- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.277
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben zaten calisicam su korona bittiğinde . çalıştığım da bile huzur gormucemki aklım hep çocuğumda olucak ben burdayken bile çocuğumu uyutamiyorum .ben işteyken nasıl olucak acaba . Herkez kendi başının çaresine bakicak kesin yine olan benim çocuğuma olucak ..yahuu benim koca evinde yerim olmadı aile evinde olmadı .mezardada olmucak .ben niye geldim bu dünyaya arkadaş valla cildiricamÇalışma imkanınız varsa ayrı eve çıkın derim.Gercekten ev üstüne ev olmuyor Alalh yardımcınız olsun . Karantinaninda etkisi var bunda mutlaka
Utanma olsa 15 yaşındaki erkek kardeşim uçurtmayı suratıma atarmiydikiAllah aılenınde hayırlısını versın.
Senın adına gercekten uzgunum, yeter artık barı on dk izin verin cocugumu uyutayım benım yerımde sız olsanız ben sıze boyle davransam hoşunuza gıder mı desen bıraz utanırlar mı? Yoksa aynen devam ederler mı?
Ucurtmaya da ıyı olmus.
Belkı annen baban empatı yapar, duzelırler.Utanma olsa 15 yaşındaki erkek kardeşim uçurtmayı suratıma atarmiydiki
İki yüzüğüm var .kp kv falanda alicaZ altını bankaya borcumuz var şuan yapamayız diyip üstüne kondular .kendilerine arabada aldılar altında yapip koluna taktı kv ama benim altınını vermediYokmu hiç altın falan bozdurup,ev tutun kendi düzeninizi kurun... burdan da eşiyle sorunlu olan kadınlar illa bir yerden kısıp birikim yapın hayatın ne getireceği belli olmuyor
Öyle soylemeyin lütfen hepimiz türlü dertlerden muzdaribiz. Mutlaka güzel günlerinizde olacaktır. Kreşe verirsiniz çocuğu çok iyi güvenilir yerler var . Düzeniniz oturur inanın olmayacak bir şey değilBen zaten calisicam su korona bittiğinde . çalıştığım da bile huzur gormucemki aklım hep çocuğumda olucak ben burdayken bile çocuğumu uyutamiyorum .ben işteyken nasıl olucak acaba . Herkez kendi başının çaresine bakicak kesin yine olan benim çocuğuma olucak ..yahuu benim koca evinde yerim olmadı aile evinde olmadı .mezardada olmucak .ben niye geldim bu dünyaya arkadaş valla cildiricam
Yok canım ya zaten ben bekarken de burda huzur görmedim ki oyuzden gozum karardı hemen evlendim ya 20 yaşında.yagmurdan kaçarken doluya tutuldumBelkı annen baban empatı yapar, duzelırler.
Olucak inşallah daha kötü ne gelebilir ki başımızaÖyle soylemeyin lütfen hepimiz türlü dertlerden muzdaribiz. Mutlaka güzel günlerinizde olacaktır. Kreşe verirsiniz çocuğu çok iyi güvenilir yerler var . Düzeniniz oturur inanın olmayacak bir şey değil
Öyle yapicamİnsanın kendi anne babasının çocuğuna yükmüş gibi hissettirmesi çok kötü bir şey.Verecek tavsiye bulamadım.Korona bitsin direk iş ara.
Çocuğum iki yaşında.egitim lise terk .ev tutması kolay da kira ödenir bir şekil .eşyalar yok hepsi koca evindeCalismaya baslayinca 1 ay idare edin sonra kendi evinize cikin.inanin kuru ekmekte olsa kafaniz rahat olur.ucuz bi ev bulun ne kadar kotude olsa oglunuzla rahat olursunuz.sonrasi allah buyuk egitim durumunuz nedir hem calisip hemde sinavlara falan calisin.cok zor ama 2 yilda rahatlarsiniz.cocugunuz kac yasinda
Çocuğum iki yaşında.egitim lise terk .ev tutması kolay da kira ödenir bir şekil .eşyalar yok hepsi koca evindeCalismaya baslayinca 1 ay idare edin sonra kendi evinize cikin.inanin kuru ekmekte olsa kafaniz rahat olur.ucuz bi ev bulun ne kadar kotude olsa oglunuzla rahat olursunuz.sonrasi allah buyuk egitim durumunuz nedir hem calisip hemde sinavlara falan calisin.cok zor ama 2 yilda rahatlarsiniz.cocugunuz kac yasinda
Onlar bölüşülecek, azıcık vicdanlıysa hepsini de verir belki. lise niye terk annem valla saçımı başımı yolasım geliyor konuları okudukça. Belediye kreşleri 3 yaş üstünü alır , bir yıl dişinizi sıkarsınız. Valiliğe kaymakamlığa aile sosyal politikalar bakanlığına başvurursunuz. Akmaz ama damlar. Yeter ki bir iş bulun, asgari ücret bile olsa bı hayattan iyidir.Çocuğum iki yaşında.egitim lise terk .ev tutması kolay da kira ödenir bir şekil .eşyalar yok hepsi koca evinde
Lise terk.ben daha önce kasiyerlik yaptım zaten ama kurumsal marketler değil öyle .onlar zaten lise mevzunu istiyorlarMezuniyet ne ? Şu sıralar koronaya rağmen market personeli alımı devam ediyor hala. Gerçekten üzüldüm konunuza , Allah yardımcınız olsun. Eminim en kötü günleriniz bunlar zamanla herşey çok daha güzel olacak. Aileniz belli ki saygısız kapasitesiz sizi de yıldırarak geri göndermek istiyorlar. Mecburlar bakacaklar, ezilmeyin. Çocuğu doğurmakla olmuyor kız çocuğunu okutacaksın iş sahibi yapacaksın sonra kocaya gitti geldi , mecbur bakacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?