- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
adam yalancı serefsız karaktersızArkadaşım vasıtasıyla bizim bölümden birisiyle birbirimize yardımcı olalım diye tanıştırıldım (facebook üstünden) seneler önce. Aynı derslere girmemize rağmen birbirimizi görmemişiz. Tanıştığımız günden itibaren beni arardı. 1 saat öyle konuşuyorduk. İkimiz de farklı şehirdeyiz. Sen gelirsen görüşelim, ben gelirsem görüşelim derken bir baktım evlenmiş. O zaman üzüldüm ama yazmadım. Evliliği kısa sürmüş, yine beni aramaya başladı. Bana mesleği ile ilgili söylediği her şey yalanmış (polis çıktı). Neden yalan söyledin dediğim de " ben sana her şeyimi anlatmak zorunda değilim, birbirimizi hiç görmedik, çok uzattın" gibi şeyler söyledi. Ben de engelledim. 2-3 hafta sonra tekrar aradı, çok geç olmadan bir dinle dedi, arama kısmından da engelledim. Ama aklımda hala. Amacı benle konuşup egosunu tatmin etmek değil mi? Düzgün bir niyeti olsa araya ortak arkadaşlarımızı sokar gene ulaşırdı bence. Facebooktan da çıkarmış beni ben engellemeden önce, neden anlamadım.
Liseli gibi yazdım ama yaşlarımız 30 ve üzeri.
@ N nscckts , arayınca meşgule attım ve whatsapptaki engelini kaldırıp neden aradığını sordum, sonra yine engelledim.
Arada ilişki bile yokken, hoşlanmışım, beklediğim şey "bir hata yaptım, geleyim, yüzyüze konuşalım". Biraz salağım kabul ediyorum. Boşluk mu bilmiyorum, çok önemli bir sınavım var ama konsantrem dağıldı. Sadece konuştuğum kişiyi görmek isterdim.
Sana değer verse çok uzattın falan demez. Öbür kadın bunun ne olduğunu anlamış gitmiş. Bekarken sana gelmek isteseydi gelirdi. Sen kimsenin yedek parçası değilsin yol ver gitsin. Aklına da söyle öyle biri hiç olmadı de. Mesleğine falan aldırma o meslektekilerin çoğu mesleğin ağırlığını taşıyamıyor değişik bir insana dönüşüyor. Hiç kimseye mesleği için değer biçimeyin kızlar inanın çoğu fos çıkıyor.Arkadaşım vasıtasıyla bizim bölümden birisiyle birbirimize yardımcı olalım diye tanıştırıldım (facebook üstünden) seneler önce. Aynı derslere girmemize rağmen birbirimizi görmemişiz. Tanıştığımız günden itibaren beni arardı. 1 saat öyle konuşuyorduk. İkimiz de farklı şehirdeyiz. Sen gelirsen görüşelim, ben gelirsem görüşelim derken bir baktım evlenmiş. O zaman üzüldüm ama yazmadım. Evliliği kısa sürmüş, yine beni aramaya başladı. Bana mesleği ile ilgili söylediği her şey yalanmış (polis çıktı). Neden yalan söyledin dediğim de " ben sana her şeyimi anlatmak zorunda değilim, birbirimizi hiç görmedik, çok uzattın" gibi şeyler söyledi. Ben de engelledim. 2-3 hafta sonra tekrar aradı, çok geç olmadan bir dinle dedi, arama kısmından da engelledim. Ama aklımda hala. Amacı benle konuşup egosunu tatmin etmek değil mi? Düzgün bir niyeti olsa araya ortak arkadaşlarımızı sokar gene ulaşırdı bence. Facebooktan da çıkarmış beni ben engellemeden önce, neden anlamadım.
Arkadaşım vasıtasıyla bizim bölümden birisiyle birbirimize yardımcı olalım diye tanıştırıldım (facebook üstünden) seneler önce. Aynı derslere girmemize rağmen birbirimizi görmemişiz. Tanıştığımız günden itibaren beni arardı. 1 saat öyle konuşuyorduk. İkimiz de farklı şehirdeyiz. Sen gelirsen görüşelim, ben gelirsem görüşelim derken bir baktım evlenmiş. O zaman üzüldüm ama yazmadım. Evliliği kısa sürmüş, yine beni aramaya başladı. Bana mesleği ile ilgili söylediği her şey yalanmış (polis çıktı). Neden yalan söyledin dediğim de " ben sana her şeyimi anlatmak zorunda değilim, birbirimizi hiç görmedik, çok uzattın" gibi şeyler söyledi. Ben de engelledim. 2-3 hafta sonra tekrar aradı, çok geç olmadan bir dinle dedi, arama kısmından da engelledim. Ama aklımda hala. Amacı benle konuşup egosunu tatmin etmek değil mi? Düzgün bir niyeti olsa araya ortak arkadaşlarımızı sokar gene ulaşırdı bence. Facebooktan da çıkarmış beni ben engellemeden önce, neden anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?