- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi deryabilir
-
resmi istemişler galiba ilk öyle koymuşburalara resim konarak mı çözüm bulunur.resimden nasıl bir tahlil yapılır.ayrıca maksat farklı .kız tarafı sorun etse aileyle konuşulur değil mi
iyi arkadaşı da nişanlısına ben izin verdim o zaman desin.ne alaka.arayacağım,kim olduğunu öğreneyim deresmi istemişler galiba ilk öyle koymuş
tabiki resimle çözülmez
arkadaşı yanındaysa rızası varsa konur
belki kız dedi bi koy diye
madem siz tanıyorsunuz açın arayın haber verin o halde haberi var mıymış
hani b uradakiler istemişti resmi,kendin teklif etmişsin.Umarım canım resimleri var belki anlarsın zorakimi profile koycam bi bakın
iyi arkadaşı da nişanlısına ben izin verdim o zaman desiniyi arkadaşı da nişanlısına ben izin verdim o zaman desin.ne alaka.arayacağım,kim olduğunu öğreneyim de
maden arkadaşı izin vermiş,kız nişanlısına resim koymasına ben izin verdim der,sonucuna katlanıriyi arkadaşı da nişanlısına ben izin verdim o zaman desin
bu kısmı anlamadm canım
kız arkadaşın arandığında anlarsın,gerçekten öyleysen.ya da neyse.....ortaya çıkar nasılsabana isimlerle gel kardeşim :) abartıp durma :)
tehdit nerede yanlışsın,izinsiz birilerinin resmini kullanıyorsun.eğer gerçekten arkadaşınsa o kişi nişanlısına cevap versinBu arada bu tehditlerde kayıtlı haberin ola :) ortaya çıkınca ben sana sorucam bakalımhadi kolay gelsin
araştırıyorum,kızın haberi yoksa sorun olmasın diyekim olduğunu bu şekilde öğrenemezsnizki egem
bir durum varsa ara
gereksiz yere tartışmayın şu an
deryabilir sende izin aldın mı arkadaşının haberi var mı onu söyle
Araştır araştır :) ya nasıl insanlarsınız..araştırıyorum,kızın haberi yoksa sorun olmasın diye
Canım tabiki haberi yok ben çözüm bulmak adına açtım konuyu neticede arkadaşım ve burda bir platform var tartışıyoruz.kim olduğunu bu şekilde öğrenemezsnizki egem
bir durum varsa ara
gereksiz yere tartışmayın şu an
deryabilir sende izin aldın mı arkadaşının haberi var mı onu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?