- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ilerde o erkek cocuk onların agzına tükürecek ama haberleri yok. İstisnasız bu hep oyle olmustu benım de kardesım demek istemiyorum aynısını bana yaptı sımdı 19 yasında anneme kufur edip evden kovuyormus oyle duydum cunku gorusmuyorum zaten daha cokkk cekecek evlat ayrımı yapmanın bedeli olmalıAnnem saolsun erkek çocukları ni simartti böyle .bize saygisiylik yaptıklarında bile o küçük diyip susturdu bizi
Ben çoktan haram ettim onlarda üstüne oturdukları altından hayır görmesinler . ben artık sustum hu altin konusunda Allah'a birakiyorumHaram olsun ne diyip pıslık ınsanlar
Öyle bir his ki, ağlamak istiyorsun, ağlayamıyorsun, boğazında düğümlenen birşey var geçmiyor, nefes alamayacak gibi oluyorsun... Off...Hemde nasıl .
Okadar tanidikmi bu yaz diklarin.abimide böyle yetiştirdi abime herşey yaptı ev bark ne dersen borcuna kadar ödedi.ama annemle altlı ustluler yukarı ciktiginda anne nasılsın bile demiyor.hakediyorlar annem dahi hakediyir.daha dün de dedim 15 yaşındaki kardesimide abime benzettin bu olanlar hep senin yüzünden falan bide bu yüzden kavga ettikIlerde o erkek cocuk onların agzına tükürecek ama haberleri yok. İstisnasız bu hep oyle olmustu benım de kardesım demek istemiyorum aynısını bana yaptı sımdı 19 yasında anneme kufur edip evden kovuyormus oyle duydum cunku gorusmuyorum zaten daha cokkk cekecek evlat ayrımı yapmanın bedeli olmalı
Uzun vadede doğru karar, hastaneden sonra neden devam etti ? Adama da üzüldüm, alışkanlık yüzünden ölüp gidecek ailesi dağıldı.Madde bağımlısı bize bı zararı yoktu iyi biriydi ama .çocuğuma kötü örnek olucakti bu yüzden katlanamadim ben bikere şans vermiştim ona hastaneye yattı 3.4 ay kullanmadı sonra yine başa sardık olmadi bende terk ettm
Aynen öyle gözyaşım la beraber gülüyorum artik. Karmakarışık duygulardayim ne hissetigimi bilmiyorum .ben mutlumuyim ailemin yaninda mutsuzmuyum yada koca yanında hangi tarafta daha mutsuzdum die sorgularken buluyorum kendimi yine bir cevap bulamıyorum . artik ağlarken bile gülme tutuyor beni gülerkende ağlama tutuyor . karmakarışıgim yaÖyle bir his ki, ağlamak istiyorsun, ağlayamıyorsun, boğazında düğümlenen birşey var geçmiyor, nefes alamayacak gibi oluyorsun... Off...
Yok hiç üzülme bile isteye devam etti çünkü eminim.çip takıldı çip etkisi biter bitmez kalktı yine maddeye koştu .biz anlaşabilir dik çok mutlu bı aile olabilirdik ama o maddeyi tercih etti kendi bilir.bizi dusunseydi zaten kullanmadı yuvası dağılmış olmazdiUzun vadede doğru karar, hastaneden sonra neden devam etti ? Adama da üzüldüm, alışkanlık yüzünden ölüp gidecek ailesi dağıldı.
