kafamız karışık

Şimdiki çocuklu profil resminizde kim hangisi? Çocuğu tutan mı damat adayı?

nasıl yani 2014 hazirandan 2015 eylüle mi ertelendi
kızın anası babası ne dedi

Bu işte bu kadar Masumiyet aramayın. Bence arkadaşınız da susmasin açık açık konussun. Davetiye basılan kadar akılları neredeymis. Nisan da evlenseler bile bu iş tat vermez .. sessiz kalıp beni terk eder dusuncesiyle hareket ederse sonunda çok büyük kayıplar veren arkadaşınız olur..

dediler tabi abi ara çok uzun ben söyledim fikrimi ama brnim aptal arkadaşım çok seviyo işte napsın..
Bnce cok iyi nisan fotolari falan umarim mutlu olurlar dugune kadar nisanlisiyla vakit gecirsin arkadasiniz cocugun sorunu varsa arkadasiniza acar konuyu

herşey ortada aslında beyefendi çok küçük oyunlar oynuyor kimsenin ispatlayamayacagı seyler.
her türlü kızı suçlu cıkaracak gibi, şimdi konuşsa suçlu olacak konuşmasa bu kış onu neler bekliyor bilemiyoruz ama yıldırmaya çalışabilir sanki zaman kazanmaya çalışıyor sundukları sebep çok saçma ailesine itiraz edecek olan once kendi olmalıydı

hayır çocuğu tutan değill baştaki oğlan

Güzellik - yakışıklılıktan değil de olaylardan mana çıkarmak lazım. Hamile insan doktor onayıyla uçağa binebilir. Davetiyeler basıldıktan sonra bu değişikliğin bahane ile yapılması bana masum gelmedi. Hem de taa kaç ay sonrasına atıyorlar düğünü. Bence çocuk eski sevgilisinden umut aldı, arkadaşını da elinden kaçırmak istemiyor. Arkadaşın böyle bir olay var mı ipuçları arasın, varsa da topuklasın. Nişanlısını aldatan adamdan koca olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…