Kafamdan atamıyorum

Seninle konusurken gidip evlenmis bu adam. Seninle olmak isteseydi evlenmezdi degil mi? Meslegi hakkinda yalan soylemis. Belli ki bosta kalinca oylesine sana yaziyor, deger fln vermiyor yani. Seninle konusurken evlenmis daha otesi var mi? Sen hala gelseydi gorseydim diyorsun. Hic ugrasma engelle her yerden. Zamanina yazik

biraz daha vurabilirsiniz, gerçekleri duymak iyi geliyor.
Öyle biri ile tanıştım wp ta ve sosyal medyadan tanışıp görmeden aşık olanları saf bulup gülerken başıma geldi. Oda istanbul'da polisti... herşey iyi hoş giderken gayet güzel anlaşır keyifli bir şekilde sohbet ederken buluşma planları yaparken bana birden nedensiz yere kötü davrandı durduk yere tersledi beni kendinden uzaklaştırdı. Bende no sunu sildim aramadım birdaha ama aylarca unutamadım hiç aklımdan çıkmadı çok üzüldüm neden böyle yaptı diye aradan 5 ay sonra mesaj attı o olduğunu görünce heyecandan ellerim titredi ama keşke hep o soru işareti ile kalsaydı hiç yazmasaydı ne dedi biliyormusun? Beni kaybetmek istemediği için yalan söylediğini evli ve bi çocuğu olduğunu bağlanmaya başlayınca korkup kaçtığını söyledi.. yani anlayacağın hayalet sevgililer yalancı sahtekar oluyor oyüzden çok takılmamak lazım.. gerçek dünyaya dönmek lazım.

Hungary nasıl ulaştı size tekrar? işin kötüsü ben beni onla tanıştıran arkadaşa çemkirmeyi de düşünüyorum da, rahatsız etmemek için yazmayacağım, güvendiğim bir arkadaştı, yoksa numaramı kimseye vermezdim.

Hungary nasıl ulaştı size tekrar? işin kötüsü ben beni onla tanıştıran arkadaşa çemkirmeyi de düşünüyorum da, rahatsız etmemek için yazmayacağım.
Numarasını silmiştim o benim numaramı silmemiş... 5 ay sonra yeniden yazdı bir an yazdığını görünce yarım kalan herşeyin tamamlanacağı hissi doğdu içime ama evli ve çocuklu olduğunu itiraf edince boğazıma yumruk oturdu karısını sevmediğini söyledi karısı hakkında kötü konuşurken bir an empati yaptım karısının yerinde olmak istermiydim gerçekten istemezdim ? Aynı yastığa baş koyduğu çocuğunun anası hakkında insan bir yabancıya böyle nasıl kötü bahseder vefa nedir hiç mi bilmez yazık günah. İnsan böylelerini görünce evlilikten soğuyor...

Ne sıklıkta arıyordu sizi? görüştünüz mü? sosyal medyası falan yok mu? eşi olduğunu anlayacak hiçbir şey yok muydu? eşleri bunları nasıl öğrenmiyor ben asıl bunu merak ediyorum.

Ne sıklıkta arıyordu sizi? görüştünüz mü? sosyal medyası falan yok mu? eşi olduğunu anlayacak hiçbir şey yok muydu? eşleri bunları nasıl öğrenmiyor ben asıl bunu merak ediyorum.
Yüz yüze hiç gelmedik ama telefonda çok rahattı geceleri falan konuşuyorduk hatta görüntülü konuştuk oyüzden evli olduğundan hiç şüphelenmedim. Sosyal medyasınada baktım evli olduğuna dair tek emare yoktu.. ya çok kötü bir durum gerçekten Allahtan hiç buluşmadan öğrendim ne mal olduğunu ciddi zaman kaybı olurdu benim için ama bana ders oldu tabi bir daha böyle sazan gibi tanımadan etmeden gönül bağlamam kimseye.

Ya kusura bakmayın çok soru oldu ama, dışarıda mı oluyordu aradığında? Beni arayan da öyleydi de ondan sordum. Bu arada geçmiş olsun, gerçek hayatta tanısanız da bu yalan söyleme bir yetenek işi. Ben onun gerçek mesleğini başka bir arkadaşımdan duymuştum mesela, ama "yok yanlış anlamış" diyince ona inanmıştım. çok gerçekçiydi çünkü.

Adam görüsmeniz devam ederken evlenmis, ustune yalan ustune yalan soylemis, evliligi bittikten sonra tekrar sana yazmis ve hala yanar doner davranmaya devam ediyor. Araya birilerinu koyup yazmamasindan cok daha buyuk sorunlar bunlar.
Degil bizzat kendi ulasmasi kapinda sabahlara kadar yatsa yine acaba dememelisin. Niyeti düzgün mü degil mi bilmem ama adamin duzgun olmadigi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…