne olamıcaz belki ya da baba..Rabbim bilir ama unutma Mevlam kuluna taşıyamacağı yük vermez kim ne derse desin senin yarana kabuk baglatıp unutturamazbu çok büyük bi sınav...mevlamda bizi böyle yarattı...belki sen cennetliksin belki doğacak yavru senin için hayırlı değil eşim öyle demişti belki günahkar olucaz Allah bilir..ben seninle çocuk için evlenmedim demişti evlatlık alırız diyodu...üzülme demek çare değil ama zamanı var olacak emin ol..sen ferah tut gönlünü...duanı eksik etme...elinden geleni yap ben elimden geleni yaptım dersin..Ne gelirse Rabbimden...sanada vercek bebişler unutma...buraya sayfalar yazsam acını çektigini bitirmez biliyorum ama unutma her zaman destekçinim :* kuzuuuummmm üzülmeee herşey güzel olacak...
İnşallah olur çocuğunuz üzülmeyin hersey Allahtan.Evlat edinebilmek için en az 5 yıl evli olma veya çiftlerden birinin 30 yaş ve üstü olması gibi bir şart var ikisine de uymuyoruz. Evlilik 5 yıl dolunca hala çocuğumuz olmamışsa başvuracağız.
Merhaba hanımlar eşimle ilgili konu açacağımı düşünmezdim ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki bendeki hatayı veya eksikliği görmeme yardım edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?