Yaşlar ufaksa basmıyordur daha kafa, ama olan olmuş oluyor. Siz mücadeleyi bırakmayın. Çocuğunuza güzel bir gelecek hazırlayın inşallahYok hiç üzülme bile isteye devam etti çünkü eminim.çip takıldı çip etkisi biter bitmez kalktı yine maddeye koştu .biz anlaşabilir dik çok mutlu bı aile olabilirdik ama o maddeyi tercih etti kendi bilir.bizi dusunseydi zaten kullanmadı yuvası dağılmış olmazdi
annenizin yatacak yeri yok esi kendını yakmaya calisan kısı mısınız eger o kısıysenız babanız vefat mı etmıstı ev kat katlı bakın o evlerde sızın hakkınızda var abiniz iste oturuyorsa alt da sızın hakkınızı alın yok oyle erkek cocuk diye eve kurulup kızı eve sıgdırmamak
Okadar tanidikmi bu yaz diklarin.abimide böyle yetiştirdi abime herşey yaptı ev bark ne dersen borcuna kadar ödedi.ama annemle altlı ustluler yukarı ciktiginda anne nasılsın bile demiyor.hakediyorlar annem dahi hakediyir.daha dün de dedim 15 yaşındaki kardesimide abime benzettin bu olanlar hep senin yüzünden falan bide bu yüzden kavga ettik
Abla sen niye kendini hirpaliyorsunki bu devlet senin gibi ablalar icin kadin siginma evi yaptilar ettiler git oraya seni istemeyenleri sende isteme madem bu kadar kiymetsizin ailenin git vallaha git sana da gunah yavruna daAllah bikere benim belamı vermiş ya .ulann çocuğu uyutacak yerim bile yok.toplam 3 oda biri kardeşimin odası biri babam orda .biri uyucam diyor biri ağda yapicam diyor diğeri TV izliyor gürültü var. Biride demiyor tamam iki dakka uyut sonra ben işimi yaparım. En küçük kardeşim 15.yasinda dün ucurtmasini aldık damda ucuralim dedik pisliginden yanımızdan gitmedi ucurtmamizada izin vermedi.kendi ucurttu biyere takıldı azıcık yırtık oldu diye .siz dama getirdiniz ucurtmami deyip parçaladı ben sinirden gülünce de ucurmanin odununu bana savurdu .sonra anneme şikayet etti annem geldi bı ton bağırdı çağırdı.cocufu uyutacam biri anlayış göstermiyor . çocuk zaten beni uyutmuyor gece park yataktan çıkıp daracık yer yatağında uyuyorum kalkıp yanıma geliyor cenin pozisyonunda uyumaya çalıyor um sabah saat 7 uyanıyor.koca desen zaten biliyorsunuz Allah'ın belası hayatımı karartti.hersey üstüme üstüme geliyor bunalıma girdim iyice uykusuzluk yapılan dusuncesizlik herşey canımı çok sıkıyor.bi dakka oturmak yok zaten .çocuktan olmasa başımı alır giderim ayağımın götürdüğü yere .çocukla hiçbir hareket edemiyorum kendimi kabirde gibi hissediyorum .sanırım deliriyorum
İnşallah teşekkür edrrmYaşlar ufaksa basmıyordur daha kafa, ama olan olmuş oluyor. Siz mücadeleyi bırakmayın. Çocuğunuza güzel bir gelecek hazırlayın inşallah
Canım ben orayida araştırdım biraz ordada tekin insanlar yokki benim gibi travma.gecirmis sağlıklı düşünemeyen kadınlar var .o kadınlar bı araya geldiğinde nolur .benim 2 yaşında çocuğum var hadi kendimi geçtim çocuğumu nasıl okadar tanımadigim kadınların içine kafam rahat bı şekilde nasıl uyucazki biz.ben çalışıp herşeyi düzene soksam biran önce rahatlariz zaten.oda bianda olucak iş değil zaman gerektirir.bu zamanda yipranicaz anlaşılan . başka çarem yok yani napim..kalmak zorundayım ailemleAbla sen niye kendini hirpaliyorsunki bu devlet senin gibi ablalar icin kadin siginma evi yaptilar ettiler git oraya seni istemeyenleri sende isteme madem bu kadar kiymetsizin ailenin git vallaha git sana da gunah yavruna da
Oyle de abla en azindan ailenden gordugun kotulugu disarda gorsen bu kadar zoruna gitmez onlar oyle davraniyorlarki sen bıkasın gidesin diye bir insan ne olursa olsun boyle davranilmaz abla snaa da gunah meleklerine deCanım ben orayida araştırdım biraz ordada tekin insanlar yokki benim gibi travma.gecirmis sağlıklı düşünemeyen kadınlar var .o kadınlar bı araya geldiğinde nolur .benim 2 yaşında çocuğum var hadi kendimi geçtim çocuğumu nasıl okadar tanımadigim kadınların içine kafam rahat bı şekilde nasıl uyucazki biz.ben çalışıp herşeyi düzene soksam biran önce rahatlariz zaten.oda bianda olucak iş değil zaman gerektirir.bu zamanda yipranicaz anlaşılan . başka çarem yok yani napim..kalmak zorundayım ailemle
