- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi deryabilir
gördüm canım eski kız arkadaşı nerde onuda koymussnbekle koyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm canım eski kız arkadaşı nerde onuda koymussnbekle koyuyorum
canım çocuklu resme baktım pembeli arkadaşın olan kız değil mi?koyuyprum eski kız arkadaşınıda bunada baktın mı?
nişanlı çifti koydum onu gördün o da kapalı bu kızda eski sevgilisi buda kapalıkapalı kızda nişanlısı mı??
5 ay çıkmışlar yani ben oğlan tarafınıda tanıyorum ama arkadaşıma susuyorum aralarını bozmak olmasın diye çok seviyodu o kızı yani.. işte evlenceklermiş kızın ailesi şstememiş felan filan karımsın felan diyomuş kıza anlamadım yani öyle bi ilişkiymiş eskidendr arkadaşıymış oğlanın..Diğer kızla da görücü usulü mü tanışmışlar? Değilse kaç yıl birlikte olmuşlar?
ne diyosun arkadaşım iyi misin merak etmişler koydum kaldırdım.. Tövbe yarabbi başıma bekci öisin?evet kimsin ve ne hakla başkalarının resmini koyuyorsun![]()
olabilir canım amaan bilmiyorum hayırlısı..şöyle bişey olabilir bak,
kızı bu çocuğa vermeyince bir hışım arkadaşınla nişanlanmış bu anlaşıldı.
ama belli ki çocuk şu anda kalbiyle cüzdanı (arkadaşının çok zengin olması) arasında kalmış gibi geldi bana.
düğünü erteleme sebebi çok saçma çünkü.e hadi doğum yaptı ha deyince uçağa atlayıp düğüne mi gelecek bunun lohusası var şusu busu ufacık bebek 2015 e mi kayacak düğün..
bence çocuk işler ciddileşince sevmediği biriyle yapamayacağını farketti bir çıkış yolu arıyor.arkadaşın sakın kendisini kullandırmasın.gerekirse yumruğunu masaya vurup sorsun açıkça..hiç kafası karışık,gönlü başka birindeki adam için üzülmeye,yıpranmaya değmez...
zaten arkadaşı için açmamış mı konuyu?evet kimsin ve ne hakla başkalarının resmini koyuyorsun![]()
buralara resim konarak mı çözüm bulunur.resimden nasıl bir tahlil yapılır.ayrıca maksat farklı .kız tarafı sorun etse aileyle konuşulur değil mizaten arkadaşı için açmamış mı konuyu?
arkadaşı demiş olabilir