kafamız karışık

buralara resim konarak mı çözüm bulunur.resimden nasıl bir tahlil yapılır.ayrıca maksat farklı .kız tarafı sorun etse aileyle konuşulur değil mi
resmi istemişler galiba ilk öyle koymuş
tabiki resimle çözülmez
arkadaşı yanındaysa rızası varsa konur
belki kız dedi bi koy diye
madem siz tanıyorsunuz açın arayın haber verin o halde haberi var mıymış

Gerçekten de nişanlanan kızın yani arkadaşınızın haberi var mı konu açtığınızdan kafanıza göre açıp mı koyuyorsunuz bu resimleri?

iyi arkadaşı da nişanlısına ben izin verdim o zaman desin.ne alaka.arayacağım,kim olduğunu öğreneyim de

iyi arkadaşı da nişanlısına ben izin verdim o zaman desin
bu kısmı anlamadm canım
maden arkadaşı izin vermiş,kız nişanlısına resim koymasına ben izin verdim der,sonucuna katlanır

Bu arada bu tehditlerde kayıtlı haberin ola :) ortaya çıkınca ben sana sorucam bakalım hadi kolay gelsin

Ortalık karisti valla egem abla bnm konumada bi el atsana

konuyu nere çektiniz ara kardeşim durma iyi misin? Kimlerle uğraşıyorum birebir doğru bunlar tmm hadi canım

kim olduğunu bu şekilde öğrenemezsnizki egem
bir durum varsa ara
gereksiz yere tartışmayın şu an
deryabilir sende izin aldın mı arkadaşının haberi var mı onu söyle

kim olduğunu bu şekilde öğrenemezsnizki egem
bir durum varsa ara
gereksiz yere tartışmayın şu an
deryabilir sende izin aldın mı arkadaşının haberi var mı onu söyle
Canım tabiki haberi yok ben çözüm bulmak adına açtım konuyu neticede arkadaşım ve burda bir platform var tartışıyoruz.
Diğer bayana gelince elinden geleni ardına koymasın bana nilanın nerdr yapıldığını ve çiftlerin adını söylesin amacı ne çözemiyorum.
Boş kalabalık yapıyo.

işte biliyordum,bu nedenle hemen aramıyorum,kızın numarasını bulup önce onunla konuşacağım.

ahahaha komedi resmen ya bi yürü git kimi arıyosan ara bu ne saçmalık ya bende bile bile böyle blöf yapıyosanız siz yandınız diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…