Kardeşinize bodozlama girin. Bak sen 15 yaşındasın, eşyalarımı ben sen doğduğunda paylaştım. Artık dayı oldun, biliyorum belki kendini hala çocuk görüyorsun vs vs diye. Hemen açıklama yapar, ne çocuğu vs vs. Eşyanı senden izinsiz kullandıysam özür dilerim ama yanımızdaydın. Bir uçurtma için bu kadar sinirlenmiş olamazsın. Asıl neden neydi diye sorun. Ergen olduğu için şu an dünyaya meydan okuyordur, bir yandan da ilgi sizin ve çocuğun üzerinde diye kıskanıyordur.15 yaşında ne uçurtması lan? Ama böyle dememek lazım. Sanki onunla arkadaş oluyormuşsunuz gibi davranın, konuşun, size açılmasını sağlayın. Benim derdim bana yeter demeyin. Sonuçta o da çocuk. Bir anda herkes stresten ve ne yapılacağını bilmeden bencilleşmiş olabilir. Sabredin, her şey yoluna girer. Bazen ailede bir kişi dengeyi kurar. Çocuk konusunda canınızı sıkmayın, kendi kendine uyumasna alıştırmak ilk hedefiniz olsun. Ayakta sallama,yanına yatma olarak değil ama bir süre ağlamasına katlanarak kendi kendine uyuması gerekiyor. Belirli bir rutininiz olsun. Müzik- uyku melodisi, ışık karartma gibi. Her gün aynı saatlerde ona ilgi göstermeden, konuşmadan sakince yatağına oturtup, müzik açıp, ışığı karartıp- tam karanlık olmayacak- uyuması için yalnız bırakın. Kimsenin odaya girmesine izin vermeyin. İş bulunca endişe etmeyin. Sonuçta siz o evde yetiştiniz ve o evden çıkıp evlendiniz. Bir süre para biriktirir ve ev arkadaşı öğrenci vs bulup çıkarsınız.Utanma olsa 15 yaşındaki erkek kardeşim uçurtmayı suratıma atarmiydiki
Saol kuzum üzülme atlaticaz inşallah Allah büyük.arada sinir krizi geçiriyorum böyle yaptiklarinda ama şuan sakinim geçti bile öfkem.idare edicez napalim .aradada buraya yazip rahatlıkcaz sen sıkma canını :)Oyle de abla en azindan ailenden gordugun kotulugu disarda gorsen bu kadar zoruna gitmez onlar oyle davraniyorlarki sen bıkasın gidesin diye bir insan ne olursa olsun boyle davranilmaz abla snaa da gunah meleklerine de
Ben çocuğumu uyutmak için bile giremiyorum ki .bu yüzden sorun çıktı işte .nasıl ona melodi karanlık falan yapım :) .ilgi benim üstümde değil zaten bide olsa ne olur halim Allah bilir.herkez kendini düşünüyor ben çocuğumu .şimdi uyuttum onu beşiğinde bıraktım kardeşimde biyandan ağda yapıp bı yandan telefonla konuşuyor inşallah bu yüzden uyanmaz hemen .benimde kafa dinlemeye okadar ihtiyacım varkiKardeşinize bodozlama girin. Ergen olduğu için şu an dünyaya meydan okuyordur, bir yandan da ilgi sizin ve çocuğun üzerinde diye kıskanıyordur.15 yaşında ne uçurtması lan? Ama böyle dememek lazım. Sanki onunla arkadaş oluyormuşsunuz gibi davranın, konuşun, size açılmasını sağlayın. Benim derdim bana yeter demeyin. Sonuçta o da çocuk. Bir anda herkes stresten ve ne yapılacağını bilmeden bencilleşmiş olabilir. Sabredin, her şey yoluna girer. Bazen ailede bir kişi dengeyi kurar. Çocuk konusunda canınızı sıkmayın, kendi kendine uyumasna alıştırmak ilk hedefiniz olsun. Ayakta sallama,yanına yatma olarak değil ama bir süre ağlamasına katlanarak kendi kendine uyuması gerekiyor. Belirli bir rutininiz olsun. Müzik- uyku melodisi, ışık karartma gibi. Her gün aynı saatlerde ona ilgi göstermeden, konuşmadan sakince yatağına oturtup, müzik açıp, ışığı karartıp- tam karanlık olmayacak- uyuması için yalnız bırakın. Kimsenin odaya girmesine izin vermeyin.
Insallah abla allah yardimcin olsun rabbim sabir versin insallahSaol kuzum üzülme atlaticaz inşallah Allah büyük.arada sinir krizi geçiriyorum böyle yaptiklarinda ama şuan sakinim geçti bile öfkem.idare edicez napalim .aradada buraya yazip rahatlıkcaz sen sıkma canını :)
İnşallah tsk edermAllah yardımcınız olsun. Sınavınız ağır ama Allah büyük. Şu hayırlı ayda bol bol dua edin. İnşallah kısa sürede beklemediğiniz güzel bir kapı açılır önünüